Fashion | shoplog herfst/winter

Dit is ook een eerste voor mij; een shoplog! De afgelopen tijd heb ik geprobeerd wat beauty’s voor de winter aan te schaffen. Aangezien mijn garderobe het afgelopen half jaar ontzettend is veranderd; in positieve zin hoor. Heb ik nu gewoon niet zoveel kleding die ik aan kan (nadeel van afvallen; alles wordt te groot). Ik ben dan ook bezig om foto’s te maken zodat ik via United Wardrobe mijn kleding kan verkopen, de helft is namelijk nog in hele goede staat.

Wat heb ik gekocht de afgelopen week; zowel online als in Amersfoort.

The sting – Bien blue

Bij grote frustratie heb ik ook een nieuwe winterjas nodig; de mijne van vorig jaar verzuip ik nu in en ik wilde dit jaar ook iets anders. Ik zag een super mooie jas bij de the sting; kom ik 2 weken later terug; IS DIE UIT HET ASSORTIMENT! Are you kidding me. Een paar dagen later; nog steeds bummed over die jas zat ik even op United Wardrobe te snuffelen; kom ik daar mijn jas tegen! O M Y G O D. Heb ik de jas dus ook nog eens met korting kunnen aanschaffen; zij had de jas maar 1 keer aan gehad en omdat ze nog een andere jas had gekocht wilde ze deze toch liever verkopen. Wat was ik even blij zeg. Ik heb hem dan eindelijk binnen gekregen (duurde even), en de struggle in de winkel was dus dat een M lichtelijk strak zat en de L veel te groot; het is een M, hij zit nog een beetje strak maar het kan, nog even knallen en hij zit perfect (hoop ik)!

Niet meer te koop bij The Sting (mis als je nog geluk hebt in de winkel ergens) €119,95

Oke ik ben echt heel slecht in mooie foto’s maken van mijn kleding hahahaha

Vero Moda

Bij de Vero Moda scoor ik eigenlijk altijd mijn broeken; tot een tijd terug paste ik ze helaas niet meer of nauwelijks (dit was dan ook een huge eyecatcher) Nu zit ik weer trots in een 4 maat kleinere broek. Love it. Tijd om wat nieuwe basics aan te schaffen (ook weer niet te veel want ik ben er nog niet waar ik wil zijn). Een leuke blauwe jeans; donker grijs/zwart we kunnen voorlopig wel weer even vooruit. Mooiste was ook nog eens dat de blauwe 50% korting was (een echte Hollander hier).

Blauwe jeans €34,99 – Kan ik online niet meer vinden (in de winkel was doe 50% korting)
Zwart/grijs jeans €34,99 – koop je hier

Only

Een tijdje terug kocht ik al een hele leuke trui bij Colourful Rebel; deze draag ik dan ook met veel plezier. Wat ik de laatste tijd ook super leuk vind is een leuke blouse met print. Normaal droeg ik enkel zwart; maar hey i’m getting out of my comfort zone! Deze gestippelde Blouse heb ik online besteld bij de wehkamp en is van het merk Only.

Only blouse €21,99 – koop je hier

Van Haren

Ik kom echt nooit bij deze winkel, maar tijdens het winkelen van de week wilde Fre toch even de winkel in; en toen zag ik daar deze laarsjes staan! O M Y G O D. Ik wilde al wat langer wat basic hakken hebben; ik vond hakken mij altijd erg dik laten lijken; maar daar zijn de meningen sinds kort wat over veranderd. Ik heb nu deze stoere haklaarsjes die ik simpel onder een jeans kan dragen; maar ook leuk onder een jurkje of rokje met panty.

Zwarte leren chelsea boot hak €59,90 – koop je hier

Wat vind jij van mijn aankopen tot nu toe deze winter?

Liefs,
Rosita Elise

9 thoughts on “Fashion | shoplog herfst/winter

  1. Superleuke aankopen! Ik ben ook al een tijdje op zoek naar zo’n blouse. Zag ‘m bij de Primark, maar daar zat ‘t niet goed. Ik ga ook maar eens bij de Only kijken ? Die schoenen vind ik ook echt heel mooi. Ze lijken heel erg op schoenen die ik van Clarks heb, ik ben echt fan van dat model!

  2. Dat stippenblousje is leuk zeg; ik ben echt he-le-maal gek op dat soort dingen! Prachtige laarsjes ook <3 (ik zie zo een hele outfit voor me met één van de broeken, het blousje en die laarsjes eronder)

    1. Ja hoe leuk is dat he! Zeker met schoenen en bv idd een winterjas; die zijn vaak toch wat duurder! Ja ben er ook blij mee (moet nog wel even afvallen voor hij perfect zit; hij zit nu erg strak hoor 🙁 ) xx

  3. Je blouse met stipjes is leuk :), hou van die print! En wat tof dat je je winterjas toch op United Wardrobe hebt gevonden. Altijd fijn als je het dan ook nog voor een lagere prijs kunt kopen.

  4. Die jas ziet er zo comfy uit! Ik moet ook echt een nieuwe jas omdat mijn oude jassen ook te groot zijn geworden… Ben er nog niet over uit wat voor jas het gaat worden. Leuke dingen heb je verder ook geshopt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.