Fashion | Deze sandalen heb je nodig van Esprit, Sacha & Topshop

Vorige week hebben we kunnen zien wat voorn heerlijk weer het in Nederland kan zijn, ondanks dat we een regenachtig landje zijn hebben we ook momenten dat de zon schijnt en alle witte blote benen tevoorschijn komen. Ik ben schuldig, mijn benen zijn echte melkflessen en ik ga niet eens proberen te verbloemen dat het zo is. De laatste keer dat ik dacht dat mijn benen bruin waren; was toen ik thuis kwam van Bali afgelopen jaar. Nu we toch allemaal bezig zijn met onze zomerkleding in de kast te hangen; was ik aan het kijken op het internet (want ja what else is new) naar wat nieuwe items die ik deze zomer echt in mijn kast wil hebben hangen. Gek genoeg kwam ik telkens uit op sandalen en naar slippers, wie had gedacht dat ik daar zo obsessed naar kon zoeken online. Ik heb een heel fijn paar slippers, maar nog geen sandalen en ik vind dat toch ook wel wat hebben; zeker voor op reis. Ik laat je vandaag mijn favoriete sandalen zien van onder andere Esprit en de Sacha.

Waarom een sandaal?

Ik vind het ten eerste maar een gek woord, een sandaal (het ziet er ook echt niet uit alsof het goed Nederlands is) maar het is toch echt een woord en either you love them, or you hate them. Vroeger was de sandaal natuurlijk echt iets wat je zag bij wat muffige mensen die dan ook nog eens sokken erin droegen. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende sandalen dat ze echt niet allemaal meer “muffig” zijn (na een uur kom ik op de term: geitenwollensokken). Het is ontzettend leuk onder een fleurig jurkje, ook op reis zag ik veel mensen met leuke sandalen lopen. Daarom wil ik toch ook echt een paar sandalen gaan scoren voor deze zomer, ook al heb ik een hekel aan mijn voeten (ik heb het gewoon niet zo met voeten) maar dichte schoenen is soms gewoon echt te warm haha.

Paar 1:
Als eerste kwam ik dit leuke paar tegen bij Esprit; ik denk ook dat dit gelijk mijn favorieten zijn en dat ik deze binnenkort maar eens ga passen, het moet natuurlijk ook lekker zitten en dat weet ik niet nu ik ze zo zie. Ze zijn super basic maar vind ze wel oprecht echt heel leuk, ik kies al snel voor zwart omdat in mijn beleving dat dan overal bij past. Het voetbed is natuurlijk het belangrijkste maar ze maken je outfit dan net iets leuker omdat er riempjes op zitten in plaats van enkel een simpele teenslipper.

€ 39,99
Paar 2:
Ook kwam ik deze tegen al zijn dit natuurlijk niet echt, echte sandalen maar vond ze wel ontzettend leuk. Ik vind dit soort altijd wel lekker lopen, alleen kleurt je halve voet dan niet en heb je zon witte streep bovenop je voet (oeps?).

€ 49,99
Paar 3:

Deze zullen elke panterprint liefhebbende vrouw wel kunnen waarderen, ik vind ze ontzettend leuk, al weet ik niet of ik ze ook echt zou willen hebben. Maar ze zijn zeker anders!

Panterprint sandalen van SACHA
€ 69,99

Paar 4:

Deze leken heel erg op die ik eerder tegen kwam, maar zijn dus wel echt sandalen want met riempje en al. Deze vind ik echt heel lief-ig en die ruches maken het net even anders. Leuk!

€ 59,99
Paar 5:
Deze vond ik ook wel erg leuk met al die bandjes, alleen lijkt mij de achterkant niet heel comfortabel zitten. Mijn vraag aan jou is dan ook, is dit echt een blarentrekker of niet?

Steve Madden saphire zwarte sandalen van Sacha
€ 69,99

Paar 6:
Deze vond ik toch ook wel erg leuk, opnieuw panterprint (ik lijk wel geobsedeerd door panterprint, ben ik stiekem ook een beetje). Als ik dan toch voor een panterprint sandaal zou gaan dan zou ik deze echt meteen meenemen, de prijs is ontzettend laag en het ziet er ontzettend leuk uit. Helaas zijn ze nu in mijn maat uitverkocht, maar zeker een paar wat ik ga onthouden.

WIDE FIT Hiccup Strappy Leopard Sandals van TOPSHOP
25,00 €

Misschien had je het al door, maar uiteindelijk kom ik echt bij veel te veel verschillende uit. Ik wil gewoon een basis sandaal die ik lekker overal bij kan dragen. Mocht je nou nog de ideale tip hebben dan hou ik me aanbevolen, want waarschijnlijk heb ik nog steeds niet alles gezien haha.

Ben jij een echte sandalen drager of juist niet? Laat het even weten in een reactie hieronder, ik ben namelijk wel benieuwd haha.

Liefs,
Rosita Elise

 

3 thoughts on “Fashion | Deze sandalen heb je nodig van Esprit, Sacha & Topshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.