Beauty | Guerlain Cils d’Enfer So Volume! Mascara | REVIEW

Volgens mij zijn mijn meeste make-up reviews van mascara’s, oeps? Ik vind het dan ook gewoon ontzettend leuk om de beste mascara te vinden voor mijn wimpers. Nu was ik vorige week met de national womans day in de Douglas en was er een actie, bij 2 make-up producten kreeg je 25% korting. Nu was mijn foundation van Estee lauder bijna op, dus die wilde ik sowieso al halen. Er moest een 2e product bij, en zo liet ik mij deze mascara adviseren. Vandaag gaan we hem testen; ik ben benieuwd!

Cils d’Enfer So Volume! Mascara

Cils d’Enfer So Volume is een wapen van verleiding die uw ogen intenser maakt. Cils d’Enfer So Volume geeft direct geweldige, diep zwarte, volume. Vanaf de eerste aanraking met de wimpers, creëert de formule dikkere wimpers. De formule voorkomt uitlopen en vlekken en zorgt voor een intense zwarte kleur. De mascaraborstel pakt gemakkelijk en precies elke wimper, zelfs de kortste haartjes, en geeft ze een sensationele krul.

Dit is wat ons beloofd wordt, ik ben ontzettend nieuwsgierig of het ook echt zo gaat zijn. Nu heb ik natuurlijk laatst een wimperlift gedaan, waar ik toen mega enthousiast over was. Maar ik kreeg veel feedback dat het zo warrig leek te zitten. Nu kan ik wel concluderen dat dat gewoon echt mijn wimpers zelf zijn, maaaaaaar (ja een maar) ik was toch nieuwsgierig of het niet door mijn mascara zelf komt. Ik gebruikte nu de They’re Real mascara van Benefit. En ondanks ik het effect er heel erg mooi van vind, maakte het mijn wimpers ontzettend hard en kreeg ik het er in de avond ontzettend moeilijk af. Waardoor ik zo hard moest wrijven dat ik het idee heb dat ik aan 1 kant mijn hele wimperlift-effect al kwijt ben terwijl we pas een maand verder zijn. Daarom wilde ik een mascara die goed bleef zitten maar wel makkelijk te verwijderen was. Zo gezegd zo gedaan, deze mascara van Guerlain werd mij aangeraden (daarnaast was ik echt een blij ei; nu heb ik eindelijk iets van Guerlain hihi).

De verpakking

Ten eerste straalt de mascara echte luxe uit, het doosje is niet heel bijzonder maar de mascara daarentegen vind ik wel ontzettend mooi. Ik hou normaal niet zo van goud (in sieraden) maar in make-up vind ik het prachtig. Oordeel zelf maar wat je van de mascara zelf vind;

Siliconen borstel

Het borsteltje is van siliconen en daar moet je natuurlijk van houden. Wat ik vooral erg fijn vind is dat het borsteltje super smal is waardoor je ook heel gemakkelijk de onderste wimpers kunt raken zonder te knoeien. En een beetje meeduwen voor de extra krul gaat ook heel makkelijk ermee.

Resultaat

Tijd om te kijken wat de mascara doet met mijn wimpers. Zoals je ziet is de verf van de wimperlift wel echt helemaal uit mijn wimpers. En let niet op mijn ongelijke wenkbrauwen (gaat lekker Roos haha).

Before – After 

Je moet er van houden, het is een best heftige mascara, er komt heel veel kleur en volume vanaf. Wel vind ik de formule best creme-achtig waardoor je moet oppassen dat het niet gaat klonteren. Dat was bij mij wel een beetje het geval, maar hey het was de eerste keer aanbrengen, misschien dat dat een volgende keer al beter gaat. Het blijft wel echt ontzettend mooi zitten, het brokkelt niet af en ik heb niet het idee dat mijn wimpers van beton zijn gemaakt. Aan het einde van de dag de mascara er af halen gaat ook heel gemakkelijk. Ja ik vind hem fijn, en kan hem je zeker aanraden als je van een heftige oog-look houdt. Ik hou er nou eenmaal wel van als mijn wimpers goed zichtbaar zijn!

Prijs

Ja het is geen goedkope mascara, wel heb ik online gelezen bij andere en ook in de winkel te horen gekregen dat de mascara ontzettend lang mee gaat en niet snel uitdroogt (mag ook wel voor die prijs). Daarnaast is het natuurlijk een luxe-merk product en krijg je er een heel mooi product voor terug.

Je kunt hem zowel online als in de winkel kopen bij onder andere de Bijenkorf, Douglas en de Ici Paris XL voor €37,69.

Wat is jouw ultieme mascara? Laat het even weten en misschien ga ik hem binnenkort testen!

Liefs,
Rosita Elise

5 thoughts on “Beauty | Guerlain Cils d’Enfer So Volume! Mascara | REVIEW

  1. De verpakking alleen al ziet er mooi uit! Ook de mascara heeft echt een wauw-effect, maar ik snap wel dat het snel gaat klonteren. Ik denk ook dat hoe vaker je deze mascara gebruikt, hoe beter het gaat 🙂 Nu gebruik ik de waterproof mascara van The Body Shop, erg fijne mascara.

    Liefs!

  2. Hmm zonden dat hij zo uitpakt op je wimpers, hopen dat je het onder de knie krijgt dat het minder snel gaat klonteren! Vind de verpakking er wel echt heel mooi uit zien <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.