Beauty | MAC Ruby Woo lipstick | REVIEW

Jaaaaaaaa eindelijk weer een review, o wat word ik daar toch blij van, en niet zomaar één; de Ruby Woo lipstick van MAC. Dat mijn lipstick collectie van MAC steeds groter wordt is natuurlijk bijna voorspelbaar. Heb je er eenmaal 1 aangeschaft, wil je er meer en meer. Tot nu toe had ik een redelijke neutrale stash, taupe & velvet teddy waren lange tijd favoriet maar vandaag vond ik het eens tijd voor iets anders als een neutral. Op aanraden van de verkoopster op national lipstick day (ik kon natuurlijk niet de 25% kortingsactie weerstaan) probeerde ik MAC Ruby Woo en ondanks dat ik deze heel extreem vond nam ik hem mee! Vandaag ga ik je vertellen wat ik er van vind.

Mac Ruby Woo

MAC Ruby Woo (retro matte)

De MAC Ruby Woo is goedkoop verkrijgbaar bij Douglas

De MAC Ruby Woo (retro matte) is een echte klassieker geworden en behoort tot de favorieten van het publiek. Fel rood, dat is wat ik kan zeggen van deze kleur. Naast retro heb ik eigenlijk geen andere rode lipkleuren, de overgang was dan ook erg groot maar ontzettend gaaf. De matte lipsticks van MAC brengen normaliter erg fijn aan en zijn erg gepigmenteerd, ze blijven lang zitten maar drogen soms wel een beetje je lippen uit. Naast de matte collectie zijn er dus ook retro matte edities; hier valt Ruby Woo dan ook onder. Deze zijn nog stroever om aan te brengen, zijn nog matter op je lippen en drogen daardoor ook iets meer je lippen uit. Breng je er een goede lipbasis onder aan zoals de MAC Prep & Prime lip base, brengt het een stuk makkelijker aan en knallen je lippen eruit.

Mac Ruby Woo

Zoals ik al zei brengt de lipstick een stuk stroever aan, dit komt door de andere finish. Een primer is dus wel een must. Het matte effect vind ik fantastisch, ik hou daar echt van. Hij blijft ontzettend goed zitten en zelfs na drinken en eten heb ik nog niet het idee dat ik hem al moet gaan bijwerken. Vol verbazing wilde ik hem er in de avond afhalen en dat koste mij echt even wat moeite, helemaal niet erg want dat betekend dat ik niet zo vaak hoef bij te werken!

Mac Ruby Woo

Mac Ruby Woo

Nodig voor je collectie?

De MAC Ruby Woo is goedkoop verkrijgbaar bij Douglas

Ik denk dat de MAC Ruby woo lipstick echt een kleur is die opvalt, op de positieve manier. Het is een klassieke knalrode kleur en maakt een wat rustigere outfit alsnog opvallend! Laat ik nou houden van zwarte jurkjes dan is deze felle kleur erbij echt helemaal geweldig. Voor mij is het een out of my comfort zone kleur die ik meer wil gaan dragen. Ik vind het een heerlijke kleur die je tijdens een date kunt dragen of op een heerlijke zomerse avond. Daarnaast knallen mijn blauwe ogen door deze kleur ontzettend (is dan stiekem ook wel weer heel tof)! Ja rood is een kleur die ik steeds meer ga waarderen!

Mac Ruby Woo

Mac Ruby Woo

De MAC Ruby Woo is goedkoop verkrijgbaar bij Douglas

MAC Ruby Woo – €19,50 (Hij is te koop bij de MAC counter in onder andere de Douglas & Bijenkorf, maar je kunt ook naar een MAC store gaan of online bestellen natuurlijk)

Kende jij deze felle kleur van de MAC Lipsticks al? En draag jij wel eens rood?

Liefs,
Rosita Elise

 

Is MAC Ruby Woo Lipstick Mat?

Ja! De MAC Ruby Woo lippenstift heeft een matte finish. Fotos van de lippenstift staan in het artikel.

Valt Ruby Woo MAC op?

Deze Ruby Woo lippenstift is voor de dames die willen opvallen. Met een vrij intense rode kleur zal het zeker opvallen in je gezicht.

4 thoughts on “Beauty | MAC Ruby Woo lipstick | REVIEW

  1. Ik heb een mini-variant hiervan, zo een mooie kleur! Had ook een hele grote MAC-verslaving en dus een uitgebreide lipstick collectie, maar ben nu overgestapt naar dierproefvrije make-up. Gebruik mijn huidige collectie nog wel hoor hihi. Maar zeker een van mijn favo kleuren nog dit ja!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.