Beauty | Korte kapsels voor Vrouwen in 2020

Hippe kapsels voor vrouwen 2020

Hey Lezer! Vandaag wil ik het met jullie hebben over jawel: hippe kapsels voor vrouwen 2019. Op social media en op de televisie zien we regelmatig gekke en uitgebreide kapsels voorbij komen, en wie weet ben jij ook wel toe aan een nieuwe coupe! Daarom ga ik vandaag alle haartrends van 2020 voor dames op een rijtje voor je zetten. We beginnen met de korte kapsels voor dames die erg trendy zijn in 2020.

Hippe korte Kapsels voor Vrouwen 2020

Korte Kapsels in 2020 voor vrouwen

Kort is goed – dit is ook het motto van de 2020 trend kapsels, die sterker dan ooit geïnspireerd zijn door straatstijl en influencers op social media. Van de kinlengte bewegende bob met middenscheiding of korte pony, tot de trendy korte snit, die gekenmerkt wordt door korte zijden en een iets langere bovenkant, tot de scrubby Pixie Cut – de korte kapsels 2019 zien er brutaal, casual en modern uit. En een bijkomend voordeel: Korte kapsels kosten een stuk minder tijd! Het droogt sneller, en het zit sneller in model.

French Cut: Casual pony-kapsels blijven de trend voor 2020

Niet alleen op het gebied van mode hebben de Franse vrouwen een zekere “Je-ne-sais-quoi”, maar ook op het gebied van schoonheid en haarstyling kunnen wij veel van onze elegante buren kopiëren. Bijvoorbeeld het nieuwe trendkapsel ‘French Cut’ of ‘French Girl Hair’. Het is momenteel DE bestseller in Parijs en doet mij denken aan Jane Birkin in de jaren 70.

Over snelle styling gesproken: de French Cut valt ook onder de Blitz kapsels en is een van de meest trendy kapsels van 2020. Kenmerkend voor het trendy kapsel met Franse chique, dat al in 2019 zijn eerste aanhangers vond: lichte stappen en een rechte, licht gefranjerde pony. Dit trendy kapsel is ideaal voor zowel middelmatig als lang haar. Gewoon wat Texture Spray in het haar kneden en laten drogen in de lucht.

Bij de French Cut hangt het niet zozeer af van de juiste haarlengte, maar veel meer van de gewenste ‘Undone’ stijl van het ponyhaar. De pony wordt tijdens de French Cut in stappen gesneden en tijdens de styling van het gezicht geveegd, zodat de pony op ooghoogte eindigt. Dus het ziet er bewust een beetje te lang uit. Het haar moet ook niet perfect liggen, maar er een beetje verward uitzien. Op deze manier ziet de French Cut er bijzonder nonchalant uit. Het trendy kapsel werkt als bob of lange bob, maar ook met zeer lang haar.korte kapsels voor vrouwen 2019

Pixie Kapsel voor Vrouwen

Of het nu gaat om gescheiden of bewust wazig, glad of golvend: Kort haar voor vrouwenkapsels beleeft momenteel een echte opleving. Ze kunnen er jong en onschuldig uitzien zoals bijvoorbeeld bij een Pixie. Een ander voordeel van een kort kapsel voor vrouwen is dat het meestal zeer gemakkelijk te verzorgen is en dat je ermee kunt experimenteren – zelfs als het om kleur gaat! En wist je dat volgens enquêtes vrouwen met kort haar over het algemeen als zelfverzekerder en zelfverzekerder in hun uiterlijk worden gezien? Niet dat je hier te veel belang aan moet hechten bij het kiezen van je nieuwe kapsel voor vrouwen! Het is alleen een leuk feitje.

Pixie Kapsels voor vrouwen 2019

Leuke Kapsels voor vrouwen met Middel tot Lang haar in 2020

2020, net als in 2019, behoren de golven opnieuw tot de kapseltrends van het jaar. Vooral bij middelmatig tot lang haar komen golven perfect tot hun recht. Trek hiervoor een centrum of zijscheiding en vorm zachte golven met een haarstijler. Heb je natuurlijke golven? Geweldig! Ze kunnen natuurlijk verder worden gedefinieerd met haarschuim, stylingcrème of textuurspray.

Kapseltrend 2020: De Bob

Bob kapsels zijn al lang in de mode en zullen in 2020 een nieuwe opwekking beleven! Of het nu Long Bob, Curly Bob of Bob met Pony is – de Bob staat gewoonweg voor elke vrouw en past zich aan elk gezicht aan. De bob 2020 ziet er bijzonder casual uit met een zijscheiding of met een pony.  De bob komt heel goed tot zijn recht in de slanke look. Vrouwen met een Bob worden vaak als schattig bestempeld, omdat het een iets ouderwetse haarstijl is. Echter wordt dit nu weer helemaal trendy! Misschien is dit wel jouw nieuwe haartrend.. Voor de Curly Bob heeft jouw haar wel wat volume nodig, hieronder een foto. Dit krijg je niet zomaar in je haar namelijk!

Bob kapsels voor vrouwen 2019

Kleuren voor Kapsels in 2020

De kleuren in onze kapsels zijn in ieder geval kleurrijker geworden! Van Cold Brew tot Tiger Eye: Vorig seizoen waren er glanzende bruine tinten aan de orde van de dag, vooral in nootachtige variaties Een andere opvallende trend in 2019: Vrijwel alle kleuren van de regenboog worden gekleurd in onze haren.

Balayage en Ombré Haar zijn ook weer een opvallend thema. De donkere basis en de lichte lengtes en punten vormen een groot contrast. Deze kleurstylen brengen net dat extra tintje contrast in je haar, wat het een stuk opvallender maakt. Zelf vind ik Balayage erg mooi!

Nog steeds populair onder de haarkleuren: Blond, maar dit jaar een beetje koeler. Platina blond is de blonde tint van het uur. Dit ligt dicht tegen grijs aan. Deze enorm lichte variant is momenteel enorm trendy en bij veel mensen te zien. Bovendien zal het minder opvallen wanneer je echt grijs begint te worden: Score!

kleuren kapsels 2019

Ben jij al toe aan een grote switch in je kapsel of houd je het voorlopig nog even hetzelfde? Het nemen van een nieuw kapsel is ook een grote stap omdat het je uiterlijk enorm veranderd. Mocht je nog meer leuke of stoere haartrends weten, reageer het dan hieronder!

Liefs,

Rosita

Welke korte kapsels voor vrouwen in 2020?

Voor de kortharige vrouwen zijn er veel trend dit jaar! Denk aan de French cut, of bijvoorbeeld een pixie kapsel.

Wat zijn de kapsels voor dames in 2020?

Voor elke type haar zijn er dit jaar weer trends te zien. Zo blijven golven erg in de mode, met bijvoorbeeld een balayage kleurstijl hoor je er helemaal bij!

Welk kleur haar is hip in 2020?

Er is maar 1 goed antwoord hierop: Zilver en Platina blond. Deze stijlen zijn erg goed ontvangen dit jaar en geven opties voor opvallende looks.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.