Lifestyle | Top 5 gebeurtenissen in het jaar 2017

Het is de laatste week van het jaar 2017; het leek mij leuk om terug te blikken op mijn favoriete gebeurtenissen van het jaar 2017!

Afgelopen jaar was een jaar vol hoogte maar ook zeker diepte punten. Het jaar begon ontzettend stroef, ik voelde me eerlijk gezegd ontzettend kut en niet happy. Ik ging werken aan mijzelf, maakte plannen en zette grote stappen in mijn eigen ontwikkeling. Vandaag wil ik samen met jullie terug blikken op 5 dingen waar ik heel trots op ben; mijn top 5 gebeurtenissen in het jaar 2017. Lees je mee?

Mijn tatoeage (en de 2e)

In het begin van 2017; op 14 januari precies; liet ik mijn allereerste tatoeage zetten. Ik vond het ontzettend spannend en een fantastische ervaring. Echt iets wat ik voor mijzelf gedaan heb. Wil je er iets meer over lezen? Het verhaal achter mijn tatoeage vind je hier! In Bali heb ik ook nog een mini tattoo laten zetten; als herinnering aan Bali en vrijheid. Ook nog steeds ontzettend blij en trots op dat ik dat gewoon gedaan heb. Spontaniteit; LOVE IT!

Reis naar Bali (backpackingtrip)

Ik maakte een droomreis naar Bali; ging backpacken (iets wat ik al ontzettend lang wilde) maakte een vriendin voor het leven (Milena <3) en keek mijn ogen uit in het prachtige land en de eilanden eromheen. Ik ben zo trots dat ik dit gedaan heb; ik vond het dood eng begrijp me niet verkeerd; maar het was zo een mooie ervaring. Iets wat ik iedereen kan aanraden. Ik kwam echt uit mijn comfort-zone en leerde ontzettend veel over mijzelf.

Er staan echt miljoenen posts over Bali op mijn blog; wil je mijn reis terug lezen? Deel 1 | Deel 2 | Deel 3

Een gezond gewicht

Ik gooide mijn leven in Maart om; startte een dieet (wat ik nog niet eerder op mijn blog heb gezegd dus dit is dood eng) en verloor daar ontzettend veel kilo’s mee. Ik ben er nog niet; maar als ik op mijn streefgewicht ben dan ga ik hier een uitgebreide post over schrijven (als jullie dat interessant vinden dan tenminste, laat maar even weten). Maar voor nu ben ik ook al heel erg trots op mijzelf, voel me al een stuk zekerder over mijzelf. En alle lieve reacties van de mensen om mij heen helpen daar ook heel erg bij.

Mijn blog

Een ontzettend groot deel van mijn leven de afgelopen maanden; mijn blog. Ik startte mijn blog puur om wat met mijn vrije tijd te doen (ik vond het daarnaast ook echt ontzettend leuk om te doen en las al veel blogs), maar ik werd al vrij snel een stuk serieuzer. Ik ben super perfectionistisch en ik vind het dan ook heel moeilijk om iets online te gooien waar ik niet 100% achter sta; die artikelen krijgen jullie dus ook nooit te zien. Ik merk dat ik het op het begin vooral heel erg op producten hield, maar ik vind het steeds persoonlijker maken van mijn blog ontzettend leuk. Zoals bijvoorbeeld nu deze post, ik stel me hier heel kwetsbaar mee op en daarom ook heel spannend om te zien hoe jullie hier op reageren. Gelukkig heb ik hele lieve lezers; en krijg ik veel leuke feedback. Ook ben ik ontzettend op Instagram gegroeid en heb ik door mijn blog ook heel veel nieuwe mensen leren kennen. Er zitten een paar uitblinkers tussen en die weten wel dat ik het over ze heb!

Mijn Instagram vind je hier! Mijn bloglovin’ account vind je hier! Follow is lief! 

Parijs

Dat het reizen me goed bevalt; merkte ik al in mijn weekendje weg met Wendy. Ik vind reizen ontzettend leuk; en ben dan ook mega enthousiast dat ik dit nu meer doe. Aankomend jaar gaan Wendy en ik opnieuw een stedentripje doen (of naar Disney) we zijn er nog niet uit; wat ik wel weet is dat ik er weer ontzettend naar uit kijk. Reizen is leuk; maar dit met een van je beste vriendinnen doen maakt het alleen maar leuker! Zeker een hoogtepuntje uit mijn afgelopen jaar!

Paris is always a good idea – Audrey Hepburn

 

Dit waren de 5 hoogtepunten uit mijn afgelopen jaar, nu zijn er echt nog wel meerdere dingen die ik echt ontzettend leuk vond. Maar deze 5 springen er voor mij toch echt wel uit; ik ben heel benieuwd of jij ook zo’n soort lijstje in je hoofd hebt zitten?

Liefs,
Rosita Elise

4 thoughts on “Lifestyle | Top 5 gebeurtenissen in het jaar 2017

  1. Zo fijn al deze positieve gebeurtenissen <3. We kennen elkaar nog niet heel lang maar in 2018 gaat het er nu dan toch echt eindelijk van komen dat wij wat af kunnen spreken. Je bent echt een top wijf en hebt mij het afgelopen halfjaar heel fijn gesteund en natuurlijk was je ook een gezellig praatpaal als ik Instagram of Blog issues had haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.