Outfit lookbook | Black&denim is always good

Outfit lookbook

Ik zie het iedereen in het blog wereldje doen; een outfit post. Nu vind ik mijzelf absoluut niet een fashionista; ik trek altijd maar wat aan in de hoop dat het leuk is. Maar van de week ben ik op pad geweest met mijn schoonzusje Joyce, en heeft zij mij geholpen met foto’s maken. Ten eerste was het MEGA koud, maar hey je moet wat over hebben voor je blog toch!

Winter outfit

Aangezien de winterjas uit de kast mag komen, omdat het super koud is. Wil ik jullie laten zien hoe ik mij het liefste kleed in de winter; want buiten wil ik lekker warm zijn maar binnen niet helemaal volgepakt zitten met 4 truien aan. Al moet ik toegeven dat deze outfit best koud is! (oeps) Ik heb hier een outfit aan waar ik nog niet over uit ben of ik het nou super leuk vind of niet! Er zitten ook een paar items uit mijn black friday shoplog in de outfit!

| clothes |
Winter jacket | Bien Blue
Jeans | Vero moda
Shirt | Hema
Denim jacket | Vero Moda
Shoes | Vans

| accessoires |
Rosefield watch
Buddha to Buddha
Pandora
Anna + Nina
Lip | MAC Taupe

Wat is jouw favoriete outfit van dit moment en wat vind je van deze look?

Liefs,
Rosita Elise

8 thoughts on “Outfit lookbook | Black&denim is always good

  1. Aaaah zo leuk!!!!! Je denim jacket vind ik heel leuk 🙂

    Mijn favoriete outfit van dit moment is een zwarte jeans met een shirt erop met streepjes (een specifiek shirt, heb er zelfs twee van omdat ik ‘m zo leuk vind hihi). Timberlands eronder vind ik heel fijn met deze koude temperaturen. Teddy coat aan en klaar 🙂

    En als ik thuiskom, lekker een one side aan en een beker thee op schoot.

    Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.