Rosita Elise | plog week #13

Plog week #13.
Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Afgelopen week was een volle week werken; ik ben dit nu op mijn gemakje op zondag middag aan het schrijven. Ik kom net uit mijn werk waar ik een tevreden gezin heb afgesloten. Nu eindelijk even een paar dagen vrij, verder was het natuurlijk black friday en heb ik mezelf weer afgebeuld in de sportschool. Ik voelde mij van de week niet heel fantastisch; zat gewoon niet lekker in mijn vel om prive omstandigheden. Maar heb wel een paar lieve vriendinnen die voor mij klaar stonden.

Hieronder de foto’s van deze week:

Maandag ging ik werken de hele dag, gelukkig had ik weer een leuk gezin en de tijd vloog voorbij. Ik had mijn sportkleding al mee en ging daarna gelijk naar de sportschool; goed begin van de week. Lesje bodypump 1 out of 3?!

Helaas ging ik daarna wel even de mist in; ik had ontzettend zin in iets lekkers en ik wilde al een hele tijd de McVeggie proberen; ik heb de laatste tijd steeds meer interesse in vegetarisch eten, en ik vond hem echt heeeeeerlijk. En voelt toch een stuk gezonder als de BigMac ofzo (of ben ik daar de enige in)?

Op dinsdag opnieuw een hele dag werken; in de avond ging ik samen met mijn zus en schoonzusje in de jacuzzi (hoe schrijf je dit, Eef help me). We kletste en bubbelde lekker. Daarna viel ik nogal snel in slaap door het weinige slapen van de week; en die warmte van het water maakt je zo snel zo moeeee!

Woensdag heb ik opnieuw de hele ochtend gewerkt en had ik in de middag cursus waardoor ik ook wat eerder bij mijn gezin wegging dan ik eigenlijk had gewild. Ik had een cursus betreft sectio zorg.

Daarbij moesten we met een klein aantal een mini presentatie houden die we maakte tijdens de cursus. Claudia (ook een goede vriendin van mij) en 2 leerling kraamverzorgende hadden het onderwerp complicaties bij episiotomie en rupturen. Ik tekende er in eerste instantie 1 rode druppel bloed bij (ik kreeg namelijk toegewezen om alles maar op het grote papier te zetten nadat we de dingen op een klad hadden gedaan); maar die druppel leek me wel grappig. Uiteindelijk versierde we de hele poster en werden we best wel melig; we moesten alleen natuurlijk ook nog presenteren. Nailed it; een 10 voor creativiteit!

Daarna ging ik weer lekker sporten en was ik dus uiteindelijk pas om 19:30 weer thuis. Toen heb ik in mijn bedje nog even een blogpost voor de volgende dag gecontroleerd en gedoucht voordat ik naar bed ging.

Op het moment dat ik mijn post nog een keer nalees besef ik me dat wat hier op deze poster staat voor jullie echt heel vies/eng/raar over moet komen. Hahahahahaha NO WORRIES PEOPLE!

Op donderdag opnieuw een werkdag (ja ik werkte gewoon 9 dagen deze week haha). In de middag was ik zo duf dat ik lekker in mijn badjas op bed naar youtube keek. In de avond was ik al fanatiek op zoek naar de leukste deals voor black friday; oeps!!! Ik bestelde om 0:00 gelijk bij een paar sites online en keek de hele avond kerst films. (Heb jij ook zo flink gewinkeld)?!?!?!

Op vrijdag: BLACK FRIDAYYYYY! Ik werkte de hele dag; en at in de middag een eitje op de bank bij mijn gezin. Ik had voor mijn kraamvrouw ook een lekkere lunch gemaakt en genoot zelf ook van een eitje! Ik eet mijn eitje altijd het liefst heel zacht, maar sommige mensen vinden dat heel vies! (Wat vind jij het lekkerst?)

In de middag ging ik uit werk om half 5 nog even langs de Kruidvat; want ja 1+1 op alle make-up dat kon ik niet aan mij voorbij laten gaan! Ik kocht eigenlijk relatief weinig producten en ook van goedkopere merken dus was erg goedkoop uit. Maar alleen het snuffelen tussen de schappen maakte mij al gelukkig. Ik kocht ook bij de HEMA nog wat spullen en dook even de Douglas in; daar liep ik maar snel weer uit want had echt al veel te veel online besteld! Toen ik weer thuis terug kwam trof ik onze hond Kaya zo aan. Schijnbaar ligt het lekker op bladeren? Wat een poepie he?

Op zaterdag werkte ik een halve dag, en ging daarna vol spanning kijken of mijn eerste pakketjes binnen waren. Als je mij op Instagram volgt dan kun je zien dat er al 2 pakketjes binnen waren gekomen. Zalando en van Rosefield! Als ik hopelijk (als jij dit leest is het denk ik maandag of dinsdag?) alle pakketjes binnen heb maak ik een black friday shoplog waarin ik jullie alles ga laten zien. We houden het dus nog even spannend hihi!

Oke tip van de sluier dan; dit sportshirtje bestelde ik bij Zalando, ik ben normaal niet zo van het wit; maar ik vind hem opzich nu wel heel erg leuk! Wat vind jij? Ik kreeg stiekem gelijk zin om te sporten! (Nog steeds zo blij met mijn Blond Amsterdam Efteling hoesje <3333333)

Zondag!!!! De laatste dag werken voor mij deze week; ik keek in de middag de laatste formule1 race samen met mijn ouders en dook daarna met laptop en al op bed om lekker blogs bij te lezen en youtube te kijken (voelde toch bijna als een lekkere chille zondag). Hoe cute is dit btw? Aangezien oma al een tijdje tijdelijk bij ons woont omdat haar voet gebroken is; is natuurlijk ook haar hondje bij ons. Nu is onze hond echt een erf hond en slaapt zij in haar eigen hok buiten (ze kan binnen liggen hoor), maar dit vind ik er dan altijd wel extra sneu uit zien. En wat een verschil kwa hond he?! Meet Kaya & Benji!

Dit was mijn week alweer; aankomende dagen heb ik lekker vrij en wat kleine dingen geplant. Verder ga ik lekker sporten en aan mijn blog werken komende dagen. Hoe was jou week? Fijne week weer; en tot de volgende plog!

Liefs,
Rosita Elise

 

 

 

14 thoughts on “Rosita Elise | plog week #13

  1. Leuke week weer! Lijkt me heerlijk om ‘s avonds in een jacuzzi te kunnen, zo lekker ontspannend. Ik eet mijn ei ook het liefst zacht gekookt, maar wel ietsjes harder dan de jouwe haha!

  2. Wauw, wat een super drukke week! Ik ben super benieuwd naar je Black Friday aankoopjes, maar vind je sporttopje alvast héél leuk. Ik ben trouwens ook super benieuwd naar de McVeggie maar volgens mij hebben ze die niet bij elke McDonalds!

    1. Oh dat kan kloppen idd! Dat weet ik eigenlijk niet zeker! Bij mij hadden ze hem iig wel! Ben benieuwd wat jij er van vind! De blak friday shoplog staat online! Maar dat had je volgens mij al gezien hihi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *