Rosita Elise | plog week #16

Plog week #16

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Afgelopen week was een hele drukke week, veel werken en een leuk weekend! Na mijn reis in September had ik Milena niet meer gezien; aangezien ik in het weekend mijn vakantie in ging hadden we afgesproken en heb ik de reis naar Maastricht gemaakt! Benieuwd wat we gedaan hebben?

Hieronder de foto’s van deze week:

Maandag stond ik de hele dag op wacht voor een gezinnetje; met de sneeuw was ik druk met mijn blog en het kijken van Netflix, want ja favoriete bezigheid van mij.

In de avond ging ik aan het werk; ik deed een opstart voor een collega van mij; vanwege het slechte weer zij had de bevalling gedaan en dat ging niet helemaal lekker. Na anderhalf uur reizen was zij eindelijk thuis en toen belde die mensen dat ze toch naar huis mochten. Aangezien het bij mij om de hoek was ben ik er heen gegaan (ik deed serieus 20 minuten over een stukje waar je normaal maar 5 minuten over doet). Ik trof mijn auto zo aan toen ik naar buiten ging!

Daarna had ik gelijk een bevalling; ik was echt net klaar in het gezin en kreeg toen een app-je dat ze een bevalling had. Ook daar komen deed ik echt 4 keer zo lang over als normaal, drama die sneeuw. Ik zat zelfs huilend in de auto opweg daar heen omdat ik het zo eng vond. Mijn auto gleed de hele tijd weg, dood eng! Baby-tje werd snel geboren en ik kon om 03:00 naar huis! Ik was moeeeeee!

Dinsdag startte ik ietsjes later bij het gezin; ik moest echt even bijkomen wel na die nacht haha. Tijd voor een lekker ontbijtje. Ik lag dan ook vroeg in bed met Netflix; cuz Netflix is my boyfriend all in one. Ik wilde een film met diepgang kijken (ja die momenten heb ik ook hihihi), ik keek een film over een vrouw die ALS krijgt. Ik heb serieus de hele film zitten huilen; maar kan hem je echt aanraden. Mooi verhaal. De film die ik keek; You’re not you.

Woensdag werken, en aangezien ik die nacht echt mega slecht geslapen had ben ik na de hele dag werken ook niet wezen sporten; ik had er echt de kracht niet voor. Echt slecht want nu op zondag (wanneer ik dit typ) merk ik ook aan mezelf dat wanneer ik wel sport ik me veel beter voel. Ik keek verder nog de finale van het Perfecte plaatje!

In de middag was ik nog even langs mijn tattooshop geweest; de kleine golf op mijn voet is echt niet mooi geworden nu die genezen is en ik vroeg mij of ik die eventueel kon bij laten werken. Dat kon; ze zei kun je dan beter doen als je je 3e komt laten zetten. Zo van; je gaat er toch nog wel meer nemen?! Ik weet van niks iig.

Donderdag opnieuw de hele dag gewerkt, in de avond was het tijd voor expeditie. Ik heb echt serieus ALLES bij elkaar gevloekt. Wat was ik chagrijnig zeg dat Soundos door ging naar de finale. Ik kon het niet geloven, was ook echt teleurgesteld. Maar hey Carlos is door; dus all is good. Van mij mag Kaj of Carlos winnen; ik gun het ze!

Vrijdag ging ik weer de hele dag werken (saai leven he als ik werk), en daarna snel douchen om op pad te gaan. Ik ga namelijk naar Milena toe in Maastricht. Een reis van 2,5 uur; ik ben ready!

Oja even tussendoor; cursus snel inpakken. Pleur alles op je bed; prop het in je tas en gogogogo! Het goed inpakken doe je dan in de trein pas.

Tijd voor chocomelk! Kerstbekers van starbucks <3

We kijken de hele avond de foto’s van Bali terug: ik had mijn harde schijf meegenomen zodat ze ook eindelijk alle foto’s zou hebben. We hebben echt mega hard gelachen om al die foto’s; brings back memories! We hadden het zelfs al even over waar we heen gaan volgend jaar (als we gaan).

We bestellen om 0:00 pizza; want ja we kregen honger (hoe blij kun je zijn met een pizza), en pakte om kwart voor 2 de nachtbus naar vrienden van haar. Daar luisterde we de hele avond muziek en praatten we. Alle verhalen waren waar; de dingen die Milena mij verteld had in Bali ze vielen allemaal op zijn plaats. Zo leuk om haar vrienden te leren kennen. Uiteindelijk bestelde we om 06:30 een taxi naar huis; en lagen we om 07:00 in bed. Ik was GEBROKEN, was stiekem ook al in slaap gevallen op de bank oeps!

We werden om 11 al wakker en keken toen de slechtste kerstfilm ever, hij was net nieuw op Netflix en de chick uit the 100 speelde erin. Daarna keken we dus ook the 100, dit kende Milena nog niet; en ze was meteen hooked; 3 afleveringen verder gingen we ons toch maar aankleden.

Op naar de stad; ik was nog nooit in Maastricht geweest maar vind het nu al een hele leuke stad. We gingen er heen om te schaatsen! Hell yeah we did! Hand in hand over de schaatsbaan; super romantisch. Helaas ging ik ook 1 keer op mijn plaat, er stond ineens een kind voor mij stil waardoor ik moest uitwijken en vol onderuit ging. Ik kwam best vervelend terecht en heb nu ook echt de meest grote bloeduitstorting op mijn heupbot zitten. Au.

We aten nog sushi en daarna ging ik weer naar huis en lag ik om 0:00 in bedje. In de trein keek ik Lucifer; maar ik veel meer in slaap dan dat ik iets gezien ervan heb. Ik was moe na maar 3 uur slaap haha, zondag zou een hele relaxte dag worden met veel slaap.

 

Aankomende week, heb ik dus vakantie. Uit goedheid heb ik mijn gezin aangeboden om maandag en dinsdag toch weer even te komen werken. Het waren zulke leuke en lieve mensen, ik dacht ach moet wel kunnen. Verder ga ik donderdag iets heel leuks doen waardoor ik Expeditie niet kan zien helaas. En de rest moet je volgende week maar komen kijken op mijn blog!

Een hele fijne week; en geniet van deze dagen! Volg mij op Instagram; via de stories vertel ik ook een hoop!

Liefs,
Rosita Elise

11 thoughts on “Rosita Elise | plog week #16

 1. Helaas is You’re not you alweer van Netflix af.. of ik kan m iig niet vinden, Maar morgen komt ie op tv!

  Maastricht is een heerlijke stad! Winkelen, terrasje, lekker eten, gezellig!

  En dat werk he.. ook vaak vakantie dagen of zelfs vrije feestdagen opgegeven om toch een gezin af te maken..
  Tja, “alles” voor de kraamgezinnen 😉

  1. Ik kan hem ook niet meer vinden; maar je kunt hem vast wel nog ergens anders kijken! En anders idd morgenavond! haha
   Jaaaaa Maastricht was echt heel leuk! Die stad is echt een walhalla met winkelen volgens mij! Ik zag echt alle winkels die ik leuk vind!
   Ja dat werken.. breek me de bek niet open.. haha ik had vanochtend ook echt wel ergens spijt dat ik toegezegd had.. Maar met kerst ben ik wel echt vrij dus dat is mega fijn! Wat zijn wij toch lief he in ons werk haha!

   XXX

 2. Leuke foto’s!! Haha, ik baalde ook wel dat Soundos door was naar de finale maar aan de andere kant vond ik het ook wel grappig en dat maakt het programma ook weer lekker onvoorspelbaar! Zo blijft het wel leuk om naar te kijken vind ik. Fijne vakantie!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *