Rosita Elise | plog week #42

weekplog #42

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Artikelen afgelopen week:

Helaas geen extra artikelen online behalve mijn weekplog, het was nogal een gekke week.

Volg me op mijn Instagram (wooohooo de 1000 gehaald!): Rositaelise

Ten eerste mijn ontzettende excuses voor geen extra artikelen afgelopen week, ik had het even nodig om even een klein weekje iets minder op mijn blog te focussen en meer op mijzelf. Daarnaast speelt er vanalles momenteel in mijn leven en merkte ik dat ik eventjes op was. Nu ga ik je toch weer vertellen wat voorn leuks ik allemaal gedaan heb afgelopen week. Het was een week met opnieuw veel sporten, wandelen, verjaardagen, werken & lekker eten. Klinkt ideaal toch? Kijk je mee?

Hieronder de foto’s van de afgelopen week:

Dit is mijn hoofd na 3 uur slaap, en je aankomt op Schiphol om de parents op te halen en er blijkt een dik uur vertraging te zijn.

We beginnen de week met een schaamteloze selfie, ik had mijn ouders in de nacht opgehaald op Schiphol zoals je net kon zien en kroop daarna om 05:30 weer in mijn bedje.

In de middag nam ik even een wandelmomentje; en ik liep lekker langs deze koeien in de wei. Toch een leuk uitzicht haha, en toch weer 10.000 stappen gehaald.

Het ziet er op de foto nog goorder uit als in het echt (is dat btw een woord; goorder), ik probeerde zelf loempias te maken. Ik vraag me echt af hoe mensen dit doen, want ik kan het niet hahaha.

Op dinsdag at ik dit heerlijke ontbijtje, ik word hier nou zo oprecht gelukkig van!

Vandaag was de dag dat Macgic naar het Paardenkamp in Soest zou gaan. Nog even allemaal 1 laatste keer op hem rijden en heel veel knuffelen.

Deze foto is een beetje gek, maar wij zijn dan ook heel gek op Macgic.

Daar stond ie in zijn nieuwe stal, hij leek heel erg rustig en vrolijk. Nu zijn we een paar dagen verder en hij doet het ontzettend goed op het paardenkamp. Zijn stal is prachtig, de mensen zorgen goed voor hem en hij mag lekker van zijn pensioen genieten. (het was koud dus ik had mijn paardrij jas nog maar even aangetrokken)

Uit frustratie ging ik in de avond nog maar even lekker sporten (lees dansen), samen met Saskia, Marit en Charlotte. Toch wel weer fijn om dan even zo te bewegen.

Op woensdag had ik afgesproken met Michael, we hadden elkaar al een hele tijd niet gezien en we besloten samen naar Jurassic world te gaan (die nieuwe film over wilde dino’s).

Daarna gingen we samen in de middag anderhalf uur wandelen en zelf pitza’s maken (pizza op pita broodjes).

Af en toe ben ik een beetje gek!

Evelyn gaat mij zo hard slaan dat ik hier een screenshot van heb gemaakt, maar er is niets beters dan als je net je bedje in kruipt omdat je moe bent maar nog een facetime call krijgt van je beste vriendin; die even al haar paarden avonturen kwijt wilt. Heerlijk! Liefde voor jou!

Ik sloot de dag af door even heerlijk in mijn boek te duiken, helaas viel ik al snel in slaap en kwam er van lezen niets terecht. Volgende keer beter!

Donderdag ging ik weer lekker wandelen, na een drukke dag. Ik had mijn 10.000 stappen nog niet gehaald dus besloot nog een heerlijk groot rondje te gaan wandelen. Jaja hardcore hoor van mezelf!

Vrijdag ochtend 07:00 word ik gebeld voor een bevalling. Ik stond sinds 0:00 weer op wacht dus ik was zeer snel aan het werk.

Na de hele dag werken moest ik van mijzelf nog even gaan dansen bij een zumba les; ik vond dit oprecht vorige week zo leuk dat ik dat gewoon weer ging doen. Ik vond dit wel een grappig beeld (niet mijn auto hoor).

Zaterdag stond er weer een werkdag voor de boeg, ik had even niet door dat ik deze sokken had aangedaan. Oeps. Aangezien bij mijn gezin de schoenen uitmoeten vond ik dit wel een grappig beeld. (deze foto was btw bedoelt voor mijn zus; die belde mij op om te zeggen dat ze me zag, waarop ik zei dat is knap ik ben aan het werk, waarop zij zei; nee je rijd nu bij het ziekenhuis, nee zuster kijk; ik ben aan het stofzuigen!) <3

In de avond ging ik nog even wandelen aangezien ik niet veel had bewogen nog. Toch wel leuk dat mijn hartslag zo te meten is. Love de fitbit.

Mijn stiefvader was afgelopen week jarig en dat werd zaterdag avond gevierd; ik zat lekker bij het vuur terwijl alle visite binnen druppelde en ging toen iets te laat naar bed. Oeps.

Zondag; lunchen terwijl de baby op schoot ligt; kan allemaal.

Mijn vader was jarig zondags, en het was natuurlijk ook nog eens vaderdag. Mijn ouders namen ons mee uiteten bij zo’n wokrestaurant waar de mini frikandellen en plakken spekkoek je om de oren vliegen. Ik at dit heerlijk op en genoot nog van een stukje biefstuk en aardbeien. Was wel trots dat ik zo “beschaafd” had gegeten voor mijn beleving.

Zo dat was de afgelopen week weer, niet heel veel spannende dingen gedaan maar wel weer een hele drukke week. Komende woensdag komt er weer een artikel eveneens als vrijdag. Ik ga weer wat regelmatiger posten wat ben het nu ook wel weer aan het missen om lekker te bloggen (en dat is na een week, Roos je bent gek). Fijne week weer voor jou!

Liefs,

Rosita Elise

One thought on “Rosita Elise | plog week #42

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.