Rosita Elise | week foto’s #2

Mijn online foto dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

dreams don’t work unless you do

Op maandag ga ik weer lekker werken. Ik begin de dag door een lekker geurtje op te doen, me aan te kleden, men make-up on point (voor zover dat mogelijk is, of naja voor zover ik dat zelf kan) en mijn dopper leeg te drinken.

Voor de verandering pak ik vandaag de auto, ik vond het weer er nogal grauw uitzien en ik haat haat haat het om helemaal doorweekt bij mijn gezin aan te komen. Ook heb ik vandaag mijn Nikes aan, het is veel te koud voor slippers. Ik was vergeten hoe lekker deze lopen!

Op dinsdag ga ik uit werk even langs de Bruna om mijn nieuwe Stabilo Pastel Markers op te halen, wat een pracht dingen zijn dit zeg! Ik kan het ook niet laten om even langs de boeken en de tijdschriften te lopen, ik heb me ingehouden want anders ga ik voor €30,00 aan tijdschriften uitgeven.

Daarna scheur ik even langs een vriendin van mij Wendy, ik moest namelijk even iets ophalen.

In de avond ga ik in mijn prachtige Hunkemöller pyjama, even aan mijn blog werken. Vervolgens duik ik in bed met een erg moe gevoel.

Woensdag; fris en fruitig weer naar het werk. Ik had hier een nieuwe lipkleur op van Jeffree Star, hij was rozer dan ik dacht toen ik hem op deed. Ik kwam hier dus ook pas achter op het moment dat ik voor de deur van mijn gezin stond (mooi roze is niet lelijk toch?).

Ontbijt CHECK

In de avond ga ik met mijn moeder en stiefvader een potje YAHTZEE (hoe schrijf je dit überhaupt?) doen. Helaas ik werd dik ingemaakt en verloor (je zult me voor gek verklaren maar ik vind dit spel oprecht echt heel leuk).

 

De volgende dag was opnieuw een dag werken, ik ontbeet samen met de hond van oma, die moest en zou persee op schoot komen. Ik heb altijd als het einde van de week nadert dat ik 1 dag heb dat ik nogal “gaar” ben. Dat was vandaag, ik heb dus niet zoveel meer thuis gedaan. Wel heb ik ‘s avonds een paar van deze koekjes op (CHEATEN OH NOOOOO), en een paar snoepjes (PREPARE FOR MORE FOOD!).

Donderdag had ik een geplande cheatdag, mijn gezin wilde dan ook heel graag mij trakteren op een heerlijke lunch. Ze haalde een portie visfriet voor mij, maar ik zat er zo snel vol van! Wel super lief! Dankjewel!

Ik cheat ook nog door 1 helft van een Kinderbueno te eten (daar komen de kilo’s).

Verder ben ik druk bezig voordat ik weg moet met de blog, hier zie je me bezig zijn met de Thumbnail van dit artikel. (Goed bezig Roos)

Mijn look voor de avond! We gaan een avondje uiteten met collega’s! Heb er zin in! Ik doe vandaag een poging tot mijn Timberlands, ik heb ze al een hele tijd maar vind ze vaak te warm zitten dus doe ze toch niet aan. Ook heb ik ze nog niet echt ingelopen dus niet handig als je de hele dag moet lopen. Vandaag toch maar gedaan.

Dit is het restaurant waar we uiteten ging, van sprang echt een aanrader!

Hier zie je een paar van de gerechten mm..

We moesten natuurlijk ook een groepsfoto maken!

Op vrijdag sloot ik dan na 9 dagen mijn gezin af. Als bedankje kreeg ik dit fantastische Blond Amsterdam Efteling bord, (met de toepasselijke titel; en ze leefden nog lang en gelukkig) nu zal ik dit gezin als ik later een broodje eet, nog altijd herinneren!

Ik heb daarna nog gelijk een opstart gedaan van een ander gezin, er was een babyboom dus heb kantoor uit de brand geholpen. Na 70 uur werken in de afgelopen 9 dagen was ik blij dat ik kon zeggen; WEEKEND! (Het zwart wit omdat ik er echt oprecht anders nog meer moe uitzag)

Zaterdag ging ik met mijn nicht Carmen naar de Efteling, (Alweer? Ja alweer!) en we hebben een ontzettend leuke dag gehad, we hebben veel gelachen en ook serieuze gesprekken gehad. We vonden ook allebei dat we dit echt vaker moesten doen, we zien elkaar veel te weinig! Hier kun je meer lezen over onze dag!

We kwamen ook een vriend van mij tegen, hij werkt in de Efteling.

Op zondag heb ik helemaal NIKS gedaan, een beetje aan de blog gewerkt en gebeld met mijn vriendinnetje Fre! Wel werd ik in de ochtend gewekt door de hond van oma, goedemorgen Benji!

Fijne week allemaal! Ook een drukke week gehad? Zo ja, wat heb jij gedaan?

Liefs,

Rosita Elise

 

6 thoughts on “Rosita Elise | week foto’s #2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.