Walibi Fright Nights yay or nay?

Het park Walibi ken je waarschijnlijk wel (vroeger ook wel bekend als Sixflags), de afgelopen jaren is er elk jaar in oktober de fright nights. Elke halloween, horror en schrikachtige fan; kan daar zijn geluk niet op. Je kunt je daar vrijwillig bang laten maken in spookhuizen en scare-zones. Echt iets voor mij dus (elk persoon die mij kent in real weet dat ik dit haat).

Eerste jaar fright nights

De eerste keer dat ik naar de fright nights ging, is echt 3 jaar geleden denk ik. Ik heb me toen de hele dag zitten opvreten omdat ik het zo eng vond. Ik kan niet tegen het feit dat mensen je laten schrikken, en horror en spookhuizen doe ik niet aan. Dus dat mijn vrienden me hadden overgehaald om mee te gaan vond ik al heel knap.

Ik heb die avond een paar keer een hartverzakking gehad, en lachen dat mijn vrienden toen deden. Je moet je nu ook even voorstellen dat ik in het midden liep, met iemand links en rechts van me. Er liep nog iemand achter me zodat ze me ook niet van achter zouden kunnen laten schrikken. En de rest liep voor me en wezen aan waar de engerds waren zodat ik ze zag aankomen (aangezien ik vet klein ben en dat dus allemaal niet kan zien in zo een drukte). Als ik er aan terug denk moet dat best een grappig beeld zijn geweest.

Ik weet nog wel dat ik echt een tactiek had, zodra der ook maar een acteur (zo’n engerd) naar me toe kwam schreeuwde ik bijna:”Mag ik met je op de foto?” en dat werkte wonderbaarlijk.

deze mensen gaan me btw echt haten voor het online zetten van deze foto’s maar hey als je naar mijn hoofd kijkt.. is er niks aan de hand xxxxxx

Fastlane

Ook iets wat ik je wel echt kan adviseren is de fastlane, ja je gaat me echt voor gek verklaren, maar ondanks dat het zo duur is; is het het echt waard. Vooral de mensen die in de normale rij gaan staan en je dan vet boos aankijken als jij dus overal langs loopt is priceless. Je hebt er verschillende opties in. De ultieme is Gold unlimited, de gene die wij elk jaar kozen. Dan werd de wachtrij met 90% vermindert (lees dus als; als de rij 60 minuten is, dan wachten wij maar 6 minuten), plus kon je overal onbeperkt in. De andere fastlane opties verkorten de wachtrij ook, maar niet zo snel als met de gold unlimited.

Walibi fright nights 2017

Dit jaar waren er allemaal nieuwe scare zones en had Eddie de clown zijn eigen scare zone gebied. In het 2e jaar was ik om half 6 naar huis gegaan, omdat ik zo bang was. Het 3e jaar was ik niet mee geweest en nu dit jaar had ik me dus weer laten overhalen om mee te gaan. Ik was eigenlijk niet van plan om te blijven met de engerds, maar ook daar ben ik toe overgehaald. Ik heb uiteindelijk alle scare zones doorgelopen, paar keer geschrokken en goed hard gegild. En daarna naar huis gegaan, waar ik niet meer bang hoefde te zijn om te schrikken.

Afgelopen jaar waren er dus meerdere scare zones met de volgende thema’s:

  • dode game figuren (zoals Mario en Zelda)
  • SM-figuren (hele “sexy” enge pakjes)
  • Zombies (dat spreekt voor zich)
  • “things” (dat waren mannen met metalen maskers, snapte het niet helemaal)
  • the pit (dit was een plek waar allemaal gewonde groffe figuren liepen, die maakte je belachelijk etc)
  • Eddie scare zone (Dit jaar had Eddie een eigen scare zone, er liepen nogal vage figuren rond kan niet zo goed uitleggen wat het nu precies moest voorstellen)

Dit zijn denk ik de scare zones van dit jaar, ik moet eerlijk zeggen dat ik het minder eng vond als de eerste keer. Dus hey misschien durf ik over enkele jaren in een spookhuis (well thats never gonne happen).

Ga jij dit jaar naar fright nights in Walibi, of ben je er ooit al eens geweest laat het dan even weten in een reactie.

Tickets voor walibi fright nights koop je online op https://www.frightnights.nl/nl#/

Liefs,
Rosita Elise

SORRY VOOR DE SLECHTE FOTO KWALITEIT, maar hey this is life.

 

9 thoughts on “Walibi Fright Nights yay or nay?

  1. Ohhh zo tof! Ik ben er ooit wel geweest bij de fright nights, maar ik ga liever naar ‘het gewone’ walibi. Daar ben ik vorige week nog geweest! Ik ben echt, maar dan ook echt enorm bang voor mensen die verkleed zijn, vroeger al. Dus voor mij geen optie.. 🙁

  2. Dit lijkt me verschrikkelijk haha! Ik ben zo’n bangerik, kan me ook niet voorstellen dat mensen er voor hun lol naar gaan. Maar ieder zijn ding natuurlijk! Tof dat je er een artikel over schrijft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.