Over mij

Mijn naam is gebaseerd op de naam van deze blog RositaElise, stiekem een beetje geïnspireerd op Vera Camilla, maar ik vind haar dan ook een ontzettend stoer wijf (als ik dat zo mag zeggen en anders sorry Vera). Mijn eigen naam is Rosita, ik heb van mijzelf 3 namen en omdat ik geen 3 namen wilde gebruiken voor mijn blog heb ik de eerste en de laatste gekozen. En ik vond het ook wel lekker in de mond liggen, dus daar was de naam Rosita Elise voor mijn blog geboren. Als je me Roos noemt heb ik er ook vrede mee, dat doet namelijk toch iedereen. Ik ben 24 jaar oud, geboren en getogen in Amersfoort, en nu wonend in het leuke dorp Hoogland.

Mijn werk is kraamverzorgende, dit doe ik dan ook in het midden van Nederland. Ik heb een Efteling abonnement waar ik best wel vaak heen ga, ik heb dan ook geen routekaart nodig want ken alle korte routes van binnen en buiten. Ik luister bijna altijd naar de radio van 3FM, maar moet toch toegeven dat ik daar heel veel DJ’s mis en nu vaker naar Qmusic switch, maar ook daar heb ik issues mee. Lekker goed verhaal dus dit, overig kun je me ook blij maken met Bieber, zijn nieuwe album is toch best goed. Ik ben dan ook helemaal niet naar zijn concert geweest tussen 1000e gillende meisjes. Ik ben een stationary geek, en ik koop veel te vaak een nieuwe planner of agenda (herkenbaar?). Ik heb een bullet journal, maar de ene maand doe ik daar meer mee dan de andere maand. Ik ben dol op Blond Amsterdam, en ik ben dan ook (hoe kan het ook anders) daar het Efteling servies van aan het sparen. Als ik de slappe lach heb krijg ik altijd commentaar van mijn vrienden dat ik veel te hard lach. Sinds afgelopen jaar ben ik me meer met mijn health bezig gaan houden en probeer ik nu elke week minimaal 1 les bodypump te volgen, en daarnaast nog 1 of 2 keer mezelf af te beulen in de zaal. Ik haat sporten maar moet zeggen dat ik het steeds leuker ga vinden. Ik heb ontzettend veel make-up en geef daar ook echt veel te veel geld aan uit. Kleding daarentegen ben ik veel moeilijker in en koop ik dan ook minder. Schoenen vind ik fantastisch maar ben altijd heel kieskeurig met welke ik dan ook daadwerkelijk koop. Ik wil in de toekomst meer van de wereld gaan zien, en mijn eerste grote reis staat gepland. Wil je weten waarheen dan moet je vooral de blog in de gaten houden! Ik ben dus nog niet in zoveel landen geweest. Oja vergeet ik bijna mijn Netflix verslaving, series kijk ik erg veel en favorieten zijn: Gilmore girls, Pretty little liars, Gossip girl, HIMYM, Game of Thrones, Walking Dead, Suits, OITNB etc.

Wil jij nou nog meer van mij weten, dan mag je me natuurlijk altijd een berichtje sturen op zowel mijn mailadres, instagram, of gewoon hier onder aan de blog!

Dreams don’t work unless you do

Follow