Beauty | NYX make-up review (concealer, lipsticks en meer)

NYX make-up review

Misschien heb ik onder een steen geleefd hoor; maar ik zie de laatste tijd bij iedereen NYX producten voorbij komen. Ik dacht altijd dat dit merk ontzettend duur was; (goeiemorgen Roos) afgelopen week was ik in de Douglas en heb ik toch maar even is goed gekeken bij het schap van NYX en kocht ik wat dingen die mij aanspraken; vandaag ga ik ze voor jou reviewen. Ben jij al benieuwd?

Welke producten heb ik gekocht?

Ik kocht 2 liquid lipsticks uit de lingerie lijn, een make-up settings spray en een concealer. Zo kan ik verschillende producten een beetje testen en de kwaliteit er van testen.

NYX HD Studio photogenic studio concealer (CW01 Porcelain)

Ik hoorde al vele goeie verhalen over de concealer van NYX en ik ben altijd opzoek naar de beste concealer; dus ik hoopte dat dit een topper zou worden. De concealer belooft een luchtige formule te hebben en medium tot volledig te dekken.

Voor €7,31 koop je de HD concealer bij Douglas in de winkel of online.

Review
Ik gebruikte hem in combinatie met mijn Estee Lauder double wear foundation en ik vind hem erg fijn in gebruik. Ik vind hem redelijk genoeg dekken op mijn gezicht en ik vind het ook wel fijn dat hij niet perse een roze of gele ondertoon heeft. Ik heb altijd het idee dat dat soms verschilt in mijn gezicht.

NYX Lingerie liquid lipsticks

Sinds ik natuurlijk sinds kort ontzettend fan ben van lip kleuren; probeer ik ook steeds meer verschillende kleuren uit. Daarom kocht ik 2 kleuren van deze lijn; 06 Push up & 12 Exotic. 

 

Wat me meteen opvalt is dat er ontzettend veel kleuren zijn en dat het allemaal hele mooie nude kleuren zijn en mat. Ik HOU van matte lipkleuren; ik weet niet waarom maar ik kies bijna nooit glimmende kleuren.

Voor €8,35 koop je de Lipstick lingerie’s bij Douglas in de winkel of online.

Push up 06
Dit is echt een ontzettend mooie nude kleur met een lichte bruine ondertoon. Ik hou er wel van. Op mijn lippen is die mooi in de winter vooral denk ik. Dan ben ik op mijn bleekst en dan vind ik deze nude kleur mij het mooist staan. Ergens doet hij me denken aan een lichte velvet teddy.

Exotic 12
Dit is een rode kleur; ik draag bijna nooit rood maar wilde er toch 1 testen. Ik heb deze nu al meerdere malen gedragen en ik ben er echt in love mee. Vooral voor kerst of de feestdagen of gewoon met een full black outfit en dan deze kleur rood; classic. Ik ben voor het eerst enthousiast over een rode lipstick

Review
De lip lingerie’s blijven lang zitten; na ongeveer 3/4 uur werk ik ze wel even bij. Door eten en drinken slijt de lipstick wel, maar vooral aan de binnenkant dus ik kan ze blindelings bijwerken. Ik heb dan ook niet het idee dat er verschil is met de buitenkant; het blend weer opnieuw mooi in. Ze brengen ook gemakkelijk aan, ik ben fan!

NYX Matte finish long lasting setting spray

Ik was door mijn setting spray heen, en ik vond degene die ik eerst gebruikte te duur. Daarom was ik opzoek naar een goedkoper alternatief en zo kwam ik deze tegen. Het belooft een matte finish te geven en natuurlijk dat je make-up langer blijft zitten (duh het is een setting spray).

Voor €8,35 koop je de NYX setting spray bij Douglas in de winkel of online.

Review
Ik heb hem meerdere dagen gebruikt; ik vind de geur niet heel bijzonder. De geur is neutraal maar heeft soms iets chemisch in zich (in mijn beleving) het stoort me verder niet. Het voelt licht aan op mijn gezicht en ik heb niet het idee dat het mijn make-up verzwaard. Ik spray het rijkelijk op mijn gezicht en laat het dan goed drogen; het ziet er inderdaad mat uit. En na een hele dag dragen zie ik wel op mijn t-zone dat het begint te glimmen, maar dat heb ik sowieso snel. Wel zit mijn make-up verder nog redelijk; ik vind vooral de matte finish erg fijn. Het extra long lasting vond ik niet heel fantastisch. Maar voor een avondje uit kan ik hem zeker aanraden; als er dan foto’s gemaakt worden glim je niet.

Wat zijn jouw favoriete NYX producten?

Liefs,
Rosita Elise

12 thoughts on “Beauty | NYX make-up review (concealer, lipsticks en meer)

  1. Ik hou echt van nyx! Ik vind de lip lingerie erg mooi alleen ik ben zelf meer van de soft matte lipcreams! Naar mijn idee zitten die toch net iets lekkerder op de lippen en die zijn er ook in prachtige kleuren. Tipje voor de volgende Nyx aankoop haha ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.