iPhone 13 Pro is vanaf nu refurbished verkrijgbaar

De iPhone 13 Pro is uitgekomen in 2022 en is vanaf dat moment een toestel dat erg populair is. Het prachtige 120 Hz Oled beeldscherm geeft je een ongekende ervaring voor het kijken van je favoriete series en het spelen van games. De snelle A15 Bionic processor zorgt in combinatie met 6GB werkgeheugen dat het toestel vliegensvlug meerdere taken tegelijk uitvoert zonder vast te lopen. De driedubbele achter camera legt je meest dierbare momenten vast in de hoogste resolutie die je ooit hebt gezien. Met de extra lens kun je namelijk inzoomen zonder dat je kwaliteit verliest.

Vanaf nu ook refurbished verkrijgbaar

Refurbished toestellen zijn vanzelfsprekend niet direct na de lancering verkrijgbaar. Gemiddeld duurt het 1 jaar voordat een nieuw toestel ook als refurbished variant goed te verkrijgen is.

Prijs van een refurbished iPhone 13 Pro

De prijs voor een nieuwe iPhone 13 Pro is ongeveer rond de 1200 euro en dat is een behoorlijke investering voor een nieuw toestel. Tegenwoordig kun je veel geld besparen door voor een refurbished variant te kiezen. Een refurbished variant is voor ongeveer 900 euro te verkrijgen, je bespaart daardoor ongeveer 300 euro en dat is een enorm bedrag! 

Hoe goed is een refurbished iPhone 13 Pro?

Een refurbished iPhone 13 Pro is wanneer je deze refurbished koopt altijd gecontroleerd op meer dan 50 verschillende punten. Om die reden weet je dat de technische staat van het toestel uitstekend is en je ook lange tijd van het toestel kunt genieten.

Koop je een refurbished toestel? Dan zit er altijd garantie op. De hoeveelheid garantie verschilt per aanbieder, dit kan bijvoorbeeld 1 jaar zijn, maar in de meeste gevallen koop je een refurbished iphone 13 pro met 2 jaar garantie. De duur van de garantie is erg lang, als je dit vergelijkt met de aanschaf van een nieuwe iPhone. Bij een nieuwe iPhone krijg je “standaard” 1 jaar garantie.

Partly: de aanbieder op het gebied van refurbished

Wanneer je op zoek bent naar een goede partij voor het kopen van een refurbished iPhone dan is het aan te raden om eens een kijkje te nemen op de website van Partly. Op een refurbished iphone van Partly zit standaard 2 jaar garantie. Het bedrijf bestaat ondertussen al meer dan 10 jaar en is dan ook dé specialist op het gebied van refurbished iPhones. En dat lees je terug in de beoordelingen online. Met een 9 gemiddeld over meer dan 5000 beoordelingen weet je dat je bij een betrouwbare partij koopt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.