4 ideeën voor een leuke goodiebag

Een goodiebag is een tasje met leuke items erin die kenmerkend zijn voor jou en je bedrijf. Je kunt ze dan ook goed gebruiken om weg te geven bij een winactie om bijvoorbeeld meer volgers te krijgen op social media. Daarnaast kun je ze natuurlijk ook gewoon leuk uitdelen aan je klanten of gebruiken als bedankje voor je personeel. Ben je op zoek naar wat ideeën op het gebied van goodiebags? Gebruik dan de inspiratie in dit artikel!

Sweet

Iedereen houdt bijna wel van zoetigheid! Kies daarom voor een goodiebag met daarin allerlei lekker snoepgoed. Wanneer snoep niet helemaal bij je bedrijf past kun je natuurlijk ook gaan voor chocolade of iets anders lekkers. Laat dan papieren tassen van Maxilia bedrukken met het logo van je bedrijf erop en stop hier de zoete items in. Je kunt natuurlijk ook gaan voor gepersonaliseerde katoenen draagtassen; op die manier kunnen ze de tassen vaker gebruiken en ben je gegarandeerd van nog meer zichtbaarheid! Tip: je kunt ook het snoepgoed zelf laten personaliseren zodat de hele goodiebag in het teken van jouw bedrijf staat.

Sporty

Werk jij op een mannenkantoor of heb je te maken met allemaal sportievelingen op de werkvloer? Dan kan een sportieve goodiebag een leuk idee zijn! In dat geval gebruik je geen papieren tasjes voor de goodiebag maar laat je sportieve rugzakjes bedrukken rugzakjes bedrukken met je bedrijfslogo en stop je hier de geschenken in. Dit kan je doen op de volgende site: https://www.maxilia.nl/tassen-bedrukken/rugzakjes-bedrukken/. Je kunt dan denken aan een gepersonaliseerde bidon, bedrukte tennisballen en bijvoorbeeld leuke zweetbandjes die zijn voorzien van de naam van je klanten of werknemers. Afhankelijk van de grootte van de tas kun je eventueel ook nog een mooie handdoek die is voorzien van het bedrijfslogo eraan toevoegen!

Digital

Leuke gadgets zijn altijd handig! Het is dan ook een goed idee om een goodiebag met een digitaal thema te maken en die uit te delen aan klanten, werknemers of potentiële nieuwe volgers op de sociale mediakanalen. Kies eerst een leuke tas uit en laat deze bedrukken met je bedrijfsnaam; deze kan van papier, katoen of plastic zijn. Vervolgens voorzie je de tas van leuke en kleine gadgets, zoals een gepersonaliseerde USB-stick, powerbank, webcam cover of, wanneer je budget dit toelaat, een bluetooth speaker die is voorzien van de naam van je bedrijf. Met zo’n goodiebag gaan de gelukkigen goed voorbereid het nieuwe jaar in!

Extra tip: past een goodiebag niet helemaal bij jouw onderneming? Overweeg dan eens een giftbox; deze ziet er net wat strakker en stoerder uit dan een goodiebag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.