Beauty | Vera Camilla X Benefit Kit Make-up set

Van de week zat ik op Instagram rond te neuzen; en daar zag ik toevallig een post van Vera Camille betreft haar samenwerking met Benefit. Ze heeft namelijk haar eigen make-up set met Benefit samengesteld; met haar favoriete Benefit producten (ik heb nog nooit zo vaak Benefit in 1 zin gezet). Vandaag ga ik jullie laten zien wat er in de kit zit; want ik moest en zou deze set hebben!

Wat schrijft Vera zelf over deze Benefit kit make-up set

Op haar instagram plaatste ze dit bericht; waar ze verteld over de inhoud.

Dit zit er in de Vera Camilla X Benefit Kit Make-up set:

– They’re Real verlengende mascara (8,0 gr);
– High brow glow highlightend wenkbrauwpotlood (2,8 gr);
– Dandelion twinkle poeder highlighter (3,0 gr);
– Mini High beam vloeibare highlighter (4ml).

Daarnaast krijg je deze 4 producten in een hele leuke travel beauty tas; met verschillende compartimenten erin waardoor je alles goed kunt verdelen en een rits om het goed af te sluiten. Daarnaast zit er een haak aan waardoor je de tas op kunt hangen. Ideaal als je op reis bent en je nergens je toilettas neer kunt zetten. De tas is van stof met een luxe skai afwerking.

De mascara stond al op mijn december wishlist; dus dit is voor mij echt een score! Hier ga ik binnenkort een review over schrijven. Ik ben hier namelijk echt super benieuwd naar. Daarnaast gebruik ik altijd concealer om mijn wenkbrauw boog te highlighten. Maar Deze high brow glow potlood van Benefit is echt prachtig! Echt een nieuw favo momentje van mijn make-up routine. De highlighter is echt prachtig; subtiel maar echt mega glowy. Een Absolute favoriet ook. De vloeibare highlighter heb ik eerlijk gezegd nog niet gebruikt maar lijkt me heel leuk voor feestjes; ik heb hem stiekem al ge-swatched en het ziet er wel erg mooi uit.

De set is te koop voor €66,30 (heeft een waarde van €99,16) en is exclusief te koop in de online webshop van Douglas.

Ga jij deze set aanschaffen?

Liefs,
Rosita Elise

Foto’s gebruikt van de Douglas site en Vera Camilla haar instagram.

10 thoughts on “Beauty | Vera Camilla X Benefit Kit Make-up set

  1. Ik vind deze set heel erg tof! Vooral het printje van de tas is zo leuk en de producten die erin zitten lijken me allemaal heel fijn. Wel vind ik de set wat prijzig..

    1. Hij is opzich wel prijzig; maar stel je koopt enkel al de mascara en de highlighter dan zit je al op dat bedrag zo goed als. Nu krijg je er dan nog wat bij plus de mega handige tas voor het reizen! Dus het is net hoe je het bekijkt; maar het is idd zeker niet goedkoop! Ik ben heel blij met de set; inclusief de producten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.