Lifestyle | 5 dingen waar ik niet zonder kan in de herfst/winter

De herfst en de winter zijn al helemaal bezig; even serieus ik moest (terwijl ik dit typte) vanochtend mijn autoramen krabben! Bizar en het is nog maar begin november. Vandaag deel ik 5 dingen waar ik niet zonder kan in de herfst/winter. Ben jij al benieuwd naar waar ik niet zonder kan?

Stipt op nummer 1: de sjaal!

Ik kan echt niet zonder mijn sjaals, ik heb er meerdere; groot, klein, dik, dun, patroon, effen, gebreid of een zachte stof. Ik denk dat je als meisje echt niet zonder kunt. Daarnaast maken ze je outfit in mijn beleving ook echt helemaal af. Hier op mijn instagram laat ik je 1 van mijn favoriete sjaals zien! Ik zou het erg leuk vinden als je me volgt op mijn social media!

Nummer 2: de beschermer van je lippen!

Ik kan echt niet zonder Babylips, Purol, Blistex, Labello en alle andere lippenbalsems. In de winter krijg ik geregeld droge lippen en dat gaat mij op den duur echt heel erg irriteren. Daarom heb ik er altijd in elke tas wel een verstopt zitten; dan zit ik sowieso niet zonder!

Koude voeten? No way met mijn warme boots en Uggs! Absolute must op nummer 3

Ik heb echt mega snel koude voeten, het lijkt wel alsof er gewoon geen bloed daarnaar toe loopt. Ik maak serieus geen grap. Mijn Geliefde Uggs en Favoriete schoenen op dit moment (de Timbo’s) Timberlands, zijn echt perfect voor dit weer. Ze zitten warm; comfortabel en ik kan er goed lang op lopen. Ik weet dat sommige mensen Uggs echt haten; maar ze lopen zooooooo lekker! Ik heb dan ook altijd al stiekem die “echte” sloffen op mijn verlang lijstje omdat het kan (ben ik die nu gewoon vergeten op mijn December wishlist?) Oeps.

4: Lichtjes, sprankelingen, lekkere geuren en warmte!

Jaaaa, de maand van de lampjes en kaarsjes die je aan kunt steken zonder dat mensen je voor gek verklaren. Ik heb altijd in de winter een kaars aanstaan op mijn kamer. Bij de IKEA heb je van die mega grote kaarsen (met deksel; super handig want ik kan echt niet tegen die geur als een kaars uit gaat) waar een heerlijke geur aan zit. Ik wil altijd nog een keer een echte Yankee Candle zien te scoren; die schijnen namelijk echt ultiem te ruiken. Mis volgend jaar op mijn wishlist zetten?

Als laatste (nummer 5), maar zeker niet minder belangrijk: een goede Netflix Bingewatch serie voor de koude dagen.

Dat lees je goed; heb je het nu weer over Netflix Roos? Ja ik zei toch dat ik een grote Netflix verslaafde was. Een fijne serie die je lekker kunt bekijken vanuit je warme bed; onder de dekens op de bank of heerlijk bij de openhaard. Een goede serie is echt een must deze winter! Hier vertelde ik iets over mijn Netflix verslaving.

Wat zijn jouw ultieme benodigdheden voor de herfst/winter?

Liefs,
Rosita Elise

 

15 thoughts on “Lifestyle | 5 dingen waar ik niet zonder kan in de herfst/winter

  1. Ik herken alles! Ik kan ook echt niet zonder een warme sjaal, anders bevries ik, haha. En gezelligheid in huis is ook zeker een must, dus ik kan niet zonder dekentjes, thee, netflix en kaarsjes.

  2. Met stipt op nummer 1 toch wel pantoffels! Warme voeten is een warme ik, koude voeten is een hele koude ik. Ik houd ook van sjaals, kaarsjes en lichtjes kan niet wachten tot het weer tijd is voor de kerstboom!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.