Dé aanwinst voor bij jou in de mancave

Heel wat mannen dromen ervan om een mancave te hebben. Niet zo raar natuurlijk, met behulp van een mancave is het namelijk mogelijk om echt even de tijd te nemen voor jezelf en om tot rust te komen. In tegenstelling tot wat nog wel eens wordt gedacht is het maken van een mancave helemaal niet zo lastig als je zou denken. Je moet alleen weten welke dingen je in huis moet halen. In dit artikel hebben we het wat makkelijker voor je gemaakt door de belangrijkste aanwinsten voor een mancave voor je op een rijtje te zetten.

Een lekkere cognac bank

Nagenoeg iedere man zal wel eens The Godfather hebben gezien. Wil je deze sfeer aanbrengen in jouw mancave dan is het handig om een lekkere cognac bank van leer te nemen. Deze banken zitten ontzettend lekker en gaan ook nog eens erg lang mee. Daar komt bij dat je je met leer niet zo’n zorgen hoeft te maken over vlekken. Je kunt deze banken namelijk makkelijker schoonmaken dan bijvoorbeeld stoffen banken.

Een grote industriële kast

Een industriële kast is ook een goede aanwinst voor in huis. Door een industriële kast heb je genoeg plek om jouw spulletjes kwijt te kunnen. Het bijzondere aan een industriële kast is dat het wat meer contrast weet aan te brengen in de ruimte. Deze kasten zijn vaak namelijk voorzien van een combinatie van hout en metaal. Dit zorgt ervoor dat je afstand neemt van de saaie kasten en dat je echt out of de box durft te denken. Een industriële kast hoeft overigens helemaal niet duur te zijn, het is namelijk ook mogelijk om te kiezen voor de iets goedkopere modellen.

Een goede bar voor je drinken

Zonder een bar in je mancave is het natuurlijk nagenoeg onmogelijk om iets in te schenken voor jezelf of voor je vrienden. Een houten bar is echt een van de beste aanwinsten die je maar kunt maken voor in de betreffende kamer. Door middel van een bar zal je plek hebben om je drinken uit te stallen en om ergens te zitten. Combineer dit met een paar barkrukken en je hebt een gezellige plek om samen te komen. Hou er natuurlijk wel rekening mee dat een bar aardig wat kan kosten.

Een pooltafel

Een pooltafel mag natuurlijk niet ontbreken als je van plan bent om een mancave te maken bij jou in huis. Door middel van een pooltafel weet je zeker dat je altijd weer in staat bent om een potje te poolen met jouw vrienden. Daar komt bij dat een pooltafel er ook nog eens voor zorgt dat je een leuke uitstraling meegeeft aan de mancave. Mocht je ruimte willen besparen dan kan je kiezen voor een pooltafel met een soort plaat als afdekking. Dit zorgt ervoor dat je een tafel hebt wanneer je niet aan het poolen bent.

Hopelijk heb je genoten van deze tips.

Liefs,

Rosita (Met de tips van haar mannelijke vrienden 😉 )

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.