De juiste spiegels voor bij jou in de badkamer

Hoewel je er niet altijd bij stil staat is het inrichten van een badkamer nog niet zo eenvoudig als je zou denken. Het is namelijk zo dat er ontzettend veel onderdelen zijn waar je aan moet denken. Een van de dingen die natuurlijk niet mag missen is een goede spiegel voor in de badkamer. Om ervoor te zorgen dat jij voorzien bent van de best mogelijke spiegels voor in de badkamer hebben we besloten om de belangrijkste dingen voor je op een rijtje te zetten!

Kies voor de moderne spiegels

Als het gaat om moderne spiegels zijn er ontzettend veel opties te vinden. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een spiegelkast die is voorzien van geïnstalleerde LED’s je badkamer eenvoudig te verlichten. Deze spiegels zijn vaak uitgerust met extra functies zoals klokken. Sommige stijlen zijn zelfs voorzien van speciale anti vocht functies die ze geweldig maken de mensen die eigenlijk iets te heet douchen. Kies je voor de moderne spiegels dan ben je wat meer kwijt, al krijg je hier ook wel wat voor terug.

Sta goed stil bij de maat

De grootte is echt ontzettend belangrijk als het aankomt op het kiezen van een spiegel voor in de badkamer. Je moet niet hebben dat de spiegel veel te klein is of dat de spiegel juist de hele badkamerwand in beslag neemt. Zorg er dus echt voor dat je je ruimte meerdere keren meet. Hou rekening met alle ruimte die je heb maar die je wilt gebruiken voor kasten en dergelijke. Als je de beste badkamerspiegel voor je badkamers kiest is de ruimte een doorslaggevende factor voor het maken van een keuze. Heb je relatief weinig ruimte dan zou je kunnen kiezen voor een medicijnkastje met een spiegel op de voorkant. Zo heb je een goede spiegel, zonder dat je heel veel ruimte kwijt bent.

Weet dat licht en spiegels hand in hang gaan

Net als bij de badkamerspiegel met lichtjes is het altijd een goed idee om de juiste verlichting te vinden om je spiegel te accentueren. Het inlijsten van je spiegel met kroontjes kan al echt ontzettend leuk zijn voor de stijl van de badkamer. Kleinere ruimtes werken weer geweldig met wandlampen en kleine spiegels. Zoek naar lampen die passen bij de stijl van uw kamer. Het is aan te raden om een spiegel te kiezen die 60 tot 70 procent van de breedte van je badkamer weet mee te nemen. Dit zorgt voor een net een wat mooiere verlichting in de badkamer.

Door op de bovenstaande zaken te letten zal het al een stuk eenvoudiger zijn om een spiegel te vinden voor bij jou in de badkamer. Door middel van een goede spiegel is het een stuk makkelijker om uit te komen bij een spiegel die volledig aansluit bij wat je al die tijd al zocht. Een goede spiegel kan de stijl van jouw badkamer echt naar het volgende niveau tillen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.