De talloze pluspunten van een veranda!

Een veranda zorgt ervoor dat jij het hele jaar door heerlijk buiten kunt vertoeven, iets wat we allemaal wel willen. In ons koude kikkerlandje is dat alleen niet altijd mogelijk. Gelukkig biedt een veranda uitkomst! Het lijkt misschien een investering, maar dit is het dubbel en dwars waard. Graag vertellen wij jou alles over de pluspunten van een veranda. Lees mee en laat je inspireren!

Veranda’s geven jou extra woongemak

Vooral tijdens deze corona crisis begrijpen we dat de muren binnen op je afkomen en je af en toe wil ontsnappen uit je woonkamer. Een frisse neus halen in je tuin is dan de perfecte oplossing! Even tijd doorbrengen onder je veranda kan al voor een hogere productiviteit zorgen. Dit komt door het groen om je heen en een flinke dosis vers zuurstof. Iets wat je tijdens het thuiswerken heel goed kan gebruiken. Met een veranda heb je de luxe om je woongemak van binnen te vergroten naar buiten. Zo wordt het vele thuis zijn een stuk aangenamer!

Ieder seizoen genieten van jouw buitenparadijs

We hadden het er al even over: het hele jaar lekker buiten zitten. Vaak laat je de tuin een beetje links liggen tijdens de koudere en nattere dagen. Een veranda zorgt ervoor dat je ook tijdens deze periode warmpjes buiten zit. Een buiten overkapping biedt ook andere mogelijkheden waar je misschien niet zo snel aan denkt: plaats er een buitenkeuken of barbecue onder! Nu kun je tijdens koudere seizoenen ook nog eens gezellig buiten dineren. Ook tegen de kou zijn er weer oplossingen. Denk hierbij aan een heater of een haard om de ruimte op te warmen.

Er is niks knusser dan een veranda!

Onder een veranda kun je het enorm gezellig maken en jezelf even helemaal terugtrekken tijdens de hectische dagen. Richt het in met een comfortabele loungeset, voorzie het van verlichting en kaarsjes en ga zo maar even door! De manier hoe jij het inricht is natuurlijk helemaal aan jou. Hoge planten maken het er al snel gezellig en ook een buitenkleed voegt sfeer toe. Nog even leuke kussentjes en dekentjes neerleggen en klaar ben je! En wist je dat een veranda de waarde van je woning verhoogt?

Fonteyn biedt een breed assortiment aan veranda’s van verschillende formaten en materialen. Shop direct of ga langs in hun showroom!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.