Dit zijn de trends in damesschoenen in 2021

Mijn zus en ik zijn beiden echte schoenen fans. Schoenen maken je outfit echt af en het geeft iets speciaals. Je kunt zelfs een hele basic outfit dragen en het dan knallend laten zijn met de perfecte damesschoenen. Schoenen maken de vrouw zeggen ze vaak, het is dan ook niet vreemd als je opzoek gaat naar het perfecte paar dames schoenen voor bij jouw outfit.

Je wilt natuurlijk helemaal up to date zijn en de laatste trends volgen. Het is belangrijk dat alles in een stijl is die goed bij elkaar aansluit. Wat natuurlijk niet betekend dat het niet gemixed kan zijn als je maar iets hebt wat goed bij elkaar past. Wat jouw stijl is en wat bij de trend past. Daarom in dit artikel een overzicht van de trends voor 2021 met betrekking tot damesschoenen.

Wintertrend 1: Witte laarzen!

Ook al is het winter juist dan ben je helemaal hip met een wit paar laarzen. Het was vorig jaar al upcoming, maar deze winter is het helemaal doorgetrokken. Een wit paar dames laarzen mag niet in je kast ontbreken. Het kunnen ook crème kleurige laarzen zijn, maar dat is natuurlijk je eigen keuze. Kijk vooral naar wat bij je past en zorg ervoor dat je de trend volgt van deze winter.

Wintertrend 2: Laarzen die shinen!

Laarzen die eruit springen en vol zitten met glitters en palletten zijn helemaal hot. Hoe feller de kleur en hoe meer glitters hoe beter. Ga elke dag naar de disco en zorg ervoor dat je outfit eruit springt met een prachtig paar laarzen die meteen opvallen. Elke dag is het feest en dat mag je ook in de winter uitstralen.

Wintertrend 3: Stoere half hoge boots!

Stoere halfhoge boots staan zelfs onder een klassieke rok. Het geeft je outfit net wat meer flair. Deze winter zijn er veel halfhoge boots te vinden met een stoer uiterlijk. Of het nu om legerkisten gaat of om motorboots. Boots met een stoere zool in het zwart en veel riempjes en gespen zijn helemaal de trend deze winter. Ben je klassiek van stijl? Dan is het zeker eens iets om naar dit soort boots te kijken. Het is gedurfd maar zal zeker niet misstaan onder een mooie rok of op een strakke jeans. Misschien staan ze ook leuk bij de opkomende hype van de modieuze capes!

Wintertrend 4: Hoge veter laarzen!

Als het om dames schoenen gaat en je trends wilt volgen dan mag je zeker eens naar hoge veter laarzen kijken. Het is net even wat anders, maar geeft je outfit zoveel meer dan je denkt. Deze winter zijn er veel hoge veter laarzen te vinden in alle collecties.

Wintertrend 5: Pumps met stiletto hakken!

De stiletto hak heeft altijd wel iets vind ik zelf. Daarom zet ik deze ook in het lijstje. Het is niet de meest ideale winterschoen, maar zeker voor de feestdagen die toch binnen zijn is dit iets om in de gaten te houden.

Hoe vind je wat bij je past?

Er zijn nog veel meer trends deze winter. Houdt vooral in de gaten wat bij je past en ga op je gevoel af. Vraag advies en lees alle blogs die er zijn zoals deze en vele andere over de nieuwste trends.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.