Fashionable zijn is niet alleen voor jou, maar ook voor katten en honden

Ben jij een echte fashionista? En heb jij een huisdier? Dan is het natuurlijk super leuk als jullie er samen fashionable uitziet. In dit artikel lees je alles over katten en honden fashion. 

Katten 

Jouw kat net zo fashionable als jou maken is super makkelijk. Je kunt je kat makkelijk een make-over geven door een kattenhalsband te bestellen. Zo kun je kiezen voor een eenvoudige zwarte halsband met een bedeltje of juist voor een leuke rode halsband. Daarnaast kun je je kat natuurlijk nog meer laten uitblinken door te kiezen voor een neon groene halsband of juist voor een fel roze. De opties zijn eindeloos en je kunt dus zeker iets in jouw smaak voor je kat vinden. Naast een leuke halsband kun je ook kiezen voor een leuk katten jasje. Zo kun je kiezen voor een stoer leren jasje als jij ook stoer bent. Daarnaast kun je kiezen voor een nepbonten jasje om je kat een meer deftige uitstraling te geven. Wanneer het zomer is, kun je je kat t-shirtje geven. Dit kan een leuke katten polo zijn of juist een shirtje met een leuke tekst. Ook de pootje kun je leuk aankleden met een katten schoentje. Vergeet je kat niet in stijl te vervoeren. Ook hier zijn veel opties voor. Zo kun je kiezen voor een rieten mand, een eenvoudige vervoersbox of een buggy. 

Honden

Bij honden kun je makkelijk beginnen met een honden riem. Hondenriemen zijn in verschillende maten, kleuren en soorten verkrijgbaar. Als je een goed beeld hebt van het karakter van jouw hond, dan kun je op basis daarvan een goede keus maken. Is jou hond stoer? Kies dan voor een leren riem. Heeft jouw hond een zacht karakter, dan kun je voor een lief kleurtje als roze kiezen. Naast een honden riem, kun je ook voor jouw hond een leuk jasje uitkiezen. Zo kun je in winter voor een warme bomber jas kiezen. Is je hondje deftig? Dan zijn er voor honden ook leuke jasjes verkrijgbaar met een leuke nep bontkraag. Naast jasjes en riemen, kun je je hond ook stijlvol van A naar B vervoeren. Je kunt kiezen voor een hondenbuggy met of zonder print, hondenfietskar of mand en veel meer. 

Voor zowel katten als honden kun je ervoor zorgen zij in de leukste outfits rondlopen. Belangrijk is dat jouw outfit en die van je huisdier leuk matchen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.