First Blog

 

Tijd voor een nieuw begin, tijd voor een eigen plek op het internet waar ik alles kan schrijven en laten zien wat ik zelf wil. Hoe beangstigend ik het ook vind, ik ga het doen. Ik ben zojuist 24 geworden en besteed naast mijn werk, sporten en sociale bezigheden, veel te veel tijd aan Netflix. Je kunt bijna zeggen wie niet tegenwoordig, maar het is dan ook erg verslavend geef ik toe. Toch kriebelde het al een tijdje om te gaan schrijven, en daarmee mijn vorige opleiding meer te benutten. Grafische vormgeving, nou is dat natuurlijk niet helemaal wat een blog inhoud. Het betekend daarentegen wel dat ik lekker creatief bezig kan zijn en mij op die manier kan uiten, want dat miste ik toch wel een beetje. (lees als heel erg)

Nog een korte introductie want wie haar verhalen ga jij als lezer nu dan ook echt lezen? Mijn naam is Rosita, ik ben 24, (je valt in herhaling roos) en een kraamverzorgende in het midden van Nederland. Waar mijn verdere interesses liggen ga jij hier ontdekken, ik leer jou iets over mij, en ik hoop toch ook stiekem jou als lezer te leren kennen. Er moet toch een reden zijn waarom mijn verhalen jou interesseren. Wil je toch nog iets meer weten bekijk dan even mijn over mij pagina!

Nu had ik in mijn hoofd om elke week 2 tot 3 keer te gaan uploaden. Maar waarover dan? Ik laat jullie elke week een kleine greep uit mijn week zien, door middel van foto’s. (ik maak er honderden en doe er veel te weinig mee) Ik wil meer gaan reizen en ook daar mijn ervaringen en tips in delen. En daarnaast ben ik dol op make-up en alles omtrent verzorging. Nu heb ik net mijn kamer opnieuw verbouwd, maar ook daar koop ik regelmatig nieuwe accessoires voor dus daar zal je ook wel eens wat van voorbij kunnen zien komen. En oja, ik ben een Efteling nerd dus ook daar zal ik geregeld iets over mentionen!

Ik hoop je zo een beetje geïnformeerd te hebben in wat je kunt verwachten op deze blog, en zo te groeien als schrijver.

Liefs,

Rosita Elise

Follow

4 thoughts on “First Blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.