Blond Amsterdam Collection

Waarom Blond?
Blond Amsterdam staat voor mij voor plezier, genieten en creativiteit. Ik ben een ontzettende perfectionist en ik vind het ontzettend moeilijk om dat soms los te laten. Blond straalt gezelligheid uit, het is een merk waar sommige van zeggen: “Jeetje wat druk!”. Maar op een bepaalde manier brengt het mij rust aangezien ik van mij zelf dus al zo graag de teugels in handen wil hebben. Ik vind het mooi dat elk stuk uniek is, er zal altijd een kleine afwijking inzitten aangezien alles met de hand beschildert wordt. En geef toe, hoe vrolijk word je hier van als je dit zo bij elkaar ziet?

Mijn Collectie
Hierbij mijn collectie (tot nu toe) van Blond Amsterdam, nu ben ik de afgelopen jaren lichtelijk gaan verzamelen voor mijn uitzet en sinds een jaar specifiek de Blond Amsterdam Efteling collectie. Ik als Efteling nerd en liefhebber van Blond Amsterdam werd helemaal wild toen ik deze collectie ontdekte (het duurde even dat ik wist dat ie bestond, slecht he?) Ondertussen heb ik van de Efteling collectie bijna alle bekers en kommen. Ik ga voor een ontbijtservies, dus ik wil nog wat ontbijtborden en de lepeltjes (ook van de Efteling collectie) voor bij de koppen thee.

Cadeau
Afgelopen week was ik jarig en heb ik van mijn vriendinnen ook weer wat pareltjes voor mijn collectie gekregen, zo het “pizza-bord” en de vorkjes a la Blond Amsterdam Efteling. Hoe leuk is dat, ik heb nu gewoon een perfect bord voor mijn pizza, normale borden zijn namelijk altijd te klein in mijn beleving. Ik kan niet wachten tot ik er over enkele maandjes een pizza vanaf kan eten.

Uitbreiden
Ook heb ik van andere collecties binnen Blond Amsterdam, gebaksborden en mini bordjes die ik zelf wil gaan gebruiken om bijvoorbeeld een thee zakje op te zetten. Maar je kunt er natuurlijk ook heel leuk een muffin op leggen of een zelfgemaakte brownie. Daar komt bij kijken dat ik ook een taartenhouder heb, die zal je niet zo heel veel gebruiken in de praktijk maar is wel leuk met een verjaardag of een eventuele “housewarming”. Ik heb zelfs 2 mini eierdop-houders? Is dat het juiste woord, ik lach mezelf nu hardop uit. Ik vind het fantastisch hoe Blond Amsterdam het voor elkaar heeft gekregen om een volledig servies te ontwikkelen. Ik ben fan!

Herinnering
Aan elk stuk van het servies zit dan ook wel een verhaal, een herinnering en dat vind ik zo leuk aan zulke producten krijgen. Zo heb ik bijvoorbeeld ooit een keer een beker gekregen van een hele dankbare kraamvrouw. Wanneer ik nu uit deze beker drink, denk ik terug aan een hele gezellige kraamweek!

Laatste aankoop
Het laatste wat ik recent gekocht heb van Blond Amsterdam, is mijn nieuwe Iphone 7 Blond Amsterdam Efteling hoesje. Ik kom regelmatig in de Efteling en ik zag m elke keer hangen, maar voor vorige versies van de Iphone. Helaas, nu was ik er vorige week om mijn verjaardag te vieren en zag ik ze opnieuw. Maar dit maal was die er voor de Iphone 7, ik als blij-ei ben meteen ermee naar de kassa gerend. Nu draag ik Blond Amsterdam en de Efteling altijd een beetje mee op zak!

Ben jij ook zo’n fan van Blond Amsterdam? En wat zijn jou must-haves op het gebied van het servies? Let me know!

Liefs,
Rosita Elise

Follow

14 thoughts on “Blond Amsterdam Collection

  1. Yes! Ik ben fan! Heb er best wel veel van… veel van die halve liter mokken, kleinere mokken, bordjes, tapasset, schalen groot en klein in verschillende vormen, eierdopjes, gebaksvorkjes, voorraadpotten etc

  2. Wat een mooie collectie heb je! Je nieuwste aanwinst vind ik ook echt geweldig dat hoesje <3 Ik heb zelf maar een paar dingen van Blond, maar zou graag nog iets van de Efteling collectie willen hebben!

    1. Dankjewel, ik was zelf even vergeten wat ik allemaal had (aangezien het in dozen staat voor mijn uitzet). Ben er zelf ook erg blij mee. Ik kan het je aanraden het servies van de Efteling! Ik ben er helemaal verliefd op!

  3. Ik vind Blond trouwens ook super schattig, was ook van plan dat Efteling hoesje te gaan kopen ? En als ik later uit huis ga wil ik er ook heel graag servies van. Staat nu nog een beetje in de weg als ik het ga kopen! (Klein huis, servieskast staat vol ?). Hele leuke blog Roos!

  4. Ja heel leuk!! Al moet ik met samenwonen even kijken wat ik mee kan nemen 😉

    Wist je al dat je ook zelf iets kan laten maken via de site? Prijzig, maar super leuk!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.