Flaneren aan het strand in 2021

Eindelijk was het een paar maanden geleden dan zover: de zomer was begonnen! Lekker naar buiten zonder jas en met een beetje geluk mooi weer, zodat je met de nieuwste badmode kan flaneren aan het strand. Gelukkig mag het ook weer, als je maar rekening houdt met de sociale afstand i.v.m. corona. Ook shoppen kan weer, hoera! De winkels nemen de coronaregels in acht voor de klant, maar ook voor het eigen personeel.

Toe aan nieuwe badmode

Ik was zelf enorm toe aan nieuwe badmode. Na het afgelopen jaar zoveel binnen te hebben gezeten wilde ik eruit breken en een badpak of bikini kopen in vrolijke tropische kleuren, van die kleuren waar ik helemaal blij van word.
Ik ben een fan van de lingerie en badmode van Hunkemöller. De producten van dit Nederlandse merk zijn altijd trendy en ze zijn gemaakt van mooie en kwalitatief goede materialen. Het bedrijf bestaat trouwens al sinds 1886. Om zo lang te bestaan, moet je wel iets goed doen lijkt mij.

Badpak of bikini?

Ik wist het nog niet zeker: wordt het een badpak of een bikini? Of allebei?
Ik kan genieten van baantjes trekken en dan draagt een badpak toch het fijnste. Ook wanneer ik een duik van de duikplank neem. Maar ja, met een badpak word je niet overal bruin en dat wil ik eigenlijk ook wel. Toch maar een bikini dan?
Ik ben gaan surfen op de website van Hunkemöller om een kijkje te nemen naar hun zeer uitgebreide aanbod van badpakken maar ook van een bikini set dames. De trend van dit jaar is dat je badmode combineert met je gewone kleding en Hunkemöller heeft zeker enkele modellen die daarvoor in aanmerking komen.
Is voor jou een zomerse bruine tint op je hele lichaam een must, ga dan voor een string bikini!

Online kopen

Het handige van Hunkemöller is dat je zowel in de winkel als online kan kopen, maar het voordeel van online kopen is dat je thuis in je eigen privacy kan passen. Foute keuze gemaakt? Dan kan je probleemloos tot 45 dagen na de aankoop retourneren.

Tips ter voorkoming van een miskoop

Kijk bij het kopen van een bikini of badpak altijd naar je figuur.
Wanneer je bijvoorbeeld wat zwaardere borsten hebt, dan is een bikinitop met beugels een aanrader.
Als je borsten wat kleiner zijn, dan kun je kiezen voor een bikinitop met push up effect.
Om een buikje te camoufleren kun je het beste een badpak van een wat steviger materiaal kiezen.

Onderhoud

Enkele tips om je nieuwe aanwinst mooi te houden, zodat je er langer van kan genieten.
Was je badpak of bikini direct na gebruik met de hand in een lauw sopje en laat het daar niet te lang in. Spoel het goed uit met lauw water en gebruik vooral geen wasverzachter, want dat tast de elastische vezels van je badpak of bikini aan.

Beach: here I come!

Zelf kon ik de keuze tussen badpak of bikini niet maken en heb dus maar beide gekocht. En het badpak voldoet, volgens de trend, ook als een mooie top.
Bij de bikini heb ik vervolgens ook een bijpassen pareo gekozen, dus ik ben klaar voor the beach!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.