Fun Village Rotterdam: Allerlei leuke activiteiten onder één dak

Op zoek naar een leuk dagje (of avondje) uit met je vrienden of collega’s? Dan ben je bij Fun Village Rotterdam aan het juiste adres! Er zijn allerlei activiteiten en workshops onder één dak. Er is voor iedereen wel wat. De Black Box Escape Room is altijd populair, net als de Real Axe Throwing waar altijd actie is, het Prison Island is ideaal om elkaar uit te dagen. Maar ze hebben ook workshops zoals cocktail workshop, wijnproeven, Djembe leren. Je kunt verschillende activiteiten combineren samen met een hapje, een drankje of een diner. Dus kom gezellig langs bij Fun Village Rotterdam, en leef je uit!

Laat het feest maar beginnen!

Ben je de organisator van het bedrijfsuitje, de teambilding, het familiefeest of organiseer je een vrijgezellenfeest voor je vriend die binnenkort op de huwelijksboot stapt? Dan wil je een dag organiseren om nooit te vergeten. Eentje waar de deelnemers over tien jaar nog steeds over zullen praten en lachen. We begrijpen dat het organiseren van deze dag veel tijd kost. Deze kostbare tijd kunnen we je uit handen nemen, want je hoeft maar één uitstapje te organiseren en dat is naar het Fun Village in Rotterdam. Daar is van alles te doen! Laat het feest maar beginnen! Fun Village Rotterdam heeft voor iedereen wel wat. Hier is meer dan genoeg te doen om deze dag tot een succes te maken!

Welke activiteiten kun je doen bij Fun Village

Real Axe Throwing

Bijlwerpen lijkt veel op darten, maar dan met grote bijlen! Het doel van het spel is om je bijl naar het doel te gooien en punten te scoren. De bijl moet in het doel steken om het punt te laten tellen. Elke speler krijgt bepaalde worpen per ronde. Degene met de meeste punten aan het eind van het spel wint! Bijlwerpen is erg leuk om met familie en vrienden te doen.

Black Box Escape Rooms

Black Box Escape Room is de perfecte plek voor grotere groepen die een unieke bindingservaring willen beleven. Je kunt met maximaal 24 mensen spelen, en daarmee is het de grootste escape room in Rotterdam. In de escape room gaat het om teambinding, communicatie, vindingrijkheid en de drive om door te gaan. Deze escape room is niet eng, zodat hij voor iedereen toegankelijk is.

Prison Island

Prison Island is een levensecht spel dat bestaat uit een gevangenis met cellen. Hier kraak je gezamenlijk codes, los je raadsels op en ga je fysieke uitdagingen aan. Soms moet je slim zijn, soms sterk een andere keer weer supersnel. Maar er is altijd maar één manier om te ontsnappen: je doet het samen!

Combideals

Voor je unieke uitje kun je alles combineren met meerdere activiteiten naar je eigen wensen en dit combineren met een drankje, een hapje of een heerlijk culinair diner.

En hadden we al gezegd dat Fun Village Rotterdam makkelijk te bereiken is dat het niet uitmaakt waar je gasten vandaan komen, Fun Village Rotterdam heeft voldoende parkeergelegenheid voor iedereen. Neem nu contact met ons op en laat het feest beginnen! Fun Village Rotterdam: DE plek voor je feest!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.