Het uitzoeken van een telefoonhoesje: Zo doe je dat!

Tegenwoordig bestaan er eindeloze keuzes aan hoesjes, van fliphoesjes met een pasjeshouder tot plastichoesjes met een ketting eraan vast zodat je het om je nek kan dragen. Niets is onmogelijk als je denkt aan verschillende soorten ontwerpen voor een telefoonhoesje.

Flipcase

Als je een geschikt hoesje aan het zoeken bent voor je telefoon die je telefoon beschermt tegen een val, eventuele krassen of vuil, dan is een flipcase wel een geschikt hoesje daarvoor. Een voordeel bij zo’n flipcase is dat er meestal een ingebouwde standaard is waardoor je de telefoon niet hoeft vast te houden wanneer je een film aan het kijken bent.Tegenwoordig bestaan er alle soorten flipcases zoals eentje met een magneetje eraan zodat je hoesje niet open kan klappen als je het laat vallen terwijl de ander geen magneetje heeft. Er zijn twee soorten flipcases:
1. De book case, dit hoesje ziet er uit als een soort boek die je telefoon beschermt aan de voorkant.
2. De 2-in-1 case, dit hoesje is eigenlijk hetzelfde als een normale book case. Alleen verschilt er 1 ding aan het hoesje, en dat is dat je je telefoon uit het hoesje kan halen en makkelijk terug kan plaatsen met een magneetje. Doordat je je telefoon uit het hoesje haalt heb je natuurlijk wel nog een bescherming nodig, daarom krijg je bij zo’n 2-in-1 case een back cover erbij die je zo weer makkelijk aan je flipcase kan plaatsen door het magneetje.

Een paar nadelen van zo’n flipcase is dat je wel elke keer je hoesje moet openklappen om het te kunnen gebruiken. De klep van het hoesje kan ook best wel in de weg zitten als je foto’s aan het maken bent of als je een telefoontje moet gaan plegen bijvoorbeeld. Het laatste nadeel is dat je een telefoon met een flipcase niet zo makkelijk kan gaan opbergen in een klein tasje of in je broekzak, omdat het hoesje vrij snel dik kan worden door de pasjes die je opbergt in je hoesje.

Siliconenhoesjes

Een ander favoriet onder de telefoonhoesjes, zijn de siliconenhoesjes. De voordelen van zo’n hoesje is dat ze lekker fijn in de hand zijn en dat ze de achterkant als de zijkanten van je telefoon beschermen. Eerst kon je de siliconenhoesjes alleen maar in kleurtjes verkrijgen en nu is heb je ze allemaal in verschillende soorten printjes en ontwerpen. Dit was dan ook mijn voorgaande iPhone XR hoesje.

Hoesjes met initialen

Een soort hoesje die je in 2020 echt helemaal niet kan vergeten, zijn natuurlijk de welbekende hoesjes met een leren printje waar je jouw initialen of de initialen van je geliefde kan plaatsen. Tegenwoordig kan je die ook bijna bij elke webshop verkrijgen voor een mooi prijsje.

Hoesje aan een ketting?

Als je geen zakken hebt in je broek of als je geen tas bij je hebt, dan is een chain case super handig. Wat je tegenwoordig vaak voorbij ziet komen zijn de chain cases, dit zijn gewoon simpele hoesjes die vast zitten aan een chain en die je gewoon om je nek kan dragen. Wat er natuurlijk ook heel fashionable uit kan zien.

En misschien vraag je je af: Roos, wat heb jij dan zelf?

Mijn iPhone 12 hoesje is momenteel nog in bestelling! Zoals verteld heb ik hiervoor eigenlijk altijd een siliconenhoesje gehad. Echter, heb ik nu voor het eerst een stoffen hoesje besteld. Zodra hij binnen is krijgen jullie uiteraard de foto’s!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.