Hoe krijg jij zijdezacht haar?

Ken je dat fijne gevoel? Wanneer je gemakkelijk met je handen door je zijdezachte haren heen kunt? Door factoren zoals haarbeschadiging, haartype of door wind en koud weer, zijn onze lokken helaas niet altijd zo zijdezacht als we zouden willen. Redken heeft dé tip om jouw haren weer een boost te geven, zodat je die zachte haren van jouw dromen kunt verwelkomen!

Vind de juiste haarverzorging met Redken

Het creëren van zacht haar begint onder de douche, maar daar stopt het niet. Kies de juiste haarverzorging en bescherm je lokken tegen omgevingsfactoren. Het juiste product maakt echt het verschil. Redken All Soft is gecreëerd om droog en broos haar aan te pakken en de gezondheid van het haar te bevorderen. Met de krachtige, verzorgende ingrediënten, dekt de gehele lijn al jouw haarverzorgingsbehoeften! Van een shampoo en conditioner, tot haarolie en een leave-in. Say hello to silky soft hair!

De All Soft-lijn van Redken bestaat uit een reeks herstellende ingrediënten zoals argan olie, hydraterende aloë vera en vochtafdichtend hyaluronzuur. 

Extra verzorging voor jouw droge lokken

Een shampoo en conditioner gebruiken we (bijna) allemaal. Het is de basis van iedere haarroutine. Maar jij wilt natuurlijk het beste uit jouw lokken halen en daarvoor zijn genoeg extra verzorgingsproducten te vinden. 

Redken All Soft Heavy Cream

Als je last hebt van droog en broos haar, dan kan een extra hydraterend masker zeker geen kwaad. Het masker hydrateert, verzorgt en verbetert de flexibiliteit van het haar. De Redken All Soft Heavy Cream is een masker die je tijdens het wassen kunt gebruiken. Breng het aan op vochtig haar nadat je de shampoo hebt gebruikt. Vergeet niet om na het masker alsnog af te sluiten met een conditioner, zodat je de haarschubben goed sluit. Zo weet je zeker dat de hydratatie niet direct je haren weer verlaat. 

Redken All Soft Leave-In Treatment

Gebruik je liever wat extra verzorging na het wassen? Dan is er de Redken All Soft Leave-In Treatment. Deze zorgt er na de wasbeurt voor dat jouw lokken nog een extra hydratatie boost krijgen. Je haar wordt hierdoor heerlijk zacht en het is een stuk makkelijker te ontwarren. Door de toegevoegde hyaluronzuur blijft jouw haar tot wel 72 uur gehydrateerd. 

Psst..er zit zelfs een hittebescherming in, die jouw haren bescherming biedt tot wel 230 graden!

Redken All Soft Argan Oil

Hou je liever zelf in de hand wanneer je jouw haren wat extra verzorging geeft? Da is de Redken All Soft Argan Oil echt is voor jou! Deze olie kun je op meerdere manieren gebruiken om droog haar te verzorgingen. Gebruik de olie bijvoorbeeld voor het föhnen om de hydratatie beter vast te houden, maar je kunt ook prima de olie inbrengen voor het slapen gaan, om het goed te kunnen laten intrekken. Jouw haren gaan in ieder geval weer glanzen! 

Wat is het verschil tussen de All Soft en All Soft Mega producten?

Om aan de behoeften van alle haartypes te kunnen voldoen is de All Soft-collectie uitgebreid met de All Soft Mega-collectie. 

De All Soft-collectie van Redken is geschikt voor mensen met een normaal tot medium haartype. De producten van de All Soft-lijn hebben als doel om het haar te verzachten, glad te maken en te ontwarren. Hierdoor wordt het haar beter beheersbaar en oog het gezonder!

De All Soft Mega-collectie is ideaal voor mensen met zeer droog en stug haar. Ook voor haar dat beschadigd is door chemische behandelingen of hittetools. Deze lijn heeft een intensere voeding en bevat ingrediënten zoals cactus extract, aloë vera een saca inchi olie om de hydratatie en groei van het haar te bevorderen. Deze lijn is ook geschikt voor mensen met krullend haar! 

Kortom, het komt neer op jouw haartype en behoeften. Terwijl de All Soft-lijn zich richt op normaal tot droog haar dat zachtheid en hydratatie nodig heeft, is de All Soft Mega-lijn een collectie die bedoeld is voor mensen die zeer ernstig droog en weerbarstig haar hebben. 

Lijkt deze lijn echt iets voor jou? Je shopt alle producten voordelig bij Haarspullen.nl!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.