Maak je woonkamer nog persoonlijker met deze wanddecoratie

Lees hier hoe je met foto wanddecoratie in een muur een soort van doorkijkje kan creëren. Als je kiest voor de juiste afbeelding, bijvoorbeeld van het strand met de zee, en je zal die met circles tegen de muur plakken dan geeft dat het effect of dat je door een patrijspoort naar buiten kijkt. Als je kiest voor hexagons en squares dan zou je zelfs een vertrek optisch groter kunnen maken, en bij fotowand inspiratie zie je nog meer opties. Misschien geeft niet iedere collage een ruimtelijk effect, maar dan is het uiterst decoratief.

Met een handig magnetisch ophangsysteem

Een foto op aluminium is altijd mooi, maar kijk ook eens voor forex of plexiglas. Allen zijn materialen die mooi blijven, en op die manier blijft het decoratief. De dierbare afbeeldingen zullen door de jaren heen prachtig blijven, en bekijk ook eens het doordachte ophangsysteem. Het maakt het eenvoudig om bij wijze van spreken je levensverhaal aan de muur te hebben. Je moet dan denken aan een foto van jezelf als je voor je huis staat nadat je de middelbare school voltooid hebt dus op de achtergrond een vlag met je schooltas eraan. Daarnaast een foto van jou met je eerste auto. Dankzij het magnetisch ophangsysteem kun je thuis een hele reeks gebeurtenissen weghangen en ook weer weghalen. Bijvoorbeeld je hebt een foto van de plek waar je verkering kreeg, maar de relatie gaat over. Dan haal je met alle gemak die ene foto weer weg.

Foto’s op een effen muur is het mooiste

Er is al best lang een tendens met foto’s. Bijvoorbeeld de vakantiefoto’s laten verwerken in een kalender, een afbeelding op een T-shirt of koffiemok, het is niets bijzonders meer. Ook van die buitenfoto’s, een zeiltje wat je tegen de schutting kan hangen, is al oud. Het lijkt dat we momenteel naar een goede tendens gaan, hoe show je foto’s mooi? Bijvoorbeeld die buitenfoto’s op een zeiltje, dat is bijna nergens netjes. Een afbeelding op een koffiemok is erg klein, als daar een groepsfoto opstaat is het een miskleun want de mensen hebben een hoofd van enkele millimeters groot. Je zou als het ware nog een grote foto tegen de muur moeten hebben om te zien wat er op die koffiemok staat. Daarom is het goed dat het decoratieve nu voorrang krijgt op techniek. We weten allemaal dat overal een foto op te plaatsen is, maar hoe doe je dat mooi? Een tip hierin, hang de foto’s weg op een effen muur. Het komt dan mooier uit dan op een muur met behang met een motiefje erin.

Foto’s aan de muur is altijd persoonlijk

Het is een gegeven dat een foto van jouw kat meer met je doet dan met een foto van zomaar een kat. Hierdoor kan bijna niemand adviseren hoe jij je muur wilt hebben. Het gaat erom dat de tijd dat het achteraf tegenviel hopelijk achter ons ligt. Het is mogelijk om thuis een prachtig product tegen de muur te hebben wat jarenlang mooi blijft. Jij kunt die dierbare herinneringen opzoeken en die afbeeldingen op circles, hexagons, of squares laten verwerken. Op de website staan ideeën genoeg om jouw woning tot een thuis te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.