Maak kennis met Lot of Happiness

De kans is aanzienlijk groot dat je meer te weten wilt komen over Lot of Happiness, je bent namelijk niet voor niets bij dit artikel terecht gekomen. Dit is echt een unieke organisatie die het plezier van kinderen op de eerste plek zijn. In dit artikel hebben we de belangrijkste informatie over deze organisatie voor je onder elkaar op een rijtje gezet. Door middel van deze info krijg je een zo volledig mogelijk beeld bij wat je precies kunt verwachten!

Wat is Lot of Happiness?

Voordat we ingaan op de vraag hoe Lot of Happiness eigenlijk werkt is het van belang om te kijken naar de vraag wat voor soort organisatie het is. Bij Lot of Happines vinden ze dat ieder kind het recht heeft op een gelijke kant. Nu is het alleen zo dat er in Nederland veel kinderen zijn die zich niet goed in hun vel voelen. Dit zijn bijvoorbeeld kinderen met een instabiele thuissituatie, maar ook kinderen die ziek zijn. Lot of Happiness heeft als doel om deze kinderen te helpen. Door middel van hun actie is het de bedoeling om de kinderen een leuke tijd te bieden door een loterij te houden.

De inkomsten van de loterij van Lot of Happiness gaan naar het goede doel. Bij Lot of Happiness draait het niet om de prijzen, maar echt om de goede doelen die er gesteund worden. Win je nu toch iets dan is dat natuurlijk leuk meegenomen. Samen met Lot of Happiness is het mogelijk om de kinderen alsnog een goede kans te geven. Dit is dan ook de reden dat iedereen er eens zou moeten kijken. 

Hoe werkt de loterij? 

Nu je weet waar de organisatie is het tijd om te kijken naar hoe de site eigenlijk werkt.  Wil je zelf meedoen met de loterij dan zal je je in moeten schrijven via de website. Dit doe je door op de ‘speel ook mee’ te klikken die op de voorpagina van de website te vinden is. Heb je alles ingevuld dan krijg je via je email een uniek lotnummer. Dit zal het nummer zijn waar je mee speelt tijdens de trekking. Je zal tijdens de trekking zo meedoen met het goede doel waar je voor hebt gekozen. Kom je ergens niet uit dan is het mogelijk om via de site zelf contact op te nemen met de chat voor wat meer informatie. 

Als je graag goede doelen steunt en tegelijkertijd kans wilt maken op leuke prijzen dan raden wij je zeker aan om een kijkje te nemen op de site van Lot of Happiness. Door te kiezen voor deze loterij ben je in staat om kinderen te helpen die jouw hulp hard nodig hebben. Alleen samen is het mogelijk om onze wereld een beetje beter te maken. Samen met Lot of Happiness is het steunen van goede doelen nog leuker dan voorheen!

Dit is een advertorial in samenwerking met Lot of Happiness | Speel bewust 18+

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.