Mijn ervaring met Magic Truffels!

Magic truffels kunnen zorgen voor een super leuke en interessante ervaring. Als je onder invloed bent van deze magische paddestoelen gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. Zelf heb ik een aantal keer getript op magic mushrooms. In deze blog zal ik je meer vertellen over mijn trip ervaring. Lees dus gauw verder als je hier benieuwd naar bent!

Een avondje op de bank

We waren een avondje aan het hangen op de bank toen een vriendin met het spontane idee kwam om magische truffels te nemen. Ze had deze al in huis en bood mij en een andere vriendin een portie aan. Ik twijfelde even maar zei al snel ja, omdat ik al een tijdje zo’n trip een keertje wilde ervaren. Ik en mijn vriendinnen namen alle vier een portie magic truffels. Zo keerde we een rustig avondje hangen op de bank om voor een avondje trippen op magic truffels.

De werking

Na ongeveer een uur begonnen de eerste effecten te komen. Toen de truffels in begonnen te werken moest ik even een omschakeling maken in mijn hoofd. Ik moest mezelf open stellen en overgeven aan wat ging komen. Al snel viel er een gevoel van rust over me heen. Ik begon kleuren te zien, patronen te zien en alles waar ik naar keek leek tot leven te komen. Van te voren vroeg ik me nog af wat we dan zouden gaan doen terwijl we aan het trippen zijn, maar dat bleek onnodig. Ik kon tijdens het trippen tientallen minuten lang voor me uit staren. Want oh wat was alles toch mooi!

De verdere ervaring

Ik en mijn vriendinnen hadden alle drie een super leuke ervaring. We hebben super veel gelachen samen om de normaalste dingen. Terwijl we aan het trippen waren leek alles ineens heel erg grappig. Ook hebben we diepe filosofische gesprekken gehad tijdens onze trip. Verder hebben we gezellig samen gehangen en uren naar muziek geluisterd. Een avondje samen trippen bracht ons als vriendinnen dichterbij elkaar. Ik vind het super leuk om samen met vriendinnen te trippen, omdat je zo samen de ervaring kan beleven. Het is ook fijn om tijdens je trip te delen met elkaar wat je precies ervaart.

Magic truffels proberen

Ben je na het lezen van mijn ervaring enthousiast geworden over het uitproberen van magic truffels? Je kan magic truffels gemakkelijk online bestellen. Klik hier voor een selectie goede opties. Je kan hier van alles vinden; paddo’s, truffels en ook kweeksets. Magic truffels kan je hier kopen. Je kan de verschillende soorten truffels met elkaar vergelijken en lezen welke effecten ze hebben. Zo zorgt de ene truffel meer voor hallucinaties en heeft de ander weer een meer euforisch effect. Als je voor het eerst truffels gebruikt kan je het beste kiezen voor truffels met een minder sterk effect. Als je het spannend vind om gelijk een hele portie te eten is het een goed idee om te beginnen met een halve portie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.