Nederlanders praten steeds openlijker over seksspeeltjes

Niet langer heerst er een taboe op het gebruik en bezit van seksspeeltjes, zoals een vibrator of een glazen dildo. Althans, dat geldt voor een steeds groter deel van de volwassen Nederlanders. Men durft openlijker over het gebruik van deze speeltjes te praten. Iets wat gedeeltelijk te verklaren valt door het feit, dat ook op televisie steeds vaker geadverteerd wordt door verkopers van deze attributen. Daarbij wordt er in steeds meer programma’s en bijvoorbeeld podcasts aandacht besteed aan het gebruik ervan. Het is niet anders dan mooie lingerie, waarmee je probeert je partner of date te verleiden! Met seksspeeltjes kan men zijn of haar seksleven een nieuwe impuls geven; zowel als single, als ook als stel. De diversiteit aan seksspeeltjes zorgt er daarnaast voor, dat men voortdurend wat nieuws uit kan proberen. Het voorkomt verveling in de slaapkamer! Wat zijn de mogelijkheden die je tegenwoordig hebt?

Verschillende soorten dildo’s in webshops

In de inleiding werd de glazen dildo al genoemd als voorbeeld van een seksspeeltje welke je online kunt bestellen. Naast de glazen dildo kan ook een realistische dildo een optie voor je zijn. De dildo’s worden in verschillende varianten en formaten aangeboden. Wanneer je geen ervaring hebt met het gebruik van seksspeeltjes kan het leuk zijn om een set van verschillende soorten dildo’s te bestellen. Zo kun je in alle rust uitproberen welke van deze modellen jou het meeste plezier oplevert.

Verschillende andere sextoys voor mannen en vrouwen

Naast de verschillende modellen dildo’s zijn er nog veel meer seksspeeltjes verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen. Onderscheid wordt gemaakt tussen speeltjes die men zelf kan gebruiken en speeltjes voor stellen of een spannende date. Denk bijvoorbeeld aan een strap-on. Populair zijn sextoys als vaginaballetjes, een clitoris pomp, masturbator, een penispomp, penisringen en sexpoppen.

Seksspeeltjes vaak discreet online besteld

Consumenten die voor de aankoop van een seksspeeltje kiezen, bestellen deze momenteel veelal online. Het voordeel daarvan is dat het speeltje volledig discreet besteld kan worden. Ondanks het feit dat men steeds makkelijker over het gebruik van deze attributen spreekt, is de stap naar een fysieke winkel voor veel mensen nog te groot. Daarbij past de populariteit van het online bestellen van deze producten bij het feit, dat men überhaupt steeds meer via webshops aanschaft. Ook kleding, elektronica en zelfs de boodschappen worden steeds minder vaak in een fysieke winkel aangeschaft.

Percentage Nederlanders met een seksspeeltje in huis groeit

Niet alleen wordt er vaker over seksspeeltjes gesproken; ook is het aantal Nederlanders wat zelf een speeltje in de slaapkamer heeft liggen fors toegenomen. Recente cijfers tonen dat circa de helft van de vrouwen een seksspeeltje in huis heeft. Ook steeds meer mannen maken hun seksleven spannender met een speeltje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.