Review | L’Oreal true match foundation

L’Oreal True match foundation

Een tijdje terug liet ik jullie een shoplog zien. De black friday shoplog, en daarin liet ik zien dat ik dan eindelijk de famous nummer 1 van de wereld foundation zou testen. (volgens de reclame dan he?) Om het jaar goed te beginnen ga ik vandaag dan eindelijk de L’Oreal True match foundation voor jullie reviewen. Laten we snel beginnen, ik ben benieuwd jij ook?

Prijs

Een fijn iets aan dit product is dat het goed betaalbaar is. Nu staat L’Oreal er natuurlijk om bekend dat zij niet in een mega hoog segment zitten; daarom is het voor iedereen goed te betalen. Ook zit er veel product in het product (snap je het nog?) dus je doet redelijk lang met de aanschaf van 1 foundation.

De formule van de L’Oréal True Match foundations is sinds de uitbreiding van 20 foundation ook verbeterd. Er zitten nu speciale oliën in zodat de foundation nog makkelijker aanbrengt, meer verzorging bied met ingrediënten als vitamine E en vitamine BE en nieuwe pigmenten die nog egaler dekken (houden we van).

L’Oréal True Match foundation € 16,99. Deze foundation is in verschillende winkels en ook online te verkrijgen.

De juiste kleur kiezen

Natuurlijk is het super belangrijk om de beste kleur voor je eigen huid te kiezen; het is dan ook super fijn dat het assortiment van deze foundation uit 20 kleuren bestaat. Nu is het bijna onmogelijk om geen match te vinden. De beste manier om je eigen match te vinden is het aanbrengen op je kaaklijn en goed te kijken in daglicht of het overloopt in je eigen huidskleur. Ik heb gekozen voor de kleur 2.R/2.C vanille rose, ik ben gewoon gaan proberen en deze kleur leek het beste met mijn huid te matchen. Hieronder zie je de foundation enkel aangebracht;

De verpakking

Ja de verpakkingen van L’Oreal vind ik niet heel bijzonder, maar wel heel fijn in gebruik. Het pompje werkt erg fijn en je kunt de dop gebruiken om hem schoon op te bergen. Ook vind ik wel fijn dat je kunt zien hoeveel er nog in zit; al weet ik niet in hoeverre de foundation aan de zijkant blijft hangen (daar moet ik hem toch echt eerst langer voor gebruiken).

In gebruik + Review

Het effect is egaal en niet al te dik op de huid. Wat ik fijn vind is dat je hem kan opbouwen tot meer dekking; want de ene dag of avond heb je daar gewoon meer behoefte aan. Ik vind vooral mooi als ik mijn vertrouwde MAC poeder gebruik om af te poederen dat de foundation goed op zijn plek blijft zitten. Ik heb niet het gevoel alsof ik een hele dikke laag op mijn gezicht heb zitten. Aan het einde van de dag zie ik wel een klein beetje vlekken; maar vooral op de plekken waar mijn lachkuiltjes zitten. Kan ook zijn omdat ik soms niet zo handig ben en mijn gezicht zit aan te raken terwijl ik gewoon van mijn make-up moet afblijven natuurlijk. Verder zit het er nog goed op; ook het verwijderen ervan vind ik erg gemakkelijk gaan. Of het een vervanger is voor mijn vertrouwde Estee Lauder Double wear denk ik niet, maar wel als ik een dag ga werken; dan gebruik ik deze lekker als ik iets minder dekking wil. Ik kan hem je zeker aanraden; en vooral omdat er zo lekker veel kleuren van zijn.

Het effect met de gehele make-up look!

 

Heb jij deze foundation al eens geprobeerd? Of heb jij een andere favoriete foundation? Laat het weten in een reactie; ik ben benieuwd.

Liefs,
Rosita Elise

 

7 thoughts on “Review | L’Oreal true match foundation

  1. Dit is echt al 10 jaar mijn favoriete foundation! Als je niet aan je gezicht komt, blijft alles op z’n plek zitten trouwens. En je kan idd zien in de flacon hoeveel je nog hebt!

  2. Het resultaat is mooi! Heb zelf onlangs een foundation aangeschaft van Catrice, omdat ik echt een foundation noob ben haha. Deze lijkt mij wel fijn en zet ik op mijn lijstje!

  3. Klinkt fijn, maar ik twijfel of ik hem ga kopen. Vind hem ook niet echt budget, ook al is het niet heel duur. Mijn favoriet van Catrice kost geloof ik 7.95 en daar ben ik echt over te spreken 🙂 Vind het resultaat er wel erg mooi uitzien!

  4. Klinkt goed! Ik heb er al veel over gehoord, maar heb ‘m zelf nog nooit geprobeerd. Ik ben niet echt meer van de foundation. Voor feestjes gebruik ik het wel nog eens, maar zo voor iedere dag gebruik ik alleen plaatselijk wat concealer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.