Rosita Elise | plog week #11

Plog week #11.
Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Afgelopen week heb ik eigenlijk heel veel gewerkt. Ik zat bij toeval in een gezin die ik bij mijn vorige kraamgezin op visite gehad heb (zij was toen dus hoog zwanger; toeval bestaat dus echt). Verder werd ik snot; maar dan ook echt snot verkouden. Ik deed een poging tot sporten; maar dat was door het weinig lucht echt pittig kan ik je zeggen. Lieve Fre kwam een avondje en dagje chillen. Verder was het de prinsenwissel bij ons in het dorp; en mijn lieve vriendin en haar vriend zijn dit jaar de Prins en hofdame. Echt super leuk; alleen een beetje jammer dat we dan dit jaar niet samen in een outfit kunnen gaan!

Hieronder de foto’s van deze week;

Maandag was het alweer dag 5 van mijn gezin; en ik had even een momentje van rust omdat het zo goed gaat in het gezin.

Deze hemelse M&M’s kwam ik tegen bij de Action, ik heb ze weerstaan; maar jeeeeeetje wat had ik hier veel zin in zeg!

Oke let niet op het feit dat de foto donker is; ik ging weer sporten; en aan mijn hoofd te zien had ik er echt super veel zin in…. not! Maar achteraf was ik wel weer heel erg blij dat ik weer geweest was. Ondanks dat ik zo mega verkouden was; ging het best oke.

Op donderdag had ik mijn laatste dag in mijn gezin. Ik kreeg een super lief cadeautje als bedankje voor de goede zorgen. Nu word ik er altijd een beetje ongemakkelijk van; en ook dit keer was het weer raak. Ik kreeg een cadeaubon van Pandora. Nu heb ik lekker een weekje vrij.

Op vrijdag waste we de hond; ik heb hier echt stuk om gelegen.

Ook was op vrijdag de dag dat de Sims 4 Dogs & Cats uitgekomen; dat ging ik uiteraard lekker spelen. Hier schreef ik er iets over op mijn blog. 

In de avond kwam Fre bij mij; we keken Step up (ZE HAD DEZE NOG NOOIT GEZIEN! HOE DAN).
Op zaterdag duiken we de stad in; proefde wat pepernoten bij de pepernotenfabriek.

Ik had de volgende ochtend struggles welke schoenen ik aan moest; mijn zwarte Clarks of merkloze bruine schoentjes.

Ik kocht wat nieuwe dingen die binnenkort te zien zijn op mijn blog. En ik trok voor de leuk even deze winterjas aan; WAT VOELDE IK MIJ SLANK HIERIN ZEG.

In de avond is de prinsenwissel; en hoe TOF; mijn vriendin Ilona en haar vriend Rick werden tot prins en hofdame benoemd. Dat was een goed feestje waard; daarna nog eieren bakken bij hun huis. Zo lief als ik ben (ik was na de bekendmaking meteen gevraagd of ik haar wilde helpen vanavond) heb ik samen met Linda alles klaar gezet en de eieren gebakken voor de hele raad; jongerenraad en anderen. Was een fijne avond; om 03:45 lag ik in bed.

Op zondag maakte ik wat foto’s voor mijn blog; besefte me 2 sec na alles opgeruimd te hebben dat ik wat vergeten was haha. Maar dat maak ik van de week wel af; met de visite gingen we in de middag even kerst artikelen kijken in de Intratuin.

Ik hoop dat jij ook een lekkere week gehad hebt, en ook aankomende week er weer een mooie week van maakt; wat ga jij doen aankomende week?

Liefs,
Rosita Elise

8 thoughts on “Rosita Elise | plog week #11

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.