Rosita Elise | plog week #12

Plog week #12.
Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Ik had bijna de hele week vakantie, wat erg lekker was; maar op een bepaald moment kom ik dan in een dip terecht dat ik mij ga vervelen. Gelukkig heb ik wel hele leuke dingen afgelopen week gedaan, ondanks dat ik niet zo lekker in mijn vel zat. Ik voelde me de hele week nogal aardig sip en was blij dat ik wat dingen gepland had.

Hieronder de foto’s van deze week;

Maandag ging ik naar de Efteling met een vriend van mij, ik had hem al heel lang niet gezien. Ik zou eigenlijk met iemand anders gaan maar die liet mij op een nogal lullige manier stikken. Uiteindelijk een super leuke dag gehad en ook nog wat leuke foto’s gemaakt voor Instagram.

Ik probeerde een leuke foto te maken voor Instagram haha, dit hoofd; LUKT HET?

Dinsdag heb ik eerlijk gezegd; de hele dag in bed gelegen. Ik voelde me niet lekker, en had nergens zin in (af en toe mag dat toch?). Ik heb verschillende films gekeken vanuit mijn bed en mezelf wel zo ver gekregen om wat foto’s te maken voor mijn blog.

Woensdag heb ik de hele ochtend aan mijn blog gewerkt, ik heb wat ideeΓ«n opgedaan voor posts en vooral heel veel youtube filmpjes gekeken hihi! In de middag heb ik mij lekker opgetut, mijn nieuwe hakken aan gedaan en in de avond heerlijk uiteten geweest met wat lieve collega’s. Bij Ribhouse Texas in Woudenberg at ik lekker nacho’s en spareribs en ook nog een toetje.. (oeps).

Donderdag heb ik vanuit bed heel veel blogs gelezen, mijn Instagram feed bekeken. Een interview ingevuld voor bij iemand op zijn blog (vet lief dat ik gevraagd ben), ben je benieuwd op welke blog ik terecht kom! Dan moet je vooral mijn Instagram in de gaten houden!

Ik ruimde mijn kamer op, verschoonde mijn bed, maakte foto’s, maakte een heleboel posts vooruit en dat allemaal terwijl ik luisterde naar muziek op youtube. LOVE IT

In de avond keek ik Expeditie Robinson, ik zou eigenlijk naar de bioscoop gaat met mijn lieve vriendin Wendy, maar die voelde zich niet zo lekker. Goede reden om dan vanuit bed lekker Expeditie te kijken.

Op vrijdag had ik even een off-day, eerlijk gezegd had ik nogal een off-week. Zat gewoon even niet zo lekker in mijn vel, hopelijk wordt aankomende week weer beter!

Op zaterdag ging ik weer de wacht in voor een baby, laat die baby maar snel komen want dan kan ik lekker aan het werk. Terwijl ik wacht, werk ik aan mijn blog, kijk ik Netflix, speel ik sims en drink ik heeeeeel veel thee. Ik hou van groene thee. Ik had in de middag een bevalling, maar die werd helaas medisch om 20:00. Dus toen moest ik weer wachten, of zij thuis mochten komen..

Wat vinden jullie van mijn huisje?

Dat was helaas niet het geval dus ik ging op wacht voor een nieuw gezin (struggles of a kraamverzorgende), ik was gelukkig eind vd middag alweer aan het werk. Leuke mensen, op naar een fijne week werken. Ik sloot de avond af met heel veel America’s next topmodel, omdat ik daar echt even zin in had.

Oja leuk dingetje; ik ben redelijk actief op Instagram en voor mijn post van afgelopen zaterdag wilde ik een leuke foto maken van mijn nieuwe laarsjes. THE STRUGGLE was real zoals jullie kunnen zien haha!

Have a nice week! Wat vonden jullie van mijn blogposts deze week? Heb je ze allemaal gelezen?

Liefs,
Rosita Elise

15 thoughts on “Rosita Elise | plog week #12

  1. Ik vind juist de foto zo met heeeel veel foto’s van je laarsjes erg leuk effect hebben ;D
    Klein tipje van mijn kant als je niet zo lekker in je vel zit; het leven hoeft niet allemaal perfect te zijn he, ook op Instagram niet πŸ™‚
    Take care xx

  2. Oh die nacho’s zien er lekker uit zeg, krijg meteen trek haha! Ik herken het gevoel wel, heb de afgelopen tijd ook vaak een offday gehad πŸ™ bleh. Heb naast mijn artikel wat ik vorige week schreef weinig tips voor je. Weet alleen dat het vanzelf weer overwaait. Liefs!

  3. Gelukkig heb je het wel leuk gehad in de Efteling! Ik zou echt elke dag nacho’s kunnen eten πŸ˜€

    Je huisje bij de Sims is zo leuk. Ik heb Sims Deluxe, die allereerste versie, en ik heb het al zo lang niet meer gespeeld. Meestal ben ik het spel zat, nadat ik het huis helemaal heb gedesigned.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.