Rosita Elise | plog week #17

Plog week #17

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Ten eerste als jij dit leest is het kerst, ik hoop dat je twee hele fijne kerstdagen hebt. Aankomende week heb ik extra veel artikelen voor jullie ingepland dus ik hoop dat jullie dat leuk vinden. Voor nu vandaag toch echt nog een leuke plog! Afgelopen weken werkte ik nog 2 ochtenden; had ik vakantie en werkte ik veel aan mijn blog. Maar ik heb ook hele leuke dingen gedaan! Kijk je mee?

Hieronder de foto’s van deze week:

Maandag ochtend ging ik dus nog een ochtend werken, en maakte ik nog even een heerlijk fruithapje; niet heel kleurrijk maar de chocola maakt een hoop goed!

In de middag had ik de taak om de kerstboom even bij te werken aangezien er een streng lampjes kapot was gegaan en we dus maar een derde van de boom verlicht hadden. Oeps!

Dinsdag laatste dagje werken, ik sloot het gezin tevreden af en ging lekker naar huis. Ik nam de tijd om lekker te douchen en me op te tutten; ik had namelijk kerstmeeting van mijn werk. Eerst nog even kort een serie kijken met een kopje thee; uit mijn favoriete Blond Amsterdam mok.

Lekker douchen met LUSH! Heb jij mijn review afgelopen week al gezien? klik hier.

Het was erg gezellig om alle collega’s weer even te zien, achteraf gingen we ook nog met een paar collega’s eten bij de Mcdonalds, lekker gezond haha; want we mochten ook al onbeperkt poffertjes eten op de locatie waar we waren. Ook kregen we een kerstpakket; maar daar vertel ik je morgen iets over (SPOILER ALERT). Ik maakte deze leuke foto met Hedy; zij heeft mij nog begeleid in de opleiding en ze voelt echt als een soort 3e moeder voor me!

Woensdag was mijn eerste vrije dag; ik ging lekker in bed netflixen, typte wat artikelen alvast vooruit en in de middag had ik afgesproken met een vriend van mij in Amsterdam. We gingen uiteten bij een tentje waar je een pizza voor €5,00 had; lekker goedkoop.

Ik kocht nog even een nieuwe laguna bronzer van NARS bij de Bijenkorf (want hij was bijna op). En kocht wat dingen bij de Primark; zal ik een mini shoplog doen? Dit shirtje kocht ik voor mijn nichtje Tess; ik vond hem zo leuk!

We aten als toetje nog een Dunkin’ Donut!

Lekker treinen in de trein met mijn favoriete snapchat filter!

Donderdag was ik de hele ochtend met mijn blog bezig; terwijl ik ondertussen Glee en Lucifer keek. Love it. Ik tutte me opnieuw op (dat deed ik best vaak deze week), want ik ging in de avond naar een musical met mijn vader. Ik doe nooit iets met mijn vader alleen; maar het was echt heel leuk om zo samen iets te doen. Tijd voor een foto bij de hangar!

Papa wilde ook heel graag op de blog; hier zaten we met zijn 2e in de zaal. We zaten op de 3e rij (ik had nog nooit zo ver vooraan gezeten). Mijn stiefmoeder maakte nog de grap over deze foto; 1 met haar en 1 zonder hahahaha.

Soldaat van Oranje; wat een prachtige musical, zo indrukwekkend. Ik snap nu echt waarom deze musical al zo lang draait; en nog steeds elke avond uitverkocht is.

Kreeg ook nog een pakketje; ik was zo enthousiast (de mensen die mij volgen op Instagram hebben dat gezien in mijn stories) binnenkort een review!

Vrijdag hield ik weer een blog-dag, ik had van de week alle foto’s en teksten al geschreven. Dus vandaag even alle foto’s bewerken en de artikelen inplannen. Ik kan je zeggen als je dat allemaal af hebt en je hoeft je geen zorgen te maken over de blog de aankomende week in kerst; is dat echt een heel fijn gevoel. Aankomende week staat er elke dag een nieuwe post online; ben je al benieuwd?

Zaterdag ging ik met mijn moeder nog even de stad in; ik kocht nog wat leuke dingetjes waar ik binnenkort een shoplog over schrijf! Deze spoiler geef ik alvast; iets bij de Pandora!

En wat vinden we van deze trui?

Zaterdagmiddag had ik een verjaardag van mijn nichtjes; zij waren beide jarig want ze zijn een tweeling. In de avond keek ik lekker veel Glee afleveringen en ruimde ik mijn kamer op. Kreeg nog een dikke kus van Kaya!

Op zondag ging ik lekker lui mij aankleden; en op mijn gemakje mijn make-up en haar doen. Even een schaamteloze selfie in de spiegel; moet kunnen.

Ook mijn nageltjes zijn klaar voor de kerst!

Zondag avond vierde we kerstavond met een heerlijk diner; mijn oom was er ook en mijn broer, zijn vriendin en de kleine Milan waren er. We keken ondertussen SeriousRequest en ik liet mijn vakantie foto’s nog zien aan mijn oom. Als voorafje aten we soep met ballen, ik had er alleen niet zoveel; beetje gemiste kans.

 

Hele fijne kerstdagen toegewenst! Niet teveel eten he! <3

Liefs,
Rosita Elise

 

6 thoughts on “Rosita Elise | plog week #17

  1. Gezellig weekje heb je gehad mop <3 Die dunkin' donuts zien er zo lekker uit omg! Soldaat van Oranje lijkt me ook echt een prachtige musical, ik ben er alleen nog steeds niet heen geweest haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.