Rosita Elise | plog week #18

Plog week #18

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Gelukkig nieuwjaar! Ik denk dat we daar wel de week mee kunnen openen; hij is een dagje later dan gepland, maar dat kwam even beter uit dan hem op maandag plaatsen aangezien het toen oud en nieuw was. Volgende week is er dan dus ook een weekplog met 1 dag minder! Ik heb een beetje een gekke week achter de rug, ik vind de dagen tussen kerst en oud en nieuw altijd maar een beetje gekkig en ik moest ook gewoon weer werken. Ik was ook nog ziek geworden en dus lag ik veel in bed. (Al verlang ik nu terwijl ik dit typ ook echt wel naar mijn bed, met maar 2 uur slaap werken is geen aanrader)

Hieronder de foto’s van deze week:

Het is maandag 2017, (deuntje van flappie!) ik weet het nog zo goeeeed… het is eerste kerstochtend en dat betekend dat het weer tijd is om naar opa en oma te gaan in pyjama. Want dat is een traditie bij ons; met alle nichtjes en neefjes naar opa en oma om te ontbijten. VET LEUK.

Let bij deze dus echt niet op mijn hoofd met bril; ik had me dus ook nog verslapen (mega slim) dus ik had ook mijn lenzen niet in gedaan en heb met mijn heerlijke out of bed look ontbeten. Even een foto met Carmen (die ken je wel staat vaker op mijn blog) en opa en oma. Die oude mensjes zijn gewoon al 94 en 91! Ik hoop dat ik het ooit mag halen.

Daarna lekker opgetut en in de middag naar mijn vaders kant toe; we gaan uiteten bij Hans en Grietje een pannenkoeken restaurant; echt een beestenboel daarbinnen. Maar wel heel leuk voor alle kids! Ik liep er samen heen met mijn nichtje Tess; en ze wilde ook heel graag bij tante op schoot zitten. Even lekker knuffelen!

Hoe leuk ziet dit restaurant eruit!

Ook even de hele familie op de foto; alleen mijn 2 oudste nichtjes waren er helaas niet bij; die waren bij hun moeder. Vet jammer, maarja het is niet anders.

Dinsdag 2e kerstochtend ik ga lekker ontbijten met mijn ouders en oom en nadat hij in de middag terug naar huis ging, ging ik samen met mijn ouders sjoelen! HAAAAA wat heb ik hier om gelachen zeg; ik won uiteraard. Want ja, hallo ik ben hier kei goed in. Ik had mijn nieuwe rode jurkje aan en op hakken sjoelen en wijn is echt een top combinatie. Uiteindelijk was de score nog veeeeel hoger; maar ik had toevallig eerder al een foto gemaakt (en nee ik lieg niet; ik had echt gewonnen).

In de avond wilde we biefstuk gaan eten; maar die was bedorven; dus wij hadden echt een hele lekkere maaltijd met kerst. In de avond keken we nog een slechte kerstfilm; ik merkte dat ik ontzettend moe was en ging lekker vroeg slapen.

Helaas op woensdag werd ik dus echt beroerd wakker. De hele nacht had ik al bagger geslapen en ook paracetamol werkte niet echt; zal niet in detail treden maar ik had echt even een virus te pakken denk ik. Ik heb de hele dag in bed gelegen en bij elke aflevering die ik aanzette op Netflix viel ik alsnog in slaap.

Donderdag was ik ook niet helemaal lekker, ik moest eigenlijk al weer werken maar had mij uiteindelijk eventjes ziek gemeld. Opnieuw een dag in bed, gelukkig voelde ik mij uiteindelijk steeds iets beter en ging ik de volgende ochtend weer op wacht; kijken wanneer ik weer mag werken.

Ik werd al snel gebeld op vrijdag; ik mocht een opstart doen vlakbij. Hele leuke mensen; ik dacht ik trek lekker mijn vans aan want die lopen zo lekker. Maar jeetje wat was het koud die dag zeg; mijn tenen vroren er vanaf.

Zaterdag een hele lange dag werken, en mijn zaterdagavond was ook echt niet spannend (echt super interessante week deze week, ahum) ik keek Glee en bedacht wat dingen voor mijn blog. Er stonden afgelopen week echt veel meer posts online en ik zag mijn bezoekers echt omhoog gaan; zo leuk!

Ik genoot wel even van de lekkere zon op mijn gezicht!

Zondag was het oudjaars dag; ik werkte nog tot 17:00 en ging me daarna klaarmaken voor een avond bij mijn vriendinnen. Ik deed mijn leuke rode jurkje weer aan, ben er echt verliefd op. Hakken aan en op naar een leuke avond.

We deden 30 seconds en dronken wijntjes terwijl we leuke foto’s maakte. Ik kan je zeggen met 5 meiden een goede foto maken is echt HEEL moeilijk. Thanks Rick voor de foto’s haha! Het was een gezellig avond <3

De volgende dag moest ik werken; ik mocht iets later beginnen, maar met maar 2 uur slaap is dat niet heel lekker kan ik je vertellen. Ik heb het goed volgehouden hoor; in de avond moest ik nog even aan mijn blog werken; maar dat was een goed hulpmiddel om niet gelijk in slaap te vallen. Ik duik lekker vroeg in bed!

 

Een hele fijne eerste week van het nieuwe jaar! Dat 2018 maar een prachtjaar mag worden; hier vind je mijn goede voornemens!

Liefs,
Rosita Elise

6 thoughts on “Rosita Elise | plog week #18

  1. Oprecht, die foto’s met je nichtje erop zijn zo schattig! Wat een blij ei!?
    En ik houd ook echt van dat rode jurkje. Super leuk!

    En natuurlijk onze foto’s. Hahaha. Happy faces. Maar hello zeg, inderdaad een bijna onmogelijke klus om een foto te hebben. Maar 60 foto’s verder, lijken er een paar wel gewoon ok???

  2. Dat pannenkoeken restaurant had zo in de Efteling kunnen staan haha. Oeh wij hadden ook heel veel moeite met de nieuwjaarsfoto. We hadden niemand die de foto kon maken en we wilde sterretjes gebruiken, CHAOS.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.