Rosita Elise | plog week #34

Weekplog #34

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Volg me op mijn Instagram: Rositaelise

Update..

Het zal deze week meer een update zijn dan een echte weekplog, heel eerlijk heb ik de afgelopen week niet zo heel veel foto’s gemaakt. Ik had niet mijn beste week, helaas wat vervelend nieuws gehad. Afgelopen weken hebben jullie kunnen zien hoe ik weer helemaal in mijn element was dat ik weer mijn oude verzorgpaardje ging verzorgen, de paarden foto’s vlogen om de oren en ik voelde me weer even het meisje van 13. Helaas komt daar nu binnenkort een einde aan, Macgic is geselecteerd om naar het paardenkamp (een soort pensioen voor paarden) te gaan waar hij volledig verzorgd wordt, en kan genieten op zijn oude dag. Hij is natuurlijk al 21 en dat is in paardentaal al een beste leeftijd, helaas voor ons want het is de keuze van Mariska geweest en die snap ik volkomen. Met pijn in haar hart heeft ze toegestemd en over 8 weken gaat Macgic weg, nou misschien een beetje gek om te zeggen maar de afgelopen dagen ben ik alleen maar aan het huilen en voel ik me gewoon echt heel kut. Gelukkig heb ik ook leuke dingen gedaan, ging ik weer aan het werk en waren er spontane avondjes met vriendinnen. Kijk je mee?

Hieronder de foto’s van de afgelopen week:

Maandag kwam ik terug van Krakau, ruimde ik mijn tas uit en genoot ik van een heerlijke douche. Ik heb verder eigenlijk niet zo veel gedaan, aangezien ik gewoon super moe en brak was.

Op dinsdag ging ik weer op wacht voor een baby, aangezien het telefoontje van het paardenkamp was geweest zat dat al de hele dag in mijn hoofd. Ik zocht afleiding tijdens het wachten en begon mijn vlog te editten in de zon, een vlog? Ja een vlog! Hij komt woensdag online!

Ik kon de hele nacht slapen, want ik was niet opgeroepen. Woensdag bracht ik de ochtend door in mijn bed, ik wilde eigenlijk alleen maar naar Macgic maar ik moest natuurlijk elk moment werken dus onder het paardenhaar zitten werkt dan niet echt mee. Dus keek ik filmpjes in mijn bed en werkte ik nog wat aan mijn vlog.

In de avond om 21:00 werd ik gebeld voor een bevalling; dus hop aan de slag! Het was in een flatje; dus 6 verdiepingen omhoog zag ik niet zitten; dus ging ik met de lift! Helaas werd het medisch nadat het kindje geboren was omdat de kraamvrouw een fluxus kreeg en daardoor lag ik om 01:30 weer in mijn bed.

Ik kon dus op donderdag uitslapen aangezien het gezin toch niet heel vroeg ontslag uit het ziekenhuis zou krijgen, uiteindelijk kwamen ze om 12:00 thuis en kon ik weer werken. Ik had alleen cursus om 15:00, dus scheurde daar snel heen en ging toen om 17.30 weer naar het gezin toe. Om 21:00 lag ik in bed en viel ik in diepe slaap. Maaaaaar hoe leuk zijn deze chocolaatjes met muisjes?

Vrijdag ging ik de hele dag werken en daarna had ik afgesproken met Mariska om naar Macgic te gaan, dat was alleen maar tranen getuiten. Ik reed even zonder zadel en we knuffelden veel. De knoop was vandaag doorgehakt, zo moeilijk voor Mariska om die keuze te maken. Maar ik steun haar volledig.

 

Daarna kreeg ik een appje van een vriendin of ik even mee een wijntje wilde drinken, nou dat wilde ik wel. Even afleiding na al die tranen, het werd wat later dan ik had gepland maar het was wel heel gezellig en soms doet dat een hoop goed even zo’n avondje.

Op zaterdag werkte ik de hele dag en aangezien ik de afgelopen dagen steeds niet kon genieten van de zon besloot ik een stuk te gaan wandelen. Het werd een iets groter rondje dan ik aankon want moest super nodig plassen haha! OEPS. Maar hey wel echt heerlijk van de zon genoten.

Zondag was opnieuw weer een dagje werken, en daarna had ik met wat vrienden afgesproken om het rescue spel te gaan doen bij superfun, waar ik een paar weken terug was met vriendinnen.

We gingen ook weer het hoogteparcours doen; aangezien Ilona ook ons begeleidde maakte ze ook nog wat leuke foto’s van ons haha!

Ook gingen we nog even kort op de trampolines en maakten we hilarische filmpjes; kijk ons staan hahaha. Daarna gingen we nog bij de MacDonalds eten #fitgirl en toen gingen we nog even een drankje doen!

Zo dat was me een weekje, op naar een week waar ik weer wat meer tijd heb voor het bloggen, voor wat persoonlijke dingetjes die ik moet doen en vooral voor Instagram, want daar ben ik de afgelopen week niet zo actief geweest oeps! Wil zo graag naar de 1000 volgers, maar sta al een tijdje stil, beetje jammer.

Liefs,
Rosita Elise

 

 

 

 

6 thoughts on “Rosita Elise | plog week #34

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.