Travel | een reisvlog van Krakau (wait whut?)

Reisvlog Krakau

Doodeng om dit online te laten gaan, ga ik het wel doen. Een tijdje terug had ik op mijn instagram een poll gezet; lijkt het jullie leuk als ik ga vloggen wanneer ik naar Krakau ga. Van de 60 stemmen waren er 58 ja, en 1 van de nee-stemmers was iemand die zat te kutten (ja hoi Evelyn). Dus ik voelde een soort van druk om het dus ook echt te gaan doen, naja druk, een gezonde spanning had ik wel. Een beetje ongemakkelijk opende ik mijn vlog op het vliegveld en ja hoor ik heb de eerste fout al gemaakt ik heb me niet eens voorgesteld (gaat goed Roos), en daarnaast heb ik ook geen idee of de instellingen goed waren (but we will see right). Goed je kunt de Reisvlog Krakau dus hieronder vinden en de rest van de reis moet je maar gewoon lekker gaan bekijken en ik zou wat gezonde feedback (of gewoon hele leuke reacties) ontzettend leuk vinden.

“Nu komt er het echte youtube-praatje; vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal en een duimpje omhoog te steken!” (hoor ik er nu bij?)

Mijn eerste reisvlog naar Krakau; wie is er benieuwd?

Vond je dit nou ontzettend leuk en heb je zoiets van hey Roos, dit moet je vaker doen? Laat het dan vooral weten in een reactie hieronder; aangezien ik niet van plan ben om wekelijks of dagelijks te gaan vloggen (want ik heb gewoon niet zo’n heel boeiend leven denk ik), vind ik het wel een uitdaging om te vloggen tijdens het reizen. Ga maar gewoon eerst kijken en ik hoor het oordeel graag!

Oja maar Roos je zou toch ook nog een artikel schrijven over Krakau zelf? Jep! Die komt ook zo snel mogelijk online, wil de mooiste foto’s selecteren, maar ik was zo enthousiast gaan editten dat de vlog al eerder klaar was!

Liefs,
Rosita Elise

8 thoughts on “Travel | een reisvlog van Krakau (wait whut?)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.