Rosita Elise | plog week #35

Weekplog #35

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Artikelen afgelopen week:

Travel – Een reisvlog naar Krakau (wait whut een vlog?) –  lees je hier!
Fashion | Deze sandalen heb je nodig van ESPRIT, Sacha & Topshop – lees je hier!

Volg me op mijn Instagram: Rositaelise

Afgelopen week was een beetje een week met van alles wat, zo werkte ik nog een paar dagen, bezocht ik Macgic op stal en was het natuurlijk koningsdag! Vorige week was ik erg verdrietig, en dat is nog steeds niet helemaal weg maar ik denk dat we nu iets meer aan het idee zijn gewend geraakt en dan de schrik een beetje zakt. Ik heb dan ook echt wat tijd genomen voor mijzelf deze week (voor zover dat lukte). Benieuwd hoe mijn week was?

Hieronder de foto’s van de afgelopen week:

Maandag werkte ik nog een ochtend, daarna ging ik even langs Macgic samen met mijn vader. Die had Macgic ook al 10 jaar niet gezien en Mac leek oprecht heel vrolijk toen mijn vader binnenkwam. Zullen paarden dan echt een goed geheugen hebben? Nou heb ik daar eigenlijk geen foto van gemaakt maar wel van dit nieuwe veulentje die die nacht geboren was; hoe cute!

Wat is hier mis? (ik moest oprecht heel hard lachen)

Ik speelde een spelletje van Harry Potter met mijn moeder en kreeg dan eindelijk mijn Hogwards brief (harrypotternerdalert).

Dinsdag ging ik weer werken en had ik een nieuwe lipkleur op, hij is iets te nude voor mij, maar voor werken opzich prima!

Ik kreeg ook nog eens dit binnen (zelf besteld hoor) maar ik had wat nodig en nog een heleboel cadeaubonnen liggen en daarnaast wilde ik het blushbar palette van Benefit zo graag hebben! Ik ging ook nog naar de Sh’bam les maar daar heb ik geen foto’s gemaakt.

Woensdag knuffelde ik met Kaya na mijn laatste ochtendje werken, wat is ze toch lief! <3 Dit was trouwens voordat ik ging sporten; lekker lesje Bodypump!

En nog bijzonderder, mijn vlog kwam op woensdag online! Ik was echt rete zenuwachtig maar hij is zo goed ontvangen door iedereen! Heb je hem nog niet gekeken, ga dat dan zeker doen!

Vast ritueel op donderdag, temptation kijken; en poeeeeh die Tim wat moeten we er nog over zeggen! Dat Deborah die ring in zijn gezicht gooide heeft hij echt helemaal verdient.

Met koningsnacht dragen we rode lipstick! Hier draag ik Retro, waar ik nu toch wel steeds blijer mee aan het worden ben. Vraag me niet wat mijn haar aan het doen is hier maar dat zit nogal een beetje Tina Turner.

Met onze vriendinnen gingen we koningsnacht vieren in Amersfoort, op het plein de Hof was een band en dus de hele avond muziek was erg gezellig. Wel een beetje koud, dat was dan weer jammer.

Mies en Ie, deze foto vonden we alle 3 goed geslaagd (allemaal mooie gekleurde lippen ook enzo).

Zaterdag ging ik even langs Macgic, hij was helemaal nat geregend dus ik kon niet echt op hem gaan zitten maar we hebben lekker getut en dat is soms ook wel lekker. Ik kan best goed vlechten zeg eerlijk!

Die dag daarna was het Koningsdag ofcourse en gingen we gewoon weer verder met de dansjes, ditmaal in Hoogland en iets minder koud gelukkig!

Opnieuw mooie foto’s maken; weet niet wat we hier aan het doen zijn maar ik vind hem heeeeeeerlijk! (alle andere ergere foto’s zal ik jullie besparen meiden)

Ze hadden wafels met nutella; best een goede combinatie met bier (lol nee, maar wel lekker).

Zaterdag werkte ik aan mijn blog, en keek ik in de avond naar It takes 2, ik vind dat oprecht zo’n leuk programma! Wie kijkt dat ook?

Op het moment dat ik deze weekplog aan het typen ben sta ik op wacht, er moet namelijk weer gewerkt worden. Wel kijk ik ondertussen naar de Formule 1, want ik vind dat stiekem toch ook wel erg leuk. En nu is het dus weer een kwestie van wanneer ik aan het werk moet!

Een beetje een drukke week, met niet heel veel foto’s. Heel eerlijk vergeet ik soms ook foto’s te maken maar dat moet kunnen denk ik zo; anders is het ook niet spontaan meer! Hele fijne week voor jou, geniet van de aankomende week!

Liefs,
Rosita Elise

 

3 thoughts on “Rosita Elise | plog week #35

  1. Die tim.. wat een bizar iets zeg maar hij zegt ook met ruim 600/700 vrouwen seks te hebben gehad. Ik bedoel ik zou mezelf zo smerig voelen.. bah! en mijn koningsdag was heel relaxed. mijn vriend en ik hebben het lekker thuis gevierd met netflix en chil erbij haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.