Beauty | Benefit Blush Bar (limited edition) | REVIEW

Afgelopen week zag ik ineens overal het benefit blush bar palette, ik wist meteen al dat ik het een ontzettend mooie toevoeging zou vinden voor mijn stash. Maar ik mocht hem van mijzelf niet kopen want het prijskaartje is natuurlijk niet niets. Ik besefte mij dat ik nog aardig wat cadeaubonnen had liggen en besloot met nog een klein beetje bij te leggen dat ik hem toch wel mocht hebben. Ik kocht het Benefit Blush Bar palette en was op slag verliefd. Vandaag laat ik jou het palette zien en vertel ik wat ik er van vind.

Benefit Blush bar palette

Dat Benefit elk jaar een blush bar palette limited edition uitbrengt is echt tof want je krijg super veel mooie blushes voor een hele voordelige prijs. De items die er in zitten zijn vaak full size en bevat dus net zoveel product als dat je krijgt wanneer je de blush bijvoorbeeld los koopt. Hoe leuk is het dan ook om deze mee te nemen als je bijvoorbeeld op reis gaat, want zoals je misschien al op de foto’s hebt kunnen zien zitten er niet alleen blushes in, maar zit ook de famous hoola bronzer erin. De hoola bronzer heb ik ook al in mijn bezit en gebruik ik vaak in de zomer, aangezien ik dan net iets getinter ben en hem dan nog prachtiger vind op mijn huid. Daarom leek mij dit palette ook super handig om mee te nemen op bijvoorbeeld reis of als je even een weekendje weg gaat, heb je toch afwisseling zonder dat het teveel ruimte in beslag neemt. Roos ben je nou eigenlijk stiekem al om voordat je uberhaupt de blush bar hebt open gemaakt? Ja dat ben ik.

Swatches

Ten eerste wilde ik jullie natuurlijk niet de swatches van de producten die erin zitten ontnemen, er zitten 4 blushes in en de hoola bronzer. Daarnaast zit er ook een handig kwastje bij waarmee je het kan aanbrengen. Uit ervaring weet ik dat ik die kwast erg fijn vind voor de bronzer aangezien je er goed mee kunt contouren. Aangezien ik nog geen enkele blush had van Benefit was ik vooral hier erg benieuwd naar. Laten we gaan spelen (want ik voel me net een kind in een snoep-winkel) met het palette. Ik zal maar vast zeggen dat ze over de blushes een gouden overspray hebben gebruikt, die vervagen vaak na een paar keer gebruiken. De kleuren worden er daar absoluut niet minder mooi door.

Aangezien ik er een handig boekje bij kreeg met tips en tricks over waar je de blushes het beste kunt aanbrengen zal ik deze tekst er ook even bijzetten, wie weet heb je er iets aan!

*het moment dat je voor het eerst het palette opent en de geuren op je afkomen*

Jeetje wat heerlijk! Het ruikt heerlijk! Nog een pluspunt!

van links naar rechts: Galifornia – Gold Rush – Dandelion – Rockateur

Galifornia
Ten eerste wauw, de vormgeving van de blush is echt super mooi en zonnig; op het eerste oog lijkt de blush erg fel en een oranje achtige tint te bevatten. Ik denk dat deze vooral erg leuk is in de zomer als je iets getinter bent met een lekkere felle lipkleur erbij.

“Galifornia droom. Veeg Galifornia zonnige roze blush met een gouden glans uit op de appels van je wangen en werk uit naar boven langs de jukbeenderen… Voor een verbluffend resultaat met een vleugje zon!”

Gold Rush
Een perzik goud kleurige tint die wat subtieler is, ik vind dit een ontzettend mooie tint maar weet niet hoe deze op mijn huid zelf is. Aangezien ik verder voornamelijk bruin tinten op mijn lippen draag denk ik wel dat dit een hele mooie combinatie is. Een beetje licht gouden highlighter erbij en je bent helemaal ready to go!

“Snel een gouden blos. Breng voor een geraffineerde uitstraling de nieuwe snelle en warme nectar blush met gouden glans met een kwast aan op de appels van je wangen en werk uit naar boven… Het is een rush van gilt-y pleasure!”

Dandelion

Volgens Benefit zelf kun je deze ook heel subtiel gebruiken om als gezichtspoeder te gebruiken. Maar wanneer je hem wat heftiger aanzet wordt de mooie roze tint echt goed zichtbaar. Ik vind dit een hele naturel achtige blush, en is dus altijd goed omdat hij niet gelijk heel heftig aanwezig is.

“Voor een prachtige roze blos! Breng Dandelion babyroze verhelderende gezichtspoeder met een kwast aan op het gezicht om je doffe huid weer te laten stralen. Het is een onmiddellijke verfraaien! Tip: breng Dandelion aan op het hele gezicht en veeg Galifornia uit over de appels van je wangen voor een prachtige roze blos.”

Rockateur

Deze sprak mij het meeste aan na de swatches, wat een ontzettend mooie kleur. Hij kan heel opvallend zijn en daardoor echt heel bijzonder. Ik denk dan ook dat dit mijn favoriet is helemaal mijn ding. Het is een rosé-achtige kleur die erg warm oogt en daardoor goed matcht bij de hoola bronzer.

“Trek de aandacht. Laat de temperatuur oplopen! Breng rocksteur aan op de jukbeenderen voor een rockin’ roségouden blos.”

Review

Zei ik al dat ik enthousiast was? Wat een ontzettend fijne producten om te gebruiken. Ik vind het echt helemaal leuk en kan nu elke ochtend kiezen voor een andere blush die me net zo gelukkig maakt haha. Wat ik ook erg leuk vind is het feit dat de producten een geur bevatten, maakt het net iets bijzonderder. Daarnaast is de verpakking stevig, zit er een grote spiegel in en sluit het palette goed door middel van een magneet. Ik weet vanuit mijn Hoola dat het als je iets te heftig met je kwast er over heen gaat dat het een beetje poederig kan worden, maar als je subtiel met je kwast over het product heen gaat valt dat allemaal reuze mee.

Daarnaast zei ik al dat de prijs echt goed is; je krijgt bijna €110 voordeel. Het palette heeft namelijk een totale waarde van €170 en is te koop bij Douglas voor maar €60,18. Echt heel bijzonder dat je zoveel mooie producten kunt krijgen voor deze prijs. Heb je nou al losse varianten van de blushes of vind je het zonde om Hoola voor een 2e keer aan te schaffen dan moet je even kijken of je het palette echt iets voor jou vind, maar de producten zijn van top kwaliteit en het is ook nog eens heel erg leuk verpakt (maar dat zijn we niet anders gewend van Benefit).

Dat ik enthousiast ben, was denk ik al duidelijk, maar ik ben vooral benieuwd wellke blush in dit palette jou favoriet is! Laat het even weten in een reactie hieronder!

Liefs,
Rosita Elise

6 thoughts on “Beauty | Benefit Blush Bar (limited edition) | REVIEW

  1. Roos je wil niet weten hoe jaloers ik nu op je ben! Deze blush bar is zo ontzettend mooi, maar ik twijfelde toch te erg om hem te bestellen haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.