Rosita Elise | week foto’s #3

Mijn online foto dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t word unless you do


Op maandag was ik nog een dag vrij, eigenlijk had ik gepland km naar de Efteling te gaan met Michael (meen je dit Roos, alweer Efteling? ja dat meen ik), maar ik voelde me zo lamlendig dat we besloten allebei een chill dagje te houden. Die begon dus met een ochtend lekker in bed liggen.

 

Ik ging even naar de stad om van mijn verjaardagsgeld mijn day-pack te halen. Hier was ik aan het passen en kijken welke lekker zat. Zoveel keus is er dat ik echt niet wist welke ik moest hebben. Ik ben geslaagd dat wel!

 

Iedereen zegt altijd dat ze Amersfoort een mooie stad om te winkelen vinden, ik zie dat niet zo omdat ik er denk ik woon. Maar op deze foto heeft het toch wel een beetje sfeer. Ik liep ook weer op mijn Timberlands, ik heb ze nu echt helemaal ontdekt! (Love it)

Hier kwam ik in de sale deze geweldige jas tegen, maar ik twijfelde en heb het niet gedaan. Wat vind jij? Een gemiste kans of de juiste keuze? (Ik twijfel nog steeds)

Ook was ik nog bezig met mijn blog, ik heb echt struggles gehad om de foto’s voor het artikel over mijn backpack avontuur te maken.

Ook nog een kijkje in mijn bullet journal. Alles wat geel is, daar ben ik naar toe geweest. Zoals je ziet heb ik nog niet veel van de wereld gezien. Gelukkig kan ik binnenkort een heel klein stukje weer geel kleuren (YASSSSSSSS).

Ik sloot mijn laatste vrije dagje af met een nieuwe aflevering van Game of Thrones. Vond de aflevering niet spannend, maar baal wel echt elke keer als de aflevering weer voorbij is.

Dinsdag ging ik weer de wacht in, baby’s kom maar snel! Ach had ik wel tijd om van alles vooruit te werken voor de blog. Hier was ik toevallig bezig met dit artikel.

Ik kreeg op woensdag een nieuwe trui binnen van United Wardrobe, tipje van de sluier; hij is roze! (Ik draag echt nooit kleur, zoals eerder genoemd, maar op deze trui was ik echt in 1 klap verliefd) Ook had ik voor het eerst sinds tijden weer eens eye-liner op. Ik moest er weer helemaal aan wennen.


Op donderdag 04:15 (in de nacht ja, dat lees je goed) werd ik opgeroepen voor een bevalling. Even wakker worden en gaan! Ik was ook echt net op tijd in het ziekenhuis, de baby was er sneller dan verwacht!


Rond half 9, loop ik weer vanuit het ziekenhuis naar mijn auto om achter het gezin aan te gaan en verder te werken (dit was het moment dat ik er achter kwam dat ik zwarte sokken aan had, echt vet mooi Roos).

In de middag had ik nog een gesprek op kantoor waarbij mijn contract verlengd werd! Toch stiekem wel altijd wel weer een spannend moment. Maar na een werkdag van iets minder dan 12 uur (gesprek meegerekend) kwam ik thuis en trof ik deze pakketjes aan! (spannend)


In de avond speelde de Nederlandse vrouwen, hier keek ik naar samen met mijn ouders. Vraag me niet waarom maar we zaten in de keuken, terwijl we echt een grote tv in de woonkamer hebben staan. Lekker een kop thee erbij, in mijn mooie Blond Amsterdam mok!

Op vrijdag was ik nog best wel moe, opstaan was even een opgave. En ik had ook pech met de vrachtwagen voor mijn neus, hij vond het nodig om 45 te rijden op een weg waar je 80 mag.

Ik maakte spaghetti voor het gezin!

Op zaterdag werkte ik ook, maar daarna ging ik op pad naar…

 

Mijn broer werd 30! Dat moest natuurlijk even vastgelegd worden, we hebben gebarbecued en een poging gedaan tot bij het vuur zitten. Helaas ging het regenen vlak nadat het vuur aan ging.


Nog even een leuke foto met mijn lieve neefje Ian en schoonzusje Joyce (het was echt een hele opgave om die foto voor elkaar te krijgen, Ian deed namelijk de hele tijd alsof die ging slapen op het moment dat ik de foto maakte, lekkerding haha!)

Tess wilde ook even op de foto met tante (vet schattig kwam ze naar me toe, TANNNNNNNTE).

Ik zei het, regen (mooie zomer hebben we). Ik schuilde even in de auto om moed te verzamelen voordat ik naar binnen ging, ik had echt zo geen zin om zeiknat haar te hebben.

Op zondag maak ik een lekker ontbijt voor mijn gezin.

De zon scheen terwijl ik naar huis reed (vet schaamteloze selfie).

Even bijgetankt, letterlijk! Zet jij ook altijd je kilometerstand op nul nadat je getankt hebt? Ik kan dan veel makkelijker zien hoeveel ik nog kan rijden omdat ik altijd rond de 500km met 1 tank kan doen (rare trekjes noem je dat).

Ik kijk de finale tussen Nederland en Denemarken, ondertussen schrijf ik een nieuwe post. Multitasken vanuit bed!

Fijne week, hierbij veel boeeeee geluiden van de koeien. Ze wensen je een fijne week! (dit is dus een foto vanuit mijn raam, altijd leuk als ze dan zo vroeg gaan loeien, ben je meteen klaar wakker haha)

Wat heb jij deze week gedaan? Ik hoop dat je het weer leuk vond om mijn week te zien, zo ja? Laat dan even een reactie hieronder!

Liefs,

Rosita Elise

6 thoughts on “Rosita Elise | week foto’s #3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.