Rosita Elise | plog week #8,9&10

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

SORRRRRRRY; ik ben even de afgelopen 3 weken AFK geweest betreft de week foto’s. Ik maak het goed met je door de highlights van de afgelopen 3 weken te laten zien! Aankomende maandag om 06:00 kun je mijn week foto weer gewoon op mijn blog terug vinden!

De afgelopen 3 weken

Aangezien ik zoals ik net al benoemde er even niet aan toe kwam heb ik besloten om de afgelopen 3 weken wel even in 1 te proppen (super slim van mijzelf). Ik heb de afgelopen 3 weken namelijk echt niet stil gezeten, ik heb gewerkt zowel in twee gezinnen als aan mijn blog. En daarnaast was ik alleen thuis omdat mijn ouders op vakantie waren en moest ik dus ook een hond entertainen die het daar niet mee eens was. Verder moest ik ook echt weer even inkomen met werken, viel me toch even zwaarder dan ik had verwacht. Had ik veel etentjes; en dus cheat dagen maar ook veel inspiratie voor mijn blog. Ben je al benieuwd?!

Ik Ik heb gezellig een ochtendje bij mijn schoonzusje gezeten, terwijl ik nog aan het wachten was op werk. Zo kon ik gelijk even met mijn lieve nichtje knuffelen.

Ik zag een groot deel van de oude kraamklas, sommige moesten helaas werken maar er waren er toch een heleboel. Ondanks de schandalige slechte bediening, hebben we ontzettend gelachen en verhalen uitgewisseld. Die mensen zullen wel gedacht hebben in het restaurant, waarom horen wij woorden als borsten en hechtingen etc. (oeps) maar hey dat is vaktaal!

Mijn ouders opgehaald van schiphol, en daarvoor snel nog het hele huis gestofzuigd, badkamer schoongemaakt, keuken schoongemaakt, wassen opgevouwen etc.

Ik ging naar de kapper om mijn haar weer wat assiger te laten maken, waar ik nu ook weer ontzettend blij mee ben! Waarna ik ook nog even de tijd had om de Primark af te struinen.

Ik heb het sporten weer opgepakt, en daarna ook nog even bij mijn lieve vriendinnetje Ilona haar volleybal wedstrijd gekeken. Die ze uiteraard gewonnen heeft, want ja hallo ik kwam kijken dus ze moest wel.

Ik heb voor het eerst sinds jaren weer eens paardgereden, ik mocht met mijn buurmeisje mee en zij heeft een eigen paard. Ik mocht mee en zelf dus ook nog even rijden. En jaja, ik was het nog niet verleerd. Ik besefte me alleen op dat moment wel hoe erg ik het mis. Dus dat is even een dingetje. Verder was het ontzettend gezellig en heb ik even wat (mooie) foto’s geprobeerd te maken van haar tijdens het rijden.

Een avondje the voice gekeken met Wendy, waarbij we veel te weinig op de tv letten en drukker waren met schaduwdieren creëren en het eten van kaas.

Ook nog een feestje in ons dorp voor alle vrijwilligers en genodigden van carnavalsverenigingen en het dorpsfeest en andere organisaties. Gezellig! Echt prachtige foto’s ook (oeps).

Wel heel cool; er waren een soort kunstenaars die op een bierviltje een soort geanimeerde versie van jezelf tekende. Ik en mijn ouders vonden onszelf er H-E-L-E-M-A-A-L niet op lijken; maar hey jullie mogen het zeggen!

Ik ging een avondje sporten!

Ik was vooral veel aan het werk; druk bezig met bloggen en sporten. Maar ik ging ook lekker uiteten met Ilona; ik had ontzettend veel zin in een pannekoek en serieus NACHOS op pannekoek? HET BESTAAT. En het was nog lekker ook!

 

Mijn Oma brak haar voet; waardoor ze nu tijdelijk bij ons woont. Arme ding; mocht er niet eens even iets op schrijven! (EN DAT WILDE IK NOU JUIST NET ZO GRAAG)

Ik ging een dagje iets opnemen voor mijn blog met mijn nicht. Waarbij we ook nog wat leuke foto’s maakte. Die kun je zien op mijn Instagram! Morgen komt er ook een blogpost online samen met mijn nicht! SPANNEND!

Ik paste een paar hakken van haar; en ik weet nou niet of ik het fantastisch vind of niet hmm.. wat vinden jullie?!

Daarna gingen we ook nog sporten met zijn 2e, een lekker lesje Sh’Bam!

Ik sluit deze week af met een verhaaltje voorlezen. Afgelopen weekend vierde mijn zus haar verjaardag; en naja ik moest natuurlijk even met mijn nichtjes en neefjes lezen. De grap is dat hierna alle (9) kinderen er om heen kwamen zitten. Dat was een beestenboel kan ik je vertellen.

Hoe was jou week? En wat ga jij aankomende week doen! Nogmaals sorry voor het niet eerder uploaden van mijn weken; Ik was gewoon ontzettend druk en telkens op de zondag avond kwam ik er niet aan toe.

Liefs,
Rosita Elise

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.