RositaElise | Top 5 gelezen artikelen 2017

Het is de laatste week van het jaar 2017; het leek mij leuk om terug te blikken op de meest gelezen artikelen van het jaar 2017!

Ik blog natuurlijk pas sinds Juli, maar ik wilde een soort traditie opbouwen door dit elk jaar te gaan doen. Vandaag laat ik jullie de 5 meest gelezen artikelen zien, waar ik vooral benieuwd naar ben; wat is jouw favoriete artikel op mijn blog? Ik wil je vast op het hart drukken dat ik lekker door ga met bloggen in het jaar 2018, ik haal er ontzettend veel voldoening uit. Op dit moment dat ik dit schrijf zit ik met een glimlach op mijn gezicht om dat ik in een klein half jaar in mijn beleving redelijk wat mensen blij maak met mijn gekke verhaaltjes op het internet. Ik krijg zoveel lieve reacties en ook in mijn omgeving krijg ik mensen naar me toe die zeggen;”Hey ik zag je blog! Wat leuk joh!”. Dat maakt mij dan stiekem echt wel een beetje trots, mijn blog begon puur voor mijzelf; maar ik doe nu ook zeker meer mijn best omdat ik weet dat jij leest!

Even terug naar de top 5 van gelezen artikelen; wat mij opvalt is dat de review van de andrelon zilvercare lijn het echt mega goed deed. Ik was dan ook mega trots (en vooral erg verrast) dat ik een mailtje kreeg van de PR van Andrelon zelf; ik denk dat ik nog niet genoeg bezoekers op mijn blog had omdat ik daar verder nooit meer iets van gehoord heb (oeps). Maar ik vond het al heel tof; en complimenten dat ze mijn review erg leuk vonden om te lezen.

Ik was ook mega verrast hoeveel reacties ik kreeg op de “HELP backpacken!” post; ik was hier zo nerveus over; wat gaan mensen denken. Ik had het namelijk alleen nog maar de mensen heel dicht om mij heen verteld. Ik kreeg zoveel leuke reacties; en tips! Mega veel tips; wat is het toch ook een geweldig platform he bloggen? Je kunt elkaar zoveel geven en leren hierop. Thanks daarvoor.

Het feit dat naar de kapper gaan voor mij zo een ontzettende struggle is; maakte het voor mij wel erg leuk om te lezen wat voor een lieve reacties ik kreeg op de make-over van mijn haar. Het afgelopen jaar is mijn haar echt door hell en hemel gegaan (is dit een goede gezegde? het klinkt zo gek? volgens mij moet het andersom?). Heb je het nog niet gezien; dan moet je dat vooral even doen! Binnenkort ga ik weer een afspraak maken bij Marije; ze is een topper!

1: Beauty | De Andrélon zilvercare lijn | Review (klik hier)

2: Fashion | Best to buddha of buddha to buddha (klik hier)

3: NEW | Mascha Planner (klik hier)

4: Travel | Backpacken HELP! (klik hier)

5: Beauty | Review Salon B Almere | Ik heb nieuw haar! (klik hier)

 

Ik ben benieuwd welke artikelen er volgend jaar in dit rijtje staan! Ik heb er zin in! Het is vandaag als goed is oudjaarsdag; doe ontzettend voorzichtig met vuurwerk en niet teveel champagne drinken! Hele fijne jaarwisseling! DIKKE KUS!

Liefs,
Rosita Elise

2 thoughts on “RositaElise | Top 5 gelezen artikelen 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.