Vijf handige tips voor de perfecte vakantie

Of het nu jullie eerste vakantie samen is of dat jullie al jaren lang samen op vakantie gaan, 24/7 samen zijn kan voor de meest gelukkige stellen soms een uitdaging zijn.

In deze lijst heb ik een aantal tips op een rijtje gezet waarmee je irritaties buiten de deur houdt zodat jullie volgende vakantie niet de laatste samen wordt.

1. Maak afspraken over het budget

Reizen en vakanties kunnen duur zijn en zonder een goede planning kunnen de uitgaven snel oplopen. Het laatste waar je op zit te wachten tijdens de vakantie is geldzorgen of gedoe over geld. Zorg er voor dat je van tevoren weet hoeveel jullie kunnen uitgeven en wie wat betaalt.

Maak samen een budget en reserveer voldoende geld voor dagelijkse dingen, maar ook voor leuke dingen zoals uitjes, uit eten gaan, terrasjes bezoeken en andere activiteiten.

2. Plan de vakantie samen

Wil jij lekker lui op het strand liggen maar maakt je partner liever elke dag een bergwandeling? Wil hij kamperen maar ga jij het liefst naar een vijfsterrenhotel? Niet zo handig. Bespreek thuis al wat jullie allebei het liefst willen doen en boek een vakantie waar jullie allebei van kunnen genieten.

Je hoeft de vakantie natuurlijk niet van dag tot dag vast te leggen maar het kan handig zijn om hier thuis al over na te denken en sommige activiteiten van tevoren in te plannen. Doe ook research naar wat er allemaal te doen is op de plaats van bestemming. Zo ontstaan er tijdens de vakantie geen misverstanden en weten jullie allebei waar je aan toe bent.

3. Herontdek elkaar en breng wat extra passie in je relatie

Tijdens de vakantie breng je veel meer tijd met elkaar door dan je normaal zou doen. En anders dan thuis is het niet vanzelfsprekend om af en toe een moment voor jezelf te hebben. Het is niet gek dat irritaties dan soms hoog kunnen oplopen.

Daarom is de perfecte tip om de spanningen wat minder hoog op te laten lopen: Experimenteer en breng wat passie in de seks! Op vakantie is er even geen stress en kan je ook volledig van elkaar genieten. Gebruik deze tijd om elkaar flink te verwennen en gebruik eventueel wat extra materiaal!

Heb je bijvoorbeeld nog nooit sekstoys gebruikt? Neem er dan eentje mee op vakantie zodat je rustig de tijd hebt deze te ontdekken. Wil je de metaaldetector niet af laten gaan op het vliegveld? Neem dan bijvoorbeeld een glazen dildo mee in plaats van een elektrische vibrator 😉 Elke andere dildo zonder metaal of elektronica is natuurlijk ook goed

4. Blijf communiceren en sluit compromissen

Compromissen sluiten is erg belangrijk in een relatie en zeker ook op vakantie. Kom elkaar tegemoet en doe af en toe iets waar je geen zin in hebt.

Communiceer ook over waar je wel of geen zin in hebt. Geen energie meer om uit eten te gaan? Liever terug naar het hotel? Wees niet bang om de plannen een keertje om te gooien. Je bent op vakantie ten slotte.

5. Relax

Misschien wel de belangrijkste tip. Relax en vergeet niet te genieten van elkaar, het mooie weer en de prachtige omgeving. Jullie zijn eindelijk op vakantie en hebben alle tijd om samen nieuwe herinneringen te maken. Zet de dagelijkse zorgen van je af, go with the flow en kom elkaar af en toe tegemoet om het gezellig te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.