Over mij | 10 things that make me happy

Het zijn de kleine dingen die het doen

10 things that make me happy

Ik heb mijzelf voorgenomen om een top 5 te maken van gebeurtenissen in 2017, maar er zijn ook een hele boel kleine dingen die mij erg blij maken. Nu heb ik het niet over mijn reis naar Bali bijvoorbeeld; want die staat sowieso in de top 5 van gebeurtenissen, maar een hele boel dagelijkse dingen die van zelf sprekend zijn maar ook weer niet. Vandaag ga ik je de eerste 10 dingen die in mij opkomen waar ik blij van word vertellen. Benieuwd?

1: Het moment dat iemand zegt: Ik ben trots op je!

Ik ben zelf niet zo snel trots op mijzelf, maar ik besef me steeds meer dat ik best trots op mezelf mag zijn soms. Ik heb het afgelopen jaar best veel dingen echt voor mijzelf gedaan, terwijl ik eerst altijd veel te veel met het zorgen voor anderen bezig was. Ik ben ook belangrijk dus af en toe voor mijzelf zorgen is helemaal niet erg! Maar als iemand dan ook tegen je zegt dat hij/zij trots op je is; geeft mij dat wel een heel fijn gevoel.

2: Friends who are there; when you need them

Dit klinkt ten eerste; zoveel mooier in het Engels dan in het Nederlands (dat is trouwens met wel meer dingen zo); roos je dwaalt af. Vrienden die er voor je zijn als je er helemaal doorheen zit; ik heb het afgelopen jaar echt wel gezien wie mijn echte vrienden zijn en wie niet. Stuk voor stuk weten ze (en dus mogen ze zich aangesproken voelen) dat ik heel dankbaar voor hun ben.

Thanks for keeping up with the sh*t I am throwing at you!

3: Familie

Ik ben de afgelopen jaren steeds meer het besef gaan zien over het feit hoe belangrijk familie is; je hebt er maar 1 (of je moet schoonfamilie hebben natuurlijk) en ze zijn ontzettend dierbaar. Ik heb ondertussen ook een heleboel kleine nichtjes en neefjes en wanneer ze dan tante tegen je zeggen; SMELT MOMENTJE!

4: Spontane acties

Ik ben normaal best wel een spastisch iemand op het gebied van spontaan iets doen. Ik plan graag van alles; maar ik hou er ook echt van om spontaan iets te gaan doen. Spontaan een dagje weg? Spontaan uiteten? Spontaan afspreken? I’m in!

5: Sporten

Wie had dit ooit gedacht? Ik en sporten; nou denk dat niemand die combinatie ooit zou snappen. Maar ik nu ondertussen wel; op de woensdag avond ga ik ALTIJD naar de bodypump les. Kan ik niet; dan baal ik ook echt. Verder probeer ik in de rest van de week ook nog 2 keer of een andere les of de zaal in te gaan. Maar thanks to my purfuct onmogelijke werk ritme; schiet dat er soms bij in! Maar Hey I’m getting there!

6: Dagjes uit (Efteling)

Een dagje weg met achtbanen, leuke deuntjes en goed gezelschap. Ik word altijd weer “kind” als ik de Efteling in loop. Maar ook Phantasialand of het Dolifnarium (of iets anders), mag je me altijd voor bellen. Ik vind iets afspreken en “ergens” heen gaan gewoon ontzettend leuk.

7: Make-up collectie uitbreiden

Ja dit is denk ik wat de ene persoon; helemaal snapt en de ander totaal niet. Ik denk niet dat er iets tussen in zit; maar ik ben voor nu echt heel blij met mijn collectie en heb nu niks op het oog. Al kan ik zo de Douglas in lopen en van alles uitzoeken hoor; no problemo!

8: Contract verlenging

Oke dit is misschien niet iets heel kleins; maar het is wel iets waar ik me heel erg druk om gemaakt heb. Krijg ik wel een nieuw contract? Mag ik blijven? Dikke stress om niks want mijn contract werd gewoon weer verlengd; volgend jaar krijg ik als goed is een vast contract (tegen die tijd ben ik hier waarschijnlijk weer heel onzeker over lol).

9: Het verbouwen van mijn kamer

Afgelopen jaar heb ik mijn hele slaapkamer (aangezien ik voorlopig nog niet uit huis kan) helemaal aangepast. Het is dat ik toen nog niet mijn blog had; anders had ik daar echt iets leuk van kunnen maken besef ik me nu haha. Maar ik heb daar zoveel plezier uit gehaald; lekker mijn eigen stijl (die dus totaal veranderd was) kunnen uiten en ik heb nu ook een boxspring waar ik echt in love mee ben. Ik typ dit dan ook vanuit mijn lekkere bedje (zeg me dat ik niet de enige ben die dit doet).

10: Slapen in een schoon bed wanneer je net gedoucht hebt

Zoiets kleins maar zo ongelofelijk lekker. Dit is denk ik ook wel de meest niet voor de hand liggende die ik in dit rijtje heb staan. Ik kan hier zo van genieten! Ik slaap dan ook ontzettend goed als ik dit doe; het is misschien alleen een beetje gek om elke dag het bed te verschonen!

Wat zijn dingen die jou heel blij maken?

Liefs,
Rosita Elise

26 thoughts on “Over mij | 10 things that make me happy

  1. Ohhh nr. 10 is zo heerlijk, daar geniet ik echt van! En ik vind contractverlenging best een big deal hoor, zeker niet iets kleins! Ik herken bijna heel het lijstje, want ik HAAT sporten hahaha.

  2. Jaaa, leuk al deze fijne en positieve momenten! Ik kan heel blij worden van thuiskomen na een drukke dag, leuke feestjes, lekker en gezellig eten en spontane dagjes weg!

  3. Wat een mooie dingen en heerlijke momenten! Gefeliciteerd met je contractverlenging! Wat goed! En van een warm bed (en een warme douche) word ik ook zeker blij 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.