Beauty | Review LUSH producten

Review LUSH producten

Afgelopen weekend was ik in Maastricht; aangezien ik toen de LUSH winkel tegen kwam en die wij niet in Amersfoort hebben; stapte ik meteen naar binnen. Ik had al online wat producten op het oog en heb al een paar producten van LUSH in mijn bezit. Zo gebruik ik in mijn dagelijkse cleanser routine de tonic van LUSH en heb ik ook een gezichtswash die naar koekjes ruikt yum! Vandaag ga ik de droogshampoo (wist jij überhaupt dat ze droogshampoo verkochten?) voor jullie testen, en vertel ik ook mijn mening over de lippenbalsem Lipservice en de bekende showergel Snow Fairy vind. Ben je benieuwd?

LUSH – Snow Fairy showergel

Deze fel roze glitterige showergel van LUSH is bij vele bloggers denk ik wel bekend, ik ken hem ook van de vele reviews en de hype erom heen. Ik kon hem in de winkel niet vinden maar het personeel bij LUSH is altijd zo lief dat ik al geholpen werd voordat ik door had dat ik hem niet kon vinden. Ik zei alleen het woord; die bekende kerst showergel en ze wist meteen dat ik het over Snow Fairy had. Ik ben eerlijk; je moet er echt van houden. Het is een ontzettend zoete geur, en eerlijk gezegd ben ik daar normaal niet zo van. Maar toch iets in deze geur sprak mij aan (misschien omdat ik wel van zoetgoed hou), ik heb verder nog nooit een showergel van LUSH gehad dus ik kan het nergens mee vergelijken. Ik vind het een echt feestje onder de douche; ik mag me helemaal insmeren met iets roze (van binnen voel ik me al weer helemaal een prinses, Elsa watch out cuz Rosbos is coming for you), daarnaast ruikt het naar suikerspinnen en zuurstok? Het is bijna alsof je een zak snoep open maakt! De geur blijft ook echt hangen na het douchen en ik voel me echt lekker fris, maar vooral erg zoet. Ik vind dit een fijne afwisseling onder de douche; en ga zuinig zijn aangezien hij enkel met de feestdagen te koop is!

De Snow Fairy Showergel kost € 13,95 (250 ml) – Aangezien het een kerst limited edition is; kun je hem misschien nog spotten in de winkel, van de Nederlandse webshop is hij helaas al af (sorry!)

LUSH – No Drought Droogshampoo

Hier was ik echt mega benieuwd naar; de No Drought droogshampoo van LUSH. Ik ken droogshampoo’s eerlijk gezegd alleen maar in spuitflacon versies; en deze zijn bij mij altijd mega snel leeg. Toen ik dit zag staan viel mijn oog er gelijk op; een hele vriendelijke verkoopster vertelde me er kort even wat over. Ook zij herkende de struggle dat er soms wel een droogshampoo spuitbus per week door heen gaat (ja, echt waar). Ze vertelde me dat ze deze zelf ook gebruikte en dat het even wennen is omdat het poeder is wat je gebruikt als droogshampoo; dus je moet het zelf over je haar verdelen. Maar zodra je het eenmaal gewend bent ga je er echt van houden. Ik was mega benieuwd dus wilde het echt heel graag zelf uitproberen.

Review LUSH Droogshampoo

Toch nog even thuis ook lezen hoe ik het nou echt moet gebruiken; gelukkig staat er op de achterkant goed hoe ik het moet aanbrengen. Ik heb het nu een paar dagen in gebruik en ik vind het echt heel fijn om te werken; voorlopig ga ik geen andere droogshampoo’s meer in huis halen. Het fijne vind ik ervan; dat ik niet het idee heb dat mijn haar na een dag gebruik maken van deze droogshampoo; extra vet is geworden. Eerlijk gezegd kan ik er als ik het nodig vind nog een kleine beetje van gebruiken en mijn haar is opnieuw ready to go. Ook wordt mijn haar niet mega plakkerig of krijg ik extra snel klitten ervan; dit is bij sommige droogshampoo’s wel het geval (bij mij dan). Ik zie geen witte waas in mijn haar, en het is naderhand echt heel goed uit te borstelen. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik heel positief ben; en je doet er ook nog eens mega lang mee want er zit echt super veel in. Ik zeg een blijvertje!

LUSH No Drought Droogshampoo kost € 11,95 (115ml)

LUSH – Lip Service

Ik heb ooit eens een lipscrub van LUSH gekocht; deze rook naar bubblegum, maar eerlijk gezegd vergeet ik gewoon echt om lipscrubs te gebruiken (ik zit nu ook echt diep na te denken waar ik die heb liggen). Lippenbalsems zijn wel veel in gebruik; in elke tas, jas, naast mijn bed, in mijn bed, op mijn bureau en in de badkamer liggen er wel meerdere. Ik ben dan ook heel benieuwd naar deze; het is gewoon een potje waar je dus met je vinger in moet wrijven. Dit is niet het meest hygienische ever, maar ik leen mijn lippenbalsems toch nooit uit; dus dat stoort me niet heel erg.

Review LUSH Lip Service

In gebruik vind ik de Lip Service echt fantastisch; het is een soort boter wat met je vinger warm wordt waardoor het daarna heel makkelijk is aan te brengen op je lippen. Het beloofd je lippen optimaal te verzorgen en te verzachten. Mijn lippen voelen na het aanbrengen echt heel fijn; en ook de mini barstjes die ik in mijn lippen had zijn verdwenen. Ik denk dat dit het fijnste verzorgende lip product is wat ik op dit moment heb. Deze gaat echt in mijn tas; en eigenlijk overal met me mee. Er zit verder geen geur aan of smaakje, en dat hoeft van mij ook niet zo nodig met lippenbalsems.

LUSH Lip Service kost € 9,95 (12ml)

En hoe fijn is het dat al deze producten natuurlijk zijn en niet getest op dieren, kende je LUSH nou nog niet? Dan kan ik je zeker aanraden om er een kijkje te nemen zowel online als in de winkel. Ik ben echt fan en baal nog steeds dat er in mijn eigen stad geen winkel zit. Des te leuker is het wel als ik weer een LUSH winkel zie wanneer ik andere steden bezoek. En nu ik klaar ben met dit artikel ga ik gelijk maar weer even die Lip Service pakken om te smeren (lippenbalsem verslaafd much?).

Op de site van LUSH kun je alvast een kijkje nemen, en anders moet je even zoeken welk filiaal dichtbij jou zit!

Liefs,
Rosita Elise

 

 

 

19 thoughts on “Beauty | Review LUSH producten

  1. Lush vind ik zo leuk maar bij mij in de stad zit er ook geen helaas! Ik heb laatst wel vanwege kerst online besteld en toen hadden ze gelukkig nog wel Snow Fairy! Vind hem zo lekker voor rond de feestdagen en koop hem bijna elk jaar wel een keer.

    1. Ja ik had hem dus nog nooit gehad; maar ik heb er vanochtend weer mee gedoucht en de hele douche rook weer naar bubblegum hahaha heerlijk! Mis is het maar goed dat hij niet bij ons in de stad zit; anders kochten we hem helemaal leeg!

  2. Wat een fijne producten! Die droogshampoo in poedervorm klinkt echt ideaal. Daar ga ik ook eens naar kijken. Zelf vind ik Snow Fairy iets te zoet ruiken 😉 Maar ik vind de kleur wel helemaal geweldig, haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.