De 5 Beste Smartphones voor minder dan 500 euro

beste telefoons voor minder dan 500

Telefoons worden met het jaar duurder. Er zijn zelfs telefoons die op dit moment al ruimschoots boven de duizend euro uitkomen. Niet iedereen heeft dit voor een telefoon over. Gelukkig hoeft dit ook niet, er zijn namelijk prima telefoons te vinden voor onder de 500 euro. Ik heb vandaag een selectie gemaakt met deze modellen, zo weet je precies welke opties jij zou moeten overwegen als je op zoek bent naar een goede nieuwe smartphone! En nu hoor ik je denken: maar Roos, gaat een vrouw mij nu wat vertellen en leren over technologie? Jazeker! Tech vind ik juist super interessant en ik weet zeker dat je er wat van kan leren 🙂

Huawei P30

Het merk Huawei is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de samenleving. Deze low-budget telefoons zijn in de afgelopen jaren erg opgekomen en zijn goede vervangers voor de steeds duurder wordende A-Merk telefoons. Een goed voorbeeld hiervoor is de Huawei P30. Deze telefoon heeft een 6,1 inch OLED scherm met een zeer goede batterij, goede prestaties en een erg goede camera.

Voor de prijs van dit toestel krijg je dan ook 3 verschillende lenzen achterop waarmee je je helemaal uit kan leven op het maken van fotos. Ideaal voor een blogger zoals ik! Een los toestel is al te verkrijgen op bijvoorbeeld Mobiel.nl vanaf €436.-.

Nokia 7.1

Dat klopt, Nokia heeft nog steeds nieuwe telefoons. Het merk draaide een tijdje wat minder goed, maar het bedrijf heeft de laatste tijd een comeback gemaakt. Dit is goed te zien aan de Nokia 7.1. De Nokia 7.1 biedt een groot, helder scherm met de inkeping die we de afgelopen jaren op zoveel andere smartphones hebben gezien. Het scherm ondersteunt zelfs HDR10 voor superieur contrast en kleuren. De Snapdragon 636 chipset is niet de meest krachtige van dit moment, maar wel geschikt voor alle dagelijkse dingen die je moet doen met een telefoon.

Samsung Galaxy S9

Vaak worden telefoons goedkoper als je even wacht totdat er nieuwere modellen uitkomen. De Galaxy S9 is geen uitzondering. De telefoon is slechts iets meer dan een jaar oud, en je kunt hem al vinden voor minder dan 500 euro. Echter zal de telefoon nooit te gedateerd aanvoelen. Je zult in staat zijn om Android Pie te draaien en de Snapdragon 845 chipset met 4GB RAM is nog steeds redelijk krachtig. De verminderde randen geven hem een moderne uitstraling mee. Voeg daarbij een IP68-classificatie tegen water en stof en het is een hoogwaardige telefoon die je voor een lange tijd prima kunt gebruiken.

iPhone SE

Apple’s iPhone SE is nog steeds een van onze favorieten. De telefoon geeft je specificaties die op één lijn liggen met de iPhone 6S. Het feit dat je deze smartphone meestal voor minder dan 300 euro kunt krijgen maakt dit een prima optie om te overwegen als je op zoek bent naar een telefoon met OS. Natuurlijk wordt hij niet geleverd met alle toeters en bellen van een gloednieuwe iPhone XR of iPhone XS, maar met de iOS 12-update die bij deze (en vele andere) oudere iPhone-modellen hoort is hij nog sneller gemaakt dan voorheen. Een compact toestel wat bekend staat om een uitstekende kwaliteit.

Honor View 10

Als je kijkt naar de smartphone fabrikanten die geen ongelooflijke populariteit hebben, kun je vaak prima telefoons vinden voor niet al te veel geld. Dat is ook het geval met de Honor View 10. Toen hij werd gelanceerd, bood hij sterke prestaties van een Kirin 970-chipset die gepaard ging met 6 GB RAM en 128 GB aan opslagruimte. Dit zijn hogere specificaties zijn die van de Galaxy S9. Het ontwerp van de Honor View 10’s mag dan wel niet winnen van de A merken, maar de aluminium zijkanten en achterkant zijn nog steeds prima om vast te houden.

Zo, dat was me weer een mooi lijstje. Ook vrouwen kunnen verstand hebben van Tech hoor mannen 😉

X. Rosita

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.