Leukste uitjes voor de zomer van 2020

Leukste uitjes 2020

Er zijn een hele hoop leuke dingen die je kunt doen. Van een tocht met een rubberboot tot aan een dagje naar de Efteling, ons land heeft een hele hoop te bieden. Aangezien niet iedereen weet wat voor leuke dingen er te vinden zijn hebben wij dit artikel voor je geschreven. In dit artikel laten wij je de leukste uitjes zien voor de zomer van 2020. Door een van deze dingen te kiezen zal ook jij een super leuke dag met de kinderen kunnen hebben!

Een dagje met een rubberboot

Als je Nederland altijd al eens hebt willen ontdekken dan is een tochtje met een rubberboot een van de leukste dingen die je maar kunt doen. Het leuke aan een tochtje met een rubberboot is natuurlijk dat je alle kanten op kunt. Wil jij graag de wateren in Friesland ontdekken? Of door de grachten varen in Vlissingen? Door de vele mogelijkheden is er altijd wel een plek te vinden die je met een rubberboot kunt ontdekken. Zolang je niet te hard gaat zal iedereen gewoon droog blijven, kun je mooi foto’s maken tijdens het varen. Als je echt avonturistisch bent koop je een goedkope opblaasbare rubberboot en ga je daarmee het water op. Eén van de leukste uitjes die je maar kunt verzinnen voor de zomer van 2020!

Een babygeitje voeren in het Amsterdamse Bos

Deze tip is echt leuk voor de mensen die een willen worden met de natuur. Het grootste park van Amsterdam ligt op ongeveer 10 kilometer van het stadscentrum en heeft verschillende geografische gebieden stukken die je kunt ontdekken. Omdat het Amsterdamse Bos eigendom is van de gemeente, is het park volledig vrij toegankelijk. Dit is dan ook de reden dat er jaarlijks zo’n 4,5 miljoen mensen het park bezoeken. Naast de prachtige, groene ruimten en de vele sportfaciliteiten, beschikt het park ook over een charmant boerderijtje waar bezoekers babygeiten kunnen aaien en voeren. Super leuk om te doen als het lekker weer is!

Een dagje naar de dierentuin

Er zijn dierentuinen genoeg in ons land. Wanneer het lekker warm is zullen de meeste dieren wel buiten te vinden zijn. Dit maakt het de meest optimale periode om zelf een kijkje te nemen. Wil je de gorilla’s ontdekken in Dierenpark Rhenen? Of zien hoe de olifanten gevoerd worden in Emmen? Of zou je toch wel heel erg graag de tijgers van Burgers Zoo willen zien? Kies een van de leukste dierentuinen van ons land om de dag van je leven te hebben. Het wil in de zomer nog wel eens druk zijn, dus het is handig om alvast online een kaartje te kopen. Zo hoef je in ieder geval niet in de rij te staan voordat je naar binnen kunt.

Door voor een van deze uitjes te kiezen heb je plezier voor tien. Of je nu zelf, met je vriendin of met je kinderen gaat. Een dagje wel is altijd leuk om te doen. Dankzij dit lijstje heb je in ieder geval een idee wat je kunt doen in ons bijzondere kleine landje!

Heb je nog leuke ideeën waarover je wil dat ik wat content schrijf? Laat het vooral achter in de reacties.

X. Rosita

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.